Mevsim geçişleri insanın ruh halini değiştirir mi yorgun halsiz kırılgan sinirli
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değiştirir genelde güneşli güzel bir havada insan daha enerjik daha neşe dolu olabiliyor. Kapalı havalar biraz kasvetli geliyor. Bir de bu geçiş dönemlerinde hastalanma riski de yüksek. Genelde salgınların en çok görüldüğü zamanlar desek yanlış olmaz sanırım
Kişiden kişiye değişebiliyor. Mesela ben fırtınali yıldırımlı rüzgarlı havaları severim enerjik de hissederim. Kimisi bunu depresyon olarak görüyor ama okuduğum bir yazıda hava iyonize olduğu için bazi insanların anten gibi havadaki elektriği çektiği bu nedenle de daha enerjik hissettiğini okumuştum
Mevsim geçişleri çoğu insanda ruh halini etkiler, bu çok normal bir durum 🌧️🌤️ Yorgunluk, halsizlik, sinirlilik, duygusallık artabilir. Bedenin hem havaya hem ışık değişimine uyum sağlamaya çalışıyor. Eğer bu duygular haftalarca sürerse, iştahın, uykun, hayata ilgin çok bozulursa o zaman bir uzmana görünmen iyi olur 💛 Ama şu hâliyle tek başına depresyon demek için erken.
Cevap
7Cevap
Eee normal bu hayatta gadası
Havalar biraz psikolojiyle oynuyor mevsim geçişi normal
Kac yasindasin ki sen
Gecmis olsun
Evlimisin
mevsimdendir mevsimden
Sana hayat enerjisi verecek birisi lazım
Hep uyuyorum
Benim kan degerlerim cok dusuk bide ondandir bence
Majör depresyon