Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Manita yapman lazım, seni eğlendirmeli, can sıkıntısı ile geçen vaktini değerli ve canlı kılmalı, iyi ki varım dedirtmeli sana
0
6 Yorumla
Soran
11 ay
Zor o ya
Cevap sahibi
11 ay
Bilemiyorum artık, bu tür durumlarda bana da habire bunu önerirdi arkadaşlar, demek ki işe yarıyor ve sonuç alınıyor. Yine de mümkünse yakın, tanıdık çevrene bi göz gezdir dilersen
Soran
11 ay
Biri varda işte kimseyi takmıyor ki geleni red edip olmaz diyor şansımı denim desem daha çok bunalıma sokacak durum beni 🙄
Cevap sahibi
11 ay
Anlıyorum, bu çok klasik bir duygu durumudur. Peki ihtimal az da olsa, loto için kupon yapmadan kazanma ihtimalin olabilir mi? O kesinlikle olmaz; önce kuponu yapıp şansını demeyeceksin, kaybedecek bir şey yok ki, en fazla şimdiki durumu koruyor olacaksın 😊
Soran
11 ay
Bilmiyorum ya 🙄
Pek sohbet filan yok geçici çalışma sırasında partner oldu sadece biyerim sakatlanmasın diye ama kadın erkek herkese öyle bana Özel değil 🥺
Cevap sahibi
11 ay
Hmmm, akışına kalmış artık. Bakma, ben de öyle önerdim ama kelin ilacı olsa sürmeyi bile bilmezmiş benimkisi 😂
Bunda ifşa olunacak ne var onu anlamaya çalışıyorum şuan🤔 senin nereli olduğunu ya da ne sporu yaptığını bilsem ne gibi sana zarar gelecek anlam veremiyorum
Ben delimiyim cumhur başkanına hakaret edeyim durduk yere😀 deli derler adama. Ona kalırsa komşumuzun kızı millî sporcu onunla bile denk geldikçe sohbet ederim bir zararını görmedi 😏
Soran
11 ay
Gelsin buraya böyle benzer soru sorup deli gibi cevap atsın bakalım yaşamak sıktı filan bir haber olsun da kazayla filan görürüm onu
Her insan zamanla sıkılırda bunalır da bunlar normal şeyler sonuçta robot değiliz senin bu konuda gariplik yok ki
Soran
11 ay
Risk alamam ben delimiyim niye hakaret edim diyen sensin deli değilim ama dediğin gibi sıkılma var bunalım sanırım bilmiyorum fakat burada bir kişiye söylemek delilikten beter olur
Alışveriş de herşeyi alamıyorum spor hayatı yüzünden ve 28 yıldır 4 kalk 9-10 yat en geç oda ya şık aktifim mecburi rutin gereği yaşamak sıkıcı gibi artık
tükenmiş hissediyorsun kendini, hayatın bazı dönemlerinde bu hisler geliyor, ihtiyacımız olan yeni bir heyecan yeni birşeyleri hayatımıza katmak. "Yaşamaktan keyif almalı insan" bence iyi bir tatile ihtiyacın var sonra kendinle biraz başbaşa kalmalısın
o zaman sal gitsin boş ver hayat sıkıcı da olacak eğlenceli de olacak yaşam dediğimiz şey dört mevsim gibidir. hüzün (SONBAHAR) heyecan (İLKBAHAR) mutluluk (YAZ) kara günler (KIŞ)
işte bu mevsimler bizi olgunlaştırıyor. her mevsimde tecrübe var dersler var FARKINDA olarak YAŞA
Hiç yağ olduğunu vücudum da bilmiyorum nasıl his nedir kilolu olmak nasıl hissediyorsun öyle vs vs
Çok hareket ve enerjik olunca belli şeylere yönelim var diye 6 yaşlarına gelince başlatmışlar uyku düzenine uyanınca zaten direk çalışma ve antremanlar hatırlıyorum sadece
hayatın anlamını sorgulamaya başladın değil mi? 28 yıldır ben ne için çabalıyorum her gün aynı şeyler!
kadere inanırmısın bilmiyorum ama insan hayatında neredeyse hiçbir şeyi seçemiyor eşini, işini, aileni, çocuklarını, arkadaşlarını, yaşadığın bölgeyi, yaşadığın hayatı hiçbirini seçemiyorsun
çok düşündüm hayatı geldiği gibi kabul edip yaşamak mı yoksa isyan edip bu dünyayı terk etmek mi. ikincisi çok makul bir seçenek geliyordu fakat onun bile sonunu bilmediğimden akışına bıraktım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Manita yapman lazım, seni eğlendirmeli, can sıkıntısı ile geçen vaktini değerli ve canlı kılmalı, iyi ki varım dedirtmeli sana
Zor o ya
Bilemiyorum artık, bu tür durumlarda bana da habire bunu önerirdi arkadaşlar, demek ki işe yarıyor ve sonuç alınıyor. Yine de mümkünse yakın, tanıdık çevrene bi göz gezdir dilersen
Biri varda işte kimseyi takmıyor ki geleni red edip olmaz diyor şansımı denim desem daha çok bunalıma sokacak durum beni 🙄
Anlıyorum, bu çok klasik bir duygu durumudur. Peki ihtimal az da olsa, loto için kupon yapmadan kazanma ihtimalin olabilir mi? O kesinlikle olmaz; önce kuponu yapıp şansını demeyeceksin, kaybedecek bir şey yok ki, en fazla şimdiki durumu koruyor olacaksın 😊
Bilmiyorum ya 🙄
Pek sohbet filan yok geçici çalışma sırasında partner oldu sadece biyerim sakatlanmasın diye ama kadın erkek herkese öyle bana Özel değil 🥺
Hmmm, akışına kalmış artık. Bakma, ben de öyle önerdim ama kelin ilacı olsa sürmeyi bile bilmezmiş benimkisi 😂
Kitap oku film izle sohbet et
Kitaplık kısmı kütüphane gibi filmler sıkıyor Rick morty hariç pek izlemiyorum çıktı yeni sezon ve sohbet zaten ediyorum Real
O zaman seyahat et
Umursamaz olmayı dene
Türkiye de tabi oldu canım çok mümkün
İstedikten sonra neden mümkün olmasın
Bulursan bana da kopya ver
Ah bulsam 🥺
Bende oyle
Çikolata 🍫 ye keyfin yerine gelir
Yasakkkkkk 🥺
Neden yasak
Sporcu hayatı
Günde birtane yemekten ne olacak ki azıcık tadımlık ye ozaman
Yasak belirli zaman azıcık bitter
Ne sporu yapıyorsun
Söyleyemiyorum 🙄
Devlet sırrımı sanki neden söyleyemiyorsun yemin mi ettin 😂
Ne sır ne yemin bunun sonu belli adın ne nerelisin elimle ifşa kendini kalsın 🙂
Hmm herkes yorumları okuyor diye söylemek istemiyorsun anlaşılan peki şöyle yapalım sen en iyisi kulağıma söyle ben kimseye demem 😀
Sanırım mesaj diyorsun ama ad soyad kabak gibi abi ya 😂 oda imkansız yine burada olduğum bilinsin istemen
İstemem
Hem hayattan bunalmışlık var diyorsun hem de sohbet etmek istemiyorsun gerçekten garipsin
Tanımadığım kişiyi ne yapim kendimi niye sana ifşa edim niye burada olduğum bilinsin saol kalsın
Tanışmadan bir insanı tanıyamazsın ki zaten
Evet ifşa da olmazsın güvenli kapı anonimlik umarım anlatabildim
Bunda ifşa olunacak ne var onu anlamaya çalışıyorum şuan🤔 senin nereli olduğunu ya da ne sporu yaptığını bilsem ne gibi sana zarar gelecek anlam veremiyorum
Neyse bakalım kendine iyi bak sporcu kız 😉
Teşekkürler KS de olduğum böyle soru sorduğum ve atılan yanıtlar vs vs risk alamam anlarsın ya psikoloji gıdık deseler gitti
Çok abartıyorsun herşeyi
Abartı öylemi hadi benzer şeyleri ele alalım yaz Cumhurbaşkanı hakaret bakalım ne oluyor 🙄
Hayatım da elde olan tek şey para getiren mesleğim burada bu soru ve bakarsan yanıtlara eline sağlık af edersin yani
Ben delimiyim cumhur başkanına hakaret edeyim durduk yere😀 deli derler adama. Ona kalırsa komşumuzun kızı millî sporcu onunla bile denk geldikçe sohbet ederim bir zararını görmedi 😏
Gelsin buraya böyle benzer soru sorup deli gibi cevap atsın bakalım yaşamak sıktı filan bir haber olsun da kazayla filan görürüm onu
O biraz elit takılır burada takılıyormu bilmiyorum zannetmem
Ha işte şimdi anlamaya başladın gibi 🤭
Ya öyle bir kendini gizliyorsun ki sanırsın tanınmış birisisin. Hoş öyle olsa ne fark eder ki
Deliymiş bu kafayı sıyırmış oha duydunuz mu vs bu ülke de böyle birgün de gidiyor her şey
Her insan zamanla sıkılırda bunalır da bunlar normal şeyler sonuçta robot değiliz senin bu konuda gariplik yok ki
Risk alamam ben delimiyim niye hakaret edim diyen sensin deli değilim ama dediğin gibi sıkılma var bunalım sanırım bilmiyorum fakat burada bir kişiye söylemek delilikten beter olur
Haber spikeri değilim korkacak bir şey yok 😀 zaten desen desen bile unutur geçerim
Almaya değer risk değil
O zaman yalnız kalırsın sürekli. Konuşacak birini bulamayıp sıkılırsın
şu an zaten konuşuyorum arkadaşımla
O zaman sıkılmam gayet normal
Neden?
Korkuların ile yaşıyorsun çünkü
Ne korkusu?
Sen söyle neden korkuyorsun.
İfşa olmak öncelikli korkum
Öyle birine mi benziyorum
Real güvenim olan 5 kişi var 34 senelik yaşamım da sence sanal da güvenim olur mu
Sanalda kimseye guvenemiyorsan neden sabahtan beridir sohbet etmeye çalışıyoruz ki
Sen çalışıyorsun ben öneri için soru sordum
Peki
🤦🏻♀️
Ne oldu yine
Yok bir şey
Tamam
Cik disari gez dolaş alis veriş yap gecer
Alışveriş de herşeyi alamıyorum spor hayatı yüzünden ve 28 yıldır 4 kalk 9-10 yat en geç oda ya şık aktifim mecburi rutin gereği yaşamak sıkıcı gibi artık
Senfe ona göre hayatını kur
Zaten buna göre kurulu 6 yaşlarından bu yana hayatım
Kurulu saat gibisin yani rutin dışına cik çılgınlık yap
Ha işte o imkansız
Neden gizlisinki
Mesaj kutum acik
Bilinmek istemiyorum
Bir tek ben bilecem ama
Kalsın 🙂
Merak ettim lutfennn
Bekliyorum
Üzgünüm
Lutfennn
Çocukmuyuz biz ne oluyor ya
Yap bi çocukluk ne olcakki
İsim soy isim kabak gibi çıksın değil mi hayır
Ne alaka ya bir tek bilecem
Zaten herkes anonim burada
Anonim kalıyorum saol
Iyi sen bilirsin
Kararini degisirsen bekliyorum
Değişmez maalesef
Kanunmu var bu konuda suçmuş yani
Suç?
Tanidigim cok iyi avukatlar var ceza almazsin
Ne suçu ne avukatı ya
Sosyalleş biraz, kafa dengi biri ile sohbet et.
Sarmıyor artık ya
O zaman kişisel gelişime yönel. Kitap oku, dil öğren vs
Kitaplık kısmım da kütüphane de olmayanlar vardır yaşım 34 okumadığım kalmadı sayılır
En beğendiğin bir kaç tane yazar mısın, listem eklim
Kitap oku
Kitap öner dicem ama kalmadı gibi bir şey kitaplık da yatıyorlar artık
O zaman İbrahim kalının sohbetlerini izle ve dinle
Dinlemeyi pek sevmiyorum birşeyi bir Mesut Can tomay sempatik geliyor yanakları vs 🤭 arada onu izliyorum
Hmm size daha çok yakışıklı olması daha öncelikli doğru mu
Böyle olsa gider Ali biçim izlerim irite itici herif kadın düşkünü neyse sakinim zcdexs
Mesut Can tomayi bilmiyorsun sanırım
Bide yaşı küçük olmasa hergele mesut 🥲
Hmm anlıyorum
Eğlenceli ve tombiş yanakkkkkkk ölü ruh gibi şimdi yaşıtlarım öyle olan yok pek
Nasıl Bişi istiyorsun anlayamadım
Yanak biraz tombik biraz göbüş olabilir 🤭 eğlenceli vs ama +35 yaş pek yok öyle
Var olmaz mı
Nerede söyle de Antalya uğrasın ya 😂
Antalya’nın nüfusu kaç 😄
Ne bilim ben şimdi yani internet bakıp yalan mı atim bilmiyorum
Deki 2 milyon nüfus var
İki milyonun içinde seni nasıl bulacak
80 milyon üstü nüfus da nasıl olacak 🥺
Nasıl yani
Ya dm atar mısın
Yanisi şu o yaş grubu eğlenceli için ısınacak birisi yok maalesef
Dm gelememiştir çünkü isim soy isim görünüyor soru ve yanıtlarım biraz sıkıntıya sokar beni
aktivite bul kendine
Zaten günlük aktifim 4 kalk 8-9 yat en geç 10 🙄
Spor yüzünden
borç çok mu ve para sıkıntısı var mı?
Para borç sorunu yok ama neredeyse 34 yaşındayım ve 28 yıl kadar süredir 4 gibi kalk 8-9 yat günlük aktif kal yaşam olarak sıkıldım sanırım
tükenmiş hissediyorsun kendini, hayatın bazı dönemlerinde bu hisler geliyor, ihtiyacımız olan yeni bir heyecan yeni birşeyleri hayatımıza katmak. "Yaşamaktan keyif almalı insan" bence iyi bir tatile ihtiyacın var sonra kendinle biraz başbaşa kalmalısın
Tatil yerine 3 set 15 tekrar Bench 50 kilo daha az yoruyor tatilden bir şey anlamıyorum pek
o zaman sal gitsin boş ver hayat sıkıcı da olacak eğlenceli de olacak yaşam dediğimiz şey dört mevsim gibidir.
hüzün (SONBAHAR)
heyecan (İLKBAHAR)
mutluluk (YAZ)
kara günler (KIŞ)
işte bu mevsimler bizi olgunlaştırıyor. her mevsimde tecrübe var dersler var FARKINDA olarak YAŞA
Tecrübe tamam da yaşama 🙄
bu arada sen 28 yıldır yani 6 yaşından bu yana sabah 4 de kalkıyorsun akşam 9 da yatıyorsun bu nasıl bir hayat nasıl bir işe sahipsin
Hiç yağ olduğunu vücudum da bilmiyorum nasıl his nedir kilolu olmak nasıl hissediyorsun öyle vs vs
Çok hareket ve enerjik olunca belli şeylere yönelim var diye 6 yaşlarına gelince başlatmışlar uyku düzenine uyanınca zaten direk çalışma ve antremanlar hatırlıyorum sadece
Sonrası ise 28 yıldır değişmeyen koşuşturmaca
hayatın anlamını sorgulamaya başladın değil mi? 28 yıldır ben ne için çabalıyorum her gün aynı şeyler!
kadere inanırmısın bilmiyorum ama insan hayatında neredeyse hiçbir şeyi seçemiyor eşini, işini, aileni, çocuklarını, arkadaşlarını, yaşadığın bölgeyi, yaşadığın hayatı hiçbirini seçemiyorsun
çok düşündüm hayatı geldiği gibi kabul edip yaşamak mı yoksa isyan edip bu dünyayı terk etmek mi. ikincisi çok makul bir seçenek geliyordu fakat onun bile sonunu bilmediğimden akışına bıraktım.
Hala makull
diyorsun
Düşünüyorum
ne zamandır düşünüyorsun
5 gün
dahi çok zamanın var ben 3 yıldır düşünüyorum :)
Düşündüğümü yapan birisiyim
yani bu huyun iyi mi kötü mü bilemedim tavsiyem yaşadıklarını beklentilerini sorgula yaşamın amacını sorgula ve araştır.
ıssız, insanların pek uğramadığı saatlerde bir mezarlığa git hatta boş bir mezar bulursan gir içine sonra uzun uzun düşün
2 hafta önce deneyimledim
Sorgulicak pek bir şey yok kafamda olan kişiye açılamamak erkek olarak ondan beklemem kadın gidip söylemiyor filan 🥺
Aşırı bir tükenme ve güçsüzlük var bu öküz zaten kimseyi istemiyor red ediyor 🤦🏻♀️
Sosyalleşmek
Zaten sosyalim 🥲
Sosyal biri neden sıkılır nasıl zaman kalır ona hahaha
Sıkıcııııııı hayat sporla geçiyor sağlık olarak memnunum tabi ama her gün 4 kalk 8-9 yat gün içi tamamen aktif filan 🙄
Senden sosyalleşmek öğrenilir gibi o halde jsjjss
Başka halt olmaz pek ortam sosyalleşme neyse de sanırım yaşamak şey oluyor biraz 🙄
Çok zor geldi bak beni de düşürdün
Alt tarafı 34 senelik hayatın 28 kadarı 4 kalk 9-10 yat ile geçti ve full aktifsin canım bir şey değil 🥲🙄
Beni de al aktifliğine
?
Derken?
Asosyalim sıkıldım aktif sosyallik lazım senin varmış onu diyorum
🤦🏻♀️
git gez gor
Mekan değiş
Var benle konuşmak 😅
Bi çözümü yok 😅🥲
Deme öyle deme 😅
Konuşmamiz lazimm
Hayır değilim gel
Ablacim ayni yaştayiz sen bi açiğa çık
Hu hu
Evet sen açığa çıkmaya cesaret edersen
Değilim diyorum 25
Kalsın
Özgüvenin yok
Aynen canım TV çık konuş o kadar kanala git YouTube TV karışık özgüvenim yokmuş 🤭
Görmeden bilemem ki bunu
Görme sen
Zaten görmesem de olur ya boş ver bu kadar kasmaya
Kasan sensin
😊 öyle benim
. Kasmaya gerek yok deme öyleyse 🙄🙂
Bişey drmiyorum sensin😊
Evet benim 🦹🏻♂️😈
Harika mutlu olmana sevindim
Değilim
Neden değilsin biliyorum
Neden söyle bakalım