Hayat o kadar kısa ki ne kadar gereksiz ve bizi mutsuz eden insan varken bu biraz zor. Ama bu insanlar olmadan da hayat geçmiyor. Bu insanları hayatımızdan çıkarsak bu sefer niye böyle bir şey yaşamıyoruz diye yakınıyoruz. O yüzden tek taraflı değil hem olumlu hem olumsuz insanlar olmalı ki hayatımız değer bulsun )
Ruhsal problemlere en iyi gelen şey, kendini susturmadan dinleyebileceğin bir alan bulmak—bu bazen bir dost, bazen bir terapist, bazen de sadece doğada tek başına geçirilen bir vakit olabilir; ama en temeli, kendine dürüst olmak ve iyileşmek için zamana izin vermektir.
2
5 Yorumla
Soran
11 ay
Çok bilinçli yerinde konuşan birisin harika yorum olmuş defalarca okudum ✨☕
Gıdalar ve ilaçların bi yardımı olmuyor maalesef güzel insan.. İnsan olarak da kişinin yaşamış olduğu ruhsal sorunun aynısını yaşamış olacak ki o da derdini dinleyip tavsiyede bulunsun.. Kısaca aynı acıyı çekmemişse insanda çare değildir..
Bu konuda insanı doktoru kendisidir zihnini olumlamaya çalışırsan kendini iyi hissetmek için çabalarsan iyi hissedersin ruhunda iyi olur.. güzel düşünmek her şey güzelleştirir..
@sarıdilber 👍 1-2 beklediğim bir şeyler var onlar da olduğu anda Ankara 'dan gideceğim çok az İnsanın olduğu biraz denizin görebileceğim az da iyot kokusu alabileceğim bir yere yerleşeceğim bir daha sonra da ilk iş olarak cep telefonu numaramı değiştireceğim çoğu kişiyi rehberime eklemeyeceğim iyi geceler diyecem ama sabah ezanı okundu benide uyku tutmadı Günaydın diyeyim o zaman 😊
Eskiden en ufak seye sinirlenen ve kavga eden biriydim.. simdi ise gülüp geçiyorum.. örneğin trafikte bi hata yaptiysam karsimdaki şahıs bana sinirli bir sekilde sitem ettiginde gulumseyerek hatami kabul edip ozur diliyorum hersey daha guzel oluyo..
Cok doğru.. hayat bir ocak, zaman bir tencere, insan bir yemek.. hayat yakar zamanla ve insan piser olgunlasir.. bazi seylerden gec cekilirse yanar erken cekilirse çiğ kalır.. bu sebeple dugeunoismek gerek..