Sağlık Cagimizin en buyuk hastaligi nedir sizce? whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler11 ay Genel anlamda sosyal çürüme diyebilirim Cagimizin en buyuk hastaligi nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yeniden_angarali Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Sosyal anlamda cehalet fiziksel olarak hareketsiz yaşam 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Sosyal curume Yorumla
kremiminiyy Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Sosyal anksiyete diyorum veya popüler kültür köleliği 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Ikisinede sonuna ladar katiliyorum Yorumla
Neşeli_kızım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 102% 11 ay Vicdanı kullanmadan yaşamak ve hayatın farkında olmamak.. Adeta hayattayken ölü misali olmak. 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Yasadigini hissetmemekse bunda bende varim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 11 ay Story atmak için gezen andaval Instagram kullanıcıları 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Onlarin aq kral dogru Yorumla
user12lalala Takip Et Xper 2 Yaş: 21 11 ay Dinimizi yanlış bilmek veya araştırmamak. Çünkü en güzel ahlâkta orada merhamette, gösterişliğin , dedikodunun, aile bağları, saygı, sevgi, kul hakkı her şeyiyle bize çok güzel anlatılmış. bilsek ve uygulasak keşke o zaman bir çok sorun giderdi 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Senin icin ole olabilir Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Kronik yorgunluk. 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Gecmio Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Ön yargı ve bencillik. 0 2 Yorumla ruhumunışığı 11 ay Kibir de var Yorumla whysosreious 11 ay Dogru hepsi Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Asosyallik / p*rno bağamlılığı 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Insanlar yalniz dogru Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 11 ay Sağlık konusunda 435 cevap paylaştı. Teknoloji bağımlılığı Ve empati yoksunluğu 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Haklisin Yorumla
balciisudeee Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay kendini üstün görmek 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Ego iste Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Yüzeysel ilişkiler 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Evet buda dogru yalnizligi secmek en dogrusu Yorumla
Asels Takip Et Xper 2 Yaş: 23 11 ay Sosyal medya gösteriş 2 1 Yorumla whysosreious 11 ay Ilk yorum gösteristi demekki ayni fikirdesiniz Yorumla
BTS_ARMY_7 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 11 ay Kpop’a olan önyargıları 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Bende sevmem Yorumla
Birsorusorupgidicem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cahillik 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Hakli bi yorum Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Dedikodu gıybet 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay En sevmedigim sey Yorumla
Çokbiliyyyyon Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Gösteriş ve ego 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Egolarindan kurtulmayan bi insan tam anlamiyla var olamaz bencede Yorumla
jokeeface Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 100% 11 ay İnternet 0 3 Yorumla whysosreious 11 ay Burdayiz ama Yorumla jokeeface 11 ay Hepimiz hastayız çünkü Yorumla whysosreious 11 ay Oda dogru Yorumla
KaraAteşş Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 11 ay Sosyal medya 0 3 Yorumla whysosreious 11 ay Sahte hayatlar Yorumla KaraAteşş 11 ay Tamda o nedenle dejenerasyon Yorumla whysosreious 11 ay Ve sosyal cürüme bunuda unutmamak lazim Yorumla
Anonimişi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Gösteriş 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Dogalim ben demekki hasta degilim iyi ama dedigin dogru filanca iphone 14 almis ben 16 aliyimda millet baksin lafini etsin diye aptlca seyler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Nefs hastalığı 0 3 Yorumla whysosreious 11 ay Ahir zaman Cevap sahibi 11 ay Maalesef zaten nefsi terbiye etsek her şey güzel olacak whysosreious 11 ay Zor is evet
Parlaksızyildiz Takip Et Xper 2 Yaş: 19 11 ay Cahillik 0 1 Yorumla whysosreious 11 ay Maaelsef Yorumla
ChemicalBrothers Takip Et Xper 2 Yaş: 26 11 ay Okb ve kanser 0 5 Yorumla whysosreious 11 ay Major depresyonuda unutma ben ondan müzdaribim Yorumla ChemicalBrothers 11 ay Bence sende hiçbişey yok. Senin ruhun böyle kabullen Yorumla whysosreious 11 ay Hayir var Yorumla ChemicalBrothers 11 ay Yok Yorumla whysosreious 11 ay Varda sen nerden bilcen ne yasadigimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sosyal anlamda cehalet fiziksel olarak hareketsiz yaşam
Sosyal curume
Sosyal anksiyete diyorum veya popüler kültür köleliği
Ikisinede sonuna ladar katiliyorum
Vicdanı kullanmadan yaşamak ve hayatın farkında olmamak.. Adeta hayattayken ölü misali olmak.
Yasadigini hissetmemekse bunda bende varim
Story atmak için gezen andaval Instagram kullanıcıları
Onlarin aq kral dogru
Dinimizi yanlış bilmek veya araştırmamak. Çünkü en güzel ahlâkta orada merhamette, gösterişliğin , dedikodunun, aile bağları, saygı, sevgi, kul hakkı her şeyiyle bize çok güzel anlatılmış. bilsek ve uygulasak keşke o zaman bir çok sorun giderdi
Senin icin ole olabilir
Kronik yorgunluk.
Gecmio
Ön yargı ve bencillik.
Kibir de var
Dogru hepsi
Asosyallik / p*rno bağamlılığı
Insanlar yalniz dogru
Teknoloji bağımlılığı
Ve empati yoksunluğu
Haklisin
kendini üstün görmek
Ego iste
Yüzeysel ilişkiler
Evet buda dogru yalnizligi secmek en dogrusu
Sosyal medya gösteriş
Ilk yorum gösteristi demekki ayni fikirdesiniz
Kpop’a olan önyargıları
Bende sevmem
Cahillik
Hakli bi yorum
Dedikodu gıybet
En sevmedigim sey
Gösteriş ve ego
Egolarindan kurtulmayan bi insan tam anlamiyla var olamaz bencede
İnternet
Burdayiz ama
Hepimiz hastayız çünkü
Oda dogru
Sosyal medya
Sahte hayatlar
Tamda o nedenle dejenerasyon
Ve sosyal cürüme bunuda unutmamak lazim
Gösteriş
Dogalim ben demekki hasta degilim iyi ama dedigin dogru filanca iphone 14 almis ben 16 aliyimda millet baksin lafini etsin diye aptlca seyler
Aptallık
Nefs hastalığı
Ahir zaman
Maalesef zaten nefsi terbiye etsek her şey güzel olacak
Zor is evet
Cahillik
Maaelsef
Okb ve kanser
Major depresyonuda unutma ben ondan müzdaribim
Bence sende hiçbişey yok. Senin ruhun böyle kabullen
Hayir var
Yok