Güncellemeler:
- Liste çok doğru bir şekilde sıralanmış aynen katılıyorum, insanlar o kadar anlayışsız ki ben bir insanla konuşurken acaba kalbini kırar mıyım diye düşünürken diğer insanları görüyorum empati yoksunu şiddet meyilli mutlu bir insan gördüklerinde hemen demoralize etme hevesi oluşuyor özellikle bu sitede çok oluyor, kıskançlık doyumsuzluk bencillik çağımızın en kuvvetli hastalığıdır hee bide şu ego kasanlar neyin egosu diye sormak istiyorum ne farkımız var ki sende Allah'ın bir kulusun bende, çok saçma geliyor bana.1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5053- Liste o kadar güzel ki, üzerine denecek bir şey yok.1 numara olan Cahillik diyorum.
Tedavisi olmayan en büyük hastalık maalesef.1|00|0 - Şiddet. Her konuda şiddet2|00|0
- Doyumsuzluk şiddet memnuniyetsizlik..1|00|0
- "Bilmemek ayıp değil, Öğrenmemek ayıp!"
diye bi Atasözümüz var, Kim söylediyse mekanı cennet olsun.
Şimdi bu atasözünü modern canım toplum değiştirdi ve bu modern canım toplum bu değiştirilene uyum sağlıyor.
Güzelim Atasözünü Şöyle değiştirmişler;
"Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma!"
Böyle öğrenilince ne oluyor dersiniz?
Toplumun gerizekalıları malesef çok bilmişlik taslıyorlar. Anlasalar da anlaMAMAzlıktan geliyorlar. Bilmiyor olmak, bu gerizekalılar için rezil olmak demek..
Zaten bu sebepledir. YouTube da filan görürsünüz,
Eski tarihli Siyah Beyaz TRT röportajlarına bakıyorsunuz, İnsanlar ne kadar akıllı ve kültürlü, ne kadar güzel cevaplar veriyorlar.1|00|0 - Abla sayılacak madde kalmamış. Hepsini siralamissin zaten. Eline sağlık1|00|0
- Aşırı ego..
doymayan göz..
Vicdan eksikliği..
Sosyal medyanın en çok çocukları ve gençleri bilinçsizce kötü özendirmeYe teşvik etmeleri ve bu durumun normal hale gelmesi.1|00|0 - Mış, Miş gibi görünmek yapmak. Yani insanmış gibi gorunmek, duyarliymis gibi yapmak, bazi kalıpların içine kendini sokmaya calismak ama hic alakasi olmamak gibi bir sey1|00|0
- Sevgisizlik. İnsanların bir birine duyduğu nefret. Hoşgörüsüzlük. Ben arada sevgi olursa bi çok sorunun çözülceğini düşünüyorum. Keşke herkes sevse birbirini anlayışlı olabilse😔1|00|0
- Bencillik, cehalet, ümitsizlik, düşmanlığa muhabbet (vicdan eksikliği), inanç eksikliği, empati yoksunluğu, menfaatin çok öne çıkması...1|10|0
- İlk 6 madde tarih boyunca hep vardı
Ama bu hastalık hiç yoktu sanal dünya gerçek olmayan hayat yengemin babası olmuş whatsapdan cenazesini paylaşıyorum çok üzgününüm falan sanal hayat1|00|0 - Butun hepsinin özü cehalettir digerleri cehaletten dogar.1|10|0
- Resimdekiler olayı özetlemiş ama bence en büyük eksiklik sevgisizlik. Sevmek nedir bilmiyorlar2|00|0
- Aşırı ego diye düşünüyorum gözler ego tatmin etmekten baska hic birşey görmez oldu1|00|0
- Aşırı ego ve duyarsızlık bence. Bir de özentiliği eklemek istiyorum.1|00|0
- Hepsi çağımızın hastalığı. Ama en çok 3ile 4 kafa kafaya yarışır.1|00|1
- Çağımızın en büyük hastalığı cahillik ve bilmediği konu hakkında bilmişlik taslamak.1|00|0
- Kesinlikle şişkin ego, nefret ediyorum.
Ayrica böyle insanların hayatımda asla yeri olamaz1|00|0 - Saygısızlık. Çünkü saygısı olan kişiler kimseye zarar veremez.1|00|0
- Cəhalət, aç gözlülük, başqalarının senin yaptığını onaylamasını beklemek, makyaj bağımlılığı, özgüven əksikliyi, aşırı ego, şiddət, her hatada mağdur bile olsa aslında başda kadının haksız olduğunu düşünmek.1|00|0
- Teknoloji, diger butun felaketlere yol aciyor ne yazik ki1|00|0
- İnsanın kendine cahil olması0|00|0
- Sevgisizlik, yetinmeme, mutsuzluk1|00|0
- Güvensizlik ve önyargı1|00|0
- Sosyal medya kaynaklı doyumsuzluk1|00|0
- Cehalet ve tahammülsüzlük1|00|0
- Bence sıralama doğru 1-2-3-4-5-61|00|0
- Doyumsuzluk tüketim çılgınlığı.1|00|0
- egoist sosyal medya ruhsal hastalıklar1|00|0
- Cehalet, empati yoksunluğu.1|00|0
- Vicdan olsun da, gerisi çözülüyor zaten1|00|0
- Bunların hepsı var gunumuzde1|00|0
- Cehalet ve saygısızlık sevgisizlik1|00|0
- Kibir, Ego, Bencillik.1|00|0
- Kimlikte Müslüman yazmasına rağmen gavurca yaşamak1|00|0
- listenin tepesine tiktoku koy bence.1|00|0
- Daha Fazla (43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Çağımızın en büyük hastalığı sizce ne?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş