Akıl yoksunluğu diyebilirim. İnsan önce kendisine bakmadan başkası hakkında atıp tutmasını o kadar iyi biliyor ki ama ne sebebi yetmezse atıp tuttuğu kişiyle yüzleşemiyor yazık üç kuruş akılları var bence bunlarla uğraşmasınlar
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yukarıda yazılanlar zaten az çok her çağda var olmuş hastalıklar. Bunların dışında bence…
Sadakatsızlık Ahlak anlayışının yok olması. Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Arsızlık Utanmak sözcüğün anlamını yitirmiş olması. Ayıp diye bişeyin kalmaması.
Sosyal medya bağımlılığı Çağımızın en büyük hastalığı. İnsanların her özelini paylaşması, gündem ya da fenomen olmak için, beğeni almak uğruna girdikleri yakışıksız şekiller, attıkları taklalar.
⭐ Dikkat çekmek istediğin konuda evet kesinlikle haklısın. Ben de " kendisinin ve hiçbir şeyin farkında olmadan başta kendisini ve herkesi, herşeyi tüketerek yaşamayı" gözlemim olarak eklemek istiyorum. ⭐😎😎
Sadece bu 6 madde konusunda hemfikirim çok konuşup az dinlemek konusuna asla katılmıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Az konuşup çok dinlemek diyorsun karşımızdaki kişinin de bir ağzı iki kulağı var o nasıl az konuşup çok dinleyecek illaki birisi çok konuşacak tutarsız cümleler kuruyorsun
Yav he tamam haklısınız haklısınız en iyisini siz bilirsiniz sonuna kadar haklısınız tamam ben tutarsızım tamam ben tutarsız cümleler kuruyorum tamam yalvarıyorum ki siz haklısınız tamam lanet olsun en haklı sizsiniz hatta özür de dilerim tutarsız insanın tekiyim
Cevap sahibi
+1 yıl
Regl günün falanmi bu ne asabiyet iki kere yazmana gerek yok asabiligede gerek yok burası özgür bir fikir belirtme platformu resim paylaşmışsın dönüp 3 ve 4 e tekrar bak tekrar oku
Düşün senin gibi kaç insana laf anlatmakla uğraştım ki sana gelince artık isyan ettim dedim nağlet gelsin ya siz haklısınız tamam yalvarıyorum benimle uğraşmayın artık diye
Biraz empati🙂🙏
Cevap sahibi
+1 yıl
Empati yapmamak evet kesinlikle empati yapmadın belki bende sabahtan beridir kaç kişiyle uğraştım ama bilmiyorsunuz işte madem madde ekliyorsun 9. Maddeyide benden duy ne biliyormusun dünyanın sadece kendi etrafında dönmesini düşünmek
Cevap sahibi
+1 yıl
Hep sen haklısın sadece senin günün zorlu geçti senin belirttiğin fikir doğru diğerleri illa yanlış veya eksik yani benmerkezcilik
Tamam o halde boşverin burada soru başkayken kusurlarıma bu kadar takılmayın bir dahakine lütfen..
Cevap sahibi
+1 yıl
Bakın ben kusur bulmadım bulmayada çalışmıyorum sadece bu iddiayı curuttum başka bir derdim yok yani gercektende böyle düşünüyorum birileri illa konuşacak ve birileri dinleyecekse şartlar eşit organ olarak ben aslında bu kadar uzayacaginida dusunmemistim