Eczaneden bu banttan alayım dedim kadın bantı vermedi resmen medikal eczaneden parmak sabitleyen bişey var onu alacaksın bu olmaz dedi ama doktor olur demişti
Tm bant al buna benzer ismi flaster eczanede vardır.. eczane bilmiyor büyük kırık sanmış sen eczaneye deki ufak catlak bu doktor flaster yeterli dedi dersin alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aslında üzerine basmadan 3-4 ay boyunca o şekilde dursa kaynar. Kalsiyum ve d vitamini de almak önemli. Geçmiş olsun.
Her zaman doktoru dinle... parmağının çatlama derecesini vs eczane ne bilecek ya
Eğer şiddetli değilse geçer ama parmak sabitleyici daha iyi olur daha çabuk ve iyi iyileşir.
iş görür, çatlayan parmağının etrafına (diğer parmaklar ire arasına) gazlı bez sarıp öyle bantla
Ayak güzel değil beğenmedim kaynamasa da olur
Sen önce kendi tipine bak fok balığı
Yani bu açılır öbürünü alman daha iyi
Öbürü nasıl bişeydir
Trendyola yaz orada cok uygun.. kırık parmak sabitleyici vs yaz cıkıyo.. normal medikal pahalı satıyordut
Ama çatlak hafif bi çatlak 1 haftaya geçer dedi doktor gereksiz olmaz mı bunu almak
O zaman gerek yok alma bant cıkarsa yenisini tak tmdır
Eczane niye bant vermiyor peki
E bunu nerden aldın? O bant değil o mwdikalde satılır ona gerek yok
Bu şuanki bantı doktor yapıştırdı hastanedeyken
Tm bant al buna benzer ismi flaster eczanede vardır.. eczane bilmiyor büyük kırık sanmış sen eczaneye deki ufak catlak bu doktor flaster yeterli dedi dersin alırsın
Bu bantla kemiğim iyi kaynar mı peki
Kaynar zaten ufak catlakmış baya ufak
Parmağımın şişi ne zaman iner
Hareket ettirme ve buz koy buz torbası koy 15 dk koy 20 dk bekle sonra yine koy insin
Hareket nasıl ettirmiyim yürüyom kalkıyom dışarı çıkıyom
İşte cok dolaşmak çalışmıyorsan eger
Hareket edince kırılır mı peki daha çok kemik
Cok kırılmaz ama iyileşmesi uzun surer ve buz koy
Of ya bu sıcakta bunla uğraşıcam🥲
Ben 2 ay uğraştım ayağım kırıktı baya kırık vardı.. buz torbası koy şiş olan yere.. kimse yokmu evde sana bakıcak
Annem filan var
Yaş kaç senin? Nasıl olduki bu
Yaş 25 sehpa ayağına çarptım evde yürürken sakarlığımdan oldu tamamen😀
😂😂 iyi cok sürmez iyileşir evden çıkma 1 hafta. annen bakmazsa haber ver gelip bakıyım 😂 hangi şehirdesiniz dmgelirminiz
İstanbuldayım
Bende İstanbul .. lütfen yazarmısınbana
Ya korkma 😂😂 sevgilin mi var
Daha bismillah mesajı görmedim laa
Hı tmyaz😂😂
Neyse galiba gelmiceksin ne yapalım aslında iyi niyetle demiştim
sorun olmaz. kaynamaz.
Kaynar ama uzun sürer
Başka doktora göster.
Olmaz atel kullanman lazım
Ama doktor bant olur dedi
Sadece bant pek bı fayda sağlamaz