benim ayak parmadığımda tırnak batması oldu sonra ben o tırnağı kestim ama yine de oradaki etim mos mos bir hal aldı ve basınca ağrıyor bugun bir arkadaş gördü parmağın iltihap olmuş çürüyor acilen doktora git dedi off çok korkuyorum kafayı yiycem 😪 hangi doktora randevu almalıyım? genel cerrahiye mi?
Dr. Şahin Nami Esenler de. Alanında en iyi dr diyebilirim. Tırnağı çekmeden acısız ağrısız kalıcı çözüm sunuyor. Tırnağın kenarını alıp 1 dikiş atıyor ve hiç bir şekilde acı yok.
14 yıl önce tedavi oldum kendisine kalıcı olarak sıkıntım geçti.
Onun öncesinde 2 kez çektirdim, ama hep çıkan tırnak battı tekrar. Çektirmek yeniden nüks e sebep oluyor. Ama söz ettiğim dr farklı işlem yapıyor, çok şükür 14 yıldır bir daha uğramadı o illet. Ayakkabı bile giyemiyordum acıdan. Sizi çok iyi anlıyorum.
basit bi tırnak batması ama bi kaç hafta canını sıkacaktır muhtemelen. giydiğin ayakkabıların bağcığını çok sıkmamaya özen göster ve krem sür parmağına gece yatmadan. geçmiş olsun 🎩
tatlım gecmıs olsun batıklar ıcın sogan kaynat ve bıraz sıcakken cok canın yakmıcakken basparmagına koy sar orayı ıyı eder burusturup yumusatı soyulur ve ıyı olur