Güncellemeler
1 yıl
2 ay özür dilerim
Gozumde kırpık iltihabı ve alerji var 3 hastane gıttım hepsı 3er 4er damla verdı farklı farklı gecmıyor bır turlu sımdı damlattım gözüm cok yandı kızardı ve acayip kaşındı devam etmeli mıyım damlalara acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bendede var o gecmiyor bir turlu iyilesiyor gene tekrar ediyor sanirim havaya atilan chemstrail gazlariyla alakali alerji yapiyor
Napmak lazım ya aynı durumdan müzdaribiz desene ya 2 aydır 3 defa hastaneye gıttım farklı farklı hepsı farklı damlalar verdı kullanıyorum gecıyor 1 hafta sonra tekrar baslıyor damla degıstırmekten koymaktan bıktım artık bugun damla koydum kaşındı kızardı gözlerim agrıyor şu an yani o derece sız naptınız gecmeyınce benım gıbı farklı damlalara mı yineliyorsunuz
*yöneliyorsunuz
gumusuyu ve boraks gibi seyler damlatiyorum yuzumu karbonatli suyla yikiyorum iyi geliyor birde alerjik gidalar kacinmak lazim onlarda sunlar : hamur;yulaf, sut, seker ve fistik
Göz damlası kullanmadınız mı
kullandimda bi ise yaramiyor onlar
Evet bende bırakacagım artık kullanmayı gözlerime damlatmaktan gözlerim agrıyor artık
Damla dısında öneriniz bu dedıklerınız mı bıldıgınız bişeyler var mı acaba
@HaticeAydemir00. Hatice Hanim actiginiz. Konuyu similar gordum. Benimde. Dogustan. cok kuru. gozlerim var. Kizarma yapiyor devamli. Yillarca. Doktorlara gittim cok degisik goz damlari kullandim. Payday etmedi. Ama. Yabanci ulkede. Bu sorunu. Cozdum similar goz aklarim bembeyaz. guide sadece bir damla damlatiyorum bu. Goz damlasini butun gun kizarma yok. Goz damlasinin ismini yaziyorum. Turkiyede bulursan kesin al ismi " Lumify" gozdamlasi. Kesin al bir kez olsun dene goz aklarin bembeyaz olacak. Dene. editle nasil begendin mi? Yuzde yuz Eminim yalnizca bu damla Turkiyede var mi? onu bilmiyorum. Saglicakla kal.
Yabanci ulkedeyim telefon banka dilde. O Yuzden. cok yalnis kelime gitmis. Ozur
Doktorlar ne diyor bu duruma
En son gıttıgım doktora anlattım hangi ilaçları kullandığımı sordu isimleri aklımda degıl dedım onun verdikleri bıraz daha fayda ettı ama yoruldum artık 2 aydır her gun sabah aksam 4 tane damla damlatmaktan ya Şu an gozum yanıyor agrıyor kaşınıyor kıpkırmızı
Bu kadar sürmesi normal değil
Napsam ya fikrin var mı
Doktor değiltir iyi bir doktor bul
Tessekur ederim oyle yapayım ya ölüyorum 2 aydır damla damlatmaktan bıde kızarıyor yanıyor acıyor kaşınıyor daha beter ya
Çünkü sağlıklı ilgili bilgi verecektim
Başka doktora görün