Gözüm enfeksiyon kapmıstı sonra antibiyotik göz damlası ve rahatlatıcı olarak göz damlası yazmıstı doktor 1 hafta oldu hatta geçti herkez göz damlası bir hafta kullanılır diyo ama daha bitmedi ve doktor bir sürede vermedi
#LınMeılınG
#LınMeılınG
Max 15 gündür kullanım süresi enfeksiyon içinse. Gözünde alerji yaptıysa doktora verdiği ilaçla tekrar gitmeni öneririm.
Bunun haricinde göz kuruluğu için verilen damlaların kullanım ömrü daha uzun olabilir.
Ancak mutlaka doktoruna danış derim.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Göz damlası 15 gün falan kullanılıyor ondan sonra ikinci kullanım olmuyor zaten atıyorsun. Rahatsızlık tekrarlar ise şayet yeniden alıp yeniden kullanıyorsun.
1 hafta kullanın ardından kullanmayin
eig için teşekkür ederim
Rica ederim
hesabın aktif değil neden
Nasıl aktif değil :S
pardon nette sorun vardı
mesaj atmak istedim öyle dedi sonra tekrar yapınca düzeldi net gidip geliyor ondan
Cevap
7Cevap
doktora Sor göz önemli çünkü. Ama bir haftayıda ilk defa duydum doktor banada çok yazmış göz damlası bir ay kullan diyodu
5 6 gün kullan dedi ama hayla var 5 6 tane tüp var zaten bilmiyorum kafam karıstı kullanmayı bu günden itibaren kesiyorum gözlerim de zaten kullanıca 20 dakika filan bulanıklık oluyordu ama bu defa çok oldu
İlacın içinde yazıyor mu bak
reçeteyi okudum ama hayır kutusundada yazmıyo ne kadar süre kullanılıcağına dair
bir haftadan fazla kullanmak uygun değil göz damlaları çok çabuk bozuluyor. Fazla kulanma
Genelde ilaçlar bitene kadar kullanılır.
Bu göz damlası grip ilacı değil
göz damlasi en fazla 15 gün kullanılır.☺
geçtiyse bırak kullanmayi
doktor nezamana kadar dediyse ozamana kadar
hyirdir gecmis olsun
Gözüm enfeksiyon kapmıstı sismisti ondan kullanıyorum
Max 15 gün sonrası çöp.
Bitene kadar kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar