Güncellemeler
+1 yıl
bu arada aşırı uzun sğre durmuyor bir gün içinde kayboluyor...
ben normalde rimel ve kapatıcı kullanmazdım ilk çıktığı günlerde yeni yeni sürmeye başlamıştım ve silmeden uyuyordum zaten az sürdüğüm için döküldüğünden de emindin ama yine de kullanmayı bıraktım sonra tekrar tekrar oldu bir defasında da arrpacık değil ama iki gözüm birden şişti neden olabilir acaba yarın bir doktora görünmeyi planlıyorum ama yine de merak etim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mikrobik durum. Uygun kozmetiği kullan ve mutlaka yatmadan önce sil. Temiz tut.
yokk direkt kullanmayı bıraktım ve gün içinde elini gözüne götüren biri de değilimdir
anlayamıyorum nedenini
mikrop aldırıyorsun gözüne.
ya aparatların ya elin pis.
Sağlık meslek lisesindeyim hocamız demişti Eğer arpacık varken makyaj malzemesi kullandıysan o makyaj malzemesine geçmiştir o makyaj malzemesini kullanmaman gerek
Çok nazar var sende çok
ne alaka ki şimdi
Nazar olanın gözünde arpacık çıkar ama kozmetik ürününün yaptığını bilmiyorum kullanmadığım için
Doktor en iyi çözüm
Doktora gozuk
Ölürsun dikkatli ol
neden bunu bu kaddar küçümsüyorsunuz anlayamıyorum. arpacık evet çıkar ama ayda yılda bir sürekli çıkmasında bir gariplik olduğunu düşünerek sordum lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın
Arpacik ölüme kadar goturur, neden sacma buldun.
Doktora gitmekte cok hakliskn, vucudunda hassasiuet var senin, genel olarak zayif, hassas vucuda sahipsin muhtemwlwn zaten sen
Enfeksiyon var
Doktora go