Bu yaz inanılmaz buz yiyesim var yani resmen yemek yerine buz yiyorum, bir sorun olur mu? Annem çok zararlı diyor gerçekten öyle midir.

Bu yaz inanılmaz buz yiyesim var yani resmen yemek yerine buz yiyorum, bir sorun olur mu? Annem çok zararlı diyor gerçekten öyle midir.

Zararlı dişlere filan çok tüketmemek gerek. Ben hiç sevmiyorum buz yemeyi tadı tıhaf geliyor nasıl yiyonuz😅bizim bir akrabada yaz kış yer hatta kışın sobanın yanına oturur 1 tabak yer şaşırtıcı
Aaa o benden de deli
Birçok probleme neden olabilir. Öncelikle dişler için çok zararlı yani dişleri kırmaya başlayabilir sonra grip soğuk algınlığı gibi hastalıklara neden olabilir bir de eğer bakteri vs varsa bir şekilde donmuş haldeyken sorun yaratmayan bu tip şeyler eridiğinde midede ciddi sıkıntılara yol açabilir o yüzden tavsiye etmem.
O zaman yemiyim bir daha
Yeme boş ver sağlığından olursun yok yere. Yani başka soğuk şeyler tüket ama doğrudan buz olmasın tabi.
Tamamm teşekkür ederim
Rica ederim 👍
Ben buzun en keyifli yemek hali birliktelikte gidiyor. Hafif agzimda dolastirip kadina veriyorum. Diller dans ediyor. Cenesine , kulak memesine , boynuna , goguslerine , karnina , kasiklarina , bacaklarina derken. Bazen agzimdan kaciriyorum. Yalayarak Geri yerine getiriyorum.. buz yemek keyifli
Tövbe tövbe
Cevap
16Cevap
Hem de çok zararlı bademcikler de ciddi hassasiyet yapar bu da Mikropların yuvası haline gelir iltihaba neden olur
Şu sıcak havalarda buz yemek serinletici ama bana kalırsa diş sağlığı için zararlı olur.
Evet zararlı sıkıntı olur taş falan varsa ağrı yapar
Zararlı olsa da yaz kış tüketen insan gördüm bünye meselesi sanırım🤷
Dişlerine zarar verir prenses dış minesine ve sinirlerine zarar veriri soğuk sıcak da sızlama başgösterir
Canım dişlerim bir daha yememeye çalışıcam
Yaa sorna canım dişlerim
Yabancılara göre faydalı bizim kilere göre zararlı hiç bir zararı yoktur aksine faydalı 😂
Skdkdkkdkd
USA doktorlarına bak 😉
Bu arada bazı vitamin eksiklikleri bu isteği tetikliyor bilginiz olsun tahlil yaptırın isterseniz:)
Bunu yapay zekada dedi bu arada bi şüphelendim
Benimde bademciklerimi acıtıyor ama o bişey eksikliğinden
Evet zararlı sen yunus balığı misin onlarin midesi için bişey için yediriyorlar
Yemeden önce soğuk suya tut
Zeka desen
Dalga geçiyorsun sandım ondan bu cevap
Mal mısın sen buz yiyorsun normal biri yok bu sitede
Dkdkdkd buz yemek anormallik mi
Ben severim kıtır kıtır yemeyi
Sadece dişine zararı olur
Zararlı evet.
Bademcik iflas dişler iflas 😂