Soğuk olan her şey yemek borusuyla birlikte soluk borusu ve diyaframada temas ederek mideye iniyor. mideye inene kadar hala soğuk olduğu için olabilir hemen araştırıyorum swnin için
Sıcak havada serinlemek amacıyla yediğiniz buz vücut ısısını aniden düşüreceği için vücuttan daha fazla miktarda tuz ve mineral atılmasına neden olabilir. -Buz yemek özellikle sıcak havalarda olduğu gibi soğuk havalarda da şiddetli bir şekilde soğuk algınlığı geçirilmesine neden olabilir.
Ufak bir google araştırması yaptım. Genel olarak demir eksikliğine de işaret ediyorlar. Buna yoğunlaş ve araştır derim. Doktora git, test yaptır. Bünyeye göre değişir tabi ama bence hasta eder. Kimileri var hiç dokunmaz. Kimileri var hasta olur.
@Paranoyak-Maan bu arkadaş yenip içilenlerin direkt olarak mideye gittiğini sanıyor hellam. yemek borusu soluk borusuyla yapışık bir şekilde olduğunu o yüzden soğuk olan şeylerin ferahlattığını araştırmalı bence.
@Benyakamoz dostum istediğin kadar araştır. Bir buzu yiyor kız. Yani bir bardak soğuk su demiyor. Buz ağızda eritiyor. Yani yarım yemek kaşığı gidiyor soluk borusundan. Sende yarım yemek kaşığının cigerlere etkisi diyor tarafındasın. Kusura bakma dostum aynı görüşte değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sende kansızlık olabilir. Genelde demir eksikliği olan insanlarda buz yeme isteği olur. Internetten araştırabilirsin :)
Hıhım🙄
buz yemenin zararı var mı bilmiyorum ama fazla yemenin zararı her türlü olur
yazın ateşin kalmaz o zaman senin buz gibi gezersin ortada
o nasıl bi mantık😅
😂😂😂😂
Oha 50 bardak ne buzlugu kurutursun kizim 😅 insallah zarari yoktur
lannn yeni fark etdim.50 Değil 5 olacaktı
Ha iyi bari 😅😅😅😅
Temiz sudan yapılmışsa hayır.
Kemoterapi görüyorken bana yediriyorlardı
Olmaz olmaz bende severim 😊
güzehhh😅
😊😊😊
Ciğerlere zararı var diye biliyorum.
ciddenmi🙄
Soğuk olan her şey yemek borusuyla birlikte soluk borusu ve diyaframada temas ederek mideye iniyor. mideye inene kadar hala soğuk olduğu için olabilir hemen araştırıyorum swnin için
Sıcak havada serinlemek amacıyla yediğiniz buz vücut ısısını aniden düşüreceği için vücuttan daha fazla miktarda tuz ve mineral atılmasına neden olabilir. -Buz yemek özellikle sıcak havalarda olduğu gibi soğuk havalarda da şiddetli bir şekilde soğuk algınlığı geçirilmesine neden olabilir.
kutuplarda yaşasan buzulları eritirdin sen.
neee😂😅😂
ne değil efendim
Boğazında bir şişkinlik yapabilir.
cut.
başka bi sorun olmaz ama dimi
Uzun vadede olabilir.
nasıl bişi?
Sonuçta her şeyin aşırısı zarar.
Mideye, ciğerlere zarar verebilir.
Ufak bir google araştırması yaptım.
Genel olarak demir eksikliğine de işaret ediyorlar.
Buna yoğunlaş ve araştır derim. Doktora git, test yaptır.
Bünyeye göre değişir tabi ama bence hasta eder. Kimileri var hiç dokunmaz. Kimileri var hasta olur.
Nasıl yiyorsun yaa tadı falan da yokki
Hoşuma gidiyoor🤷🏻♀️
Dişlerim sızlıyor benim
alıştım🤷🏻♀️
Bademciklerin şişmesin de afiyet olsun
amaaan Onların canı cehenneme
Haha sonra sen çekiyorsun ama çilesini
buz yemeye değer
Bol afiyetler olsun.
Bademciklerin folloş olur
zararlı
neye?
boğaz tahriş yapar
Amaaan boğazımın Canı Cehenneme.
yazdım sana
Sudan zarar gelmez.
dimi bencede
Yorumlara bittim cigerlere diyorlar. Hava mi bu cigere gitsin sjsjsjdhh
öfff ne bileyim. Bilmiomki soruom.
Sana demiyorum onlara dedim m neyse takma kafaya. Buza devam. Arada dondurma dondur👌
@Paranoyak-Maan bu arkadaş yenip içilenlerin direkt olarak mideye gittiğini sanıyor hellam. yemek borusu soluk borusuyla yapışık bir şekilde olduğunu o yüzden soğuk olan şeylerin ferahlattığını araştırmalı bence.
@Benyakamoz Kral ben ne zaman soğuk tüketsem kötü etkiliyor. Bunun önüne nasıl geçerim : )
@Paranoyak-Maan ılıştır biraz agam 😄
@Benyakamoz dostum istediğin kadar araştır. Bir buzu yiyor kız. Yani bir bardak soğuk su demiyor. Buz ağızda eritiyor. Yani yarım yemek kaşığı gidiyor soluk borusundan. Sende yarım yemek kaşığının cigerlere etkisi diyor tarafındasın. Kusura bakma dostum aynı görüşte değilim
Rica ederim. Her konuda mutabık olamayız sorun yok.
@Benyakamoz dostum çok nevi şahsına münhasır birisisin . İyi akşamlar
gençler muhabbetinizi bölmek gibi olmasın ama, affınıza sığınırım , zinhar hatsizlik etmek istemem fakat ULAN SORUMA YANIT VERİN. ZARARLIMI DEĞİLMİ
2 saattir zararlı değil bence diyorum. Anlamayıp tekrar tekrar soruyorsan ne bileyim.
ama diğer arkadaşda zararlı diyor
😂😂😂 nezaketten ulana geçiş yaptııı kızdırmayalım hanımefendiyi. Size en uygun olanı tercih edin hanımefendi.
ölürsem, Sebebkarı sizlerisiniz. Saygılar efenim
@Hlly-UMG müteşşekirim, bilmukabele
Yazın sıcak işlemez sana
donmasan iyi..
Afied
Ooo yürüyen klima