Hiç bir şey tek başına kilo verdirmez. Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim, bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim. En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Sadece buz yemek demek sadece suyla zayıflayacaksın demek oluyor bu da yağ kaybına değil kas kaybına sebep olur hayatın boyunca buz yemeyeceksin sonuçta böyle sağlıksız kilo verirsen yemeye başladığında çok hızlı bir şekilde geri alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç bir şey tek başına kilo verdirmez.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Sadece buz yemek demek sadece suyla zayıflayacaksın demek oluyor bu da yağ kaybına değil kas kaybına sebep olur hayatın boyunca buz yemeyeceksin sonuçta böyle sağlıksız kilo verirsen yemeye başladığında çok hızlı bir şekilde geri alırsın
Katılıyorum sana , ayrıca buz su aynı şey neden özellikle buz.. ölüm diyeti resmeen
Aynen öyle
Profilimde soru var yardımcı olur musun
Traş bıçağı kullanmadığım için yardımcı olamam maalesef hangisi iyi bilmiyorum çünkü
Bende kullanıyorum işte ağdaya gidiyorum ama 100 lira verdim çok koydu
İlk defa duyuyorum midene zarar verirsin
Kiz muz tamam dduydumda buzu ilkdefa duyuyorum
Hiçbir şeye yaramaz bence
Hasta olursun
Acından ölürsün kız.
Su yani
Zayıflatmaz
Sağlıksız olur bence