1 ay

Psikolojiden anlayan biri yardım edebilir mi?

Merhaba, ben 1.5 yıldır evdeyim. calisamiyorum , dışarı çıkamıyorum. Hiç arkadasim yok, dertlestigim, sohbet ettigim, kız/erkek arkadaşım yok. Yani ihtiyaç duymuyorum aslında. Yalnızlığı aşırı benimsedim. cok sevdim.. uzuntulerimi derdimi dua ederek Allah'a anlatıyorum. Yapayalnizim, çaresizim, kimsesiz hissediyorum
Hicbiryere ait hissedemiyorum. Yardım çığlıklarımi kimse duyamiyor, kimse beni okyanusun dibinden cikaramiyor. Evde misafir gibi hissediyorum kendimi. Annem benimle hiç konuşmuyor. ablamlar evliler onlar da uzaklar. Babam da ayrı şehirde yaşıyor.. (((2018 yılında bipolar bozukluk tanisi konuldu.)))) son 1yıl ben hasta değilim normal biriyim diyerek ilaçları bırakarak hastalıktan kaçtım.. anneme kendimi iyi olduğumu kanıtlamak için işe bile girdim. Ama bedenim 1 gün sonra iflas etti..(((obezim)))... hızlı duygu degisimleri yaşamaya başladıkça kovalandigimi anladım. Ve beni yakaladı hastalığım.. hastaligimin varlığını unutmak istemiştim. hatirlatti saolsun... Evde annemle yaşıyorum... İki yabancı gibiyiz. O gündüzleri çalışıyor akşamları hoş geldin diyorum bu kadar muhabbetimiz... Varlığım hem kendime hem anneme , ablalarima ızdırap geldiğinin farkındayım... Keşke elimle degistirebilcegim bir şey olsaydı.. gecelerce ağladım, kimse duymadı, ne kadar zorluk içinde olduğumu kimse görmüyor, bu dünya bana dar geliyor. hicbiryere sigamiyorum
Hiçbir eve (babamın ve ablalarimin evine) ait hissedemiyorum.. yardım isteyeceğim kimse yok... Hastalık itibariyle tepkisiz ve donuklastigimda tavır aldığımı sanıp onlarda bana karşı tavır alıyorlar.>>>annem benimle tartistiginda->neden böyle davranıyorsun, niye bizi uzuyorsun,, başka bipolar hastası müşterim evli sen niye böylesin, sana ne yaptık bize dusmansin, ben ölünce sana kim bakacak, kızım 32 yaşındasın nerdeyse kendine bak haline bak ne haldesin, yalnızsın diye sinirli ve öfkeli bir sekilde cevap bekliyor.. kendimi o ciddi mahkeme salonunda gibi hissediyorum.. temmuza özel bir hst randevu aldı. daha önce hastanede yattım. lutf degerlndirin
Güncellemeler
1 ay
Cevaplarınız, ilginiz için teşekkür ederim iyi ki varsınız... Bazen kimlik krizi yasiyorum. Kimlik krizine cozumunuz nedir?
Güncellemeler
1 ay
Hastalık hakkında bilginiz var mı ki?
Psikolojiden anlayan biri yardım edebilir mi?