Psikolojiden anlayan birisi bakabilir mi lütfen?

Çocukluğum travmalar ile ve baba sevgisi olmadan geçti. Okula gidemedim ailem izin vermedi. Hep evde hapis hayatı yaşadım. Aynı zamanda OKB hastalığından dolayı hayatım çok zor. Geçen yaz bu aylarda bir adamla tanıştım ve ona inanılmaz bir şekilde bağlandim. Onu en çirkin en yüzüne bakılmaz haliyle bile severdim. Beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu falan söylüyordu. Evet evlilik konusunda hep belirsizdi bunu kabul ediyorum. Ama ayrılırken bile ben sana k*pek gibi aşığım ama geleceğimiz yok bunu görüyorum dedi. Ben çok saf manipülasyona çok açık birisiyim. Kaç ay oldu bu canımın acısı hıc dinmedi. Zaten Zor olan hayatım eziyet haline geldi. Çok canım acıyor ve OKB hastalığım yüzünden de takıntı yaptım. Ben aşk acımı hep başkalarına aşık olarak atlattım ama bu adamdan başkasına aşık olamıyorum. Ya bi görseniz ona hayrandım resmen. Belki 130 kilo adam gözümde manken gibiydi aşk hiçbir şey tanımıyor gerçekten bir bakışı gözleri sesi yeterdi bana. Sevdiğini söyleyerek beni nasıl kandırabilmiş anlayamıyorum. Ben zor birisi olduğumu biliyorum zaten ama kim yalandan sevdiğini söyler ki bu nasıl bir vicdansızliktir. Ben bu travmayı atlatamiyorum arkadaşlar. Bana yardımcı olur musunuz lütfen 😔
Psikolojiden anlayan birisi bakabilir mi lütfen?