30 yaşındayım eeldevar sıfır. Kendimi hayata aşırı geç kalmış hissediyorum herkesin işi gücü evliliği var çevremde sadece ben böyleyim ve herkes eleştiriyor. Zaten içimde bir sürü sorun var bi de millet konuşunca daha kötü oluyorum. Sanki çok gerideyim. Özgüven yok hiç sevgilim olmadı işe giremiyorum 3 sene çalıştım çıkmak zorunda kaldım. Yani şu an hemen bişeyler yapmam lazım hemen ilerlemem lazm her şeyi erteliyorum hiçbir şey yapamıyorum. Birçok şey yapmak istiyorum ama harekete geçemiyorum olduğum yerde sayıyorum aşırı sıkıntı oluyor yerimde sayınca. Şu an yazarken bile heyecandan yazamıyorum. Neden hiçbişey yapamıyorm neden harekete geçemiyorum geçsem bile hemen pes ediyorum acayip bir kısır döngü yaşıyorum nolur bir yol gösterin bu yaşadığım ne?
Psikolojiden anlayan biri lütfen yardım etsin?
Güncellemeler
1 yıl
Güncelle
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çevrene enerjisi sana iyi gelen arkadaşlar seçmen ve onlar ile bol bol vakit geçirmen lazım sana iyi gelen şeylere vakit ayırman lazım doğada vakit geçirmenin de etkisi olduğunu düşünüyorum eğer istersen faydası olduğunu düşündüğüm bir kaç kişi öneririm sana onların videosunu izlemek de sana iyi gelecektir. Ne yapıp edip harekete geçmelisin. David hume ' un bir sözünü de paylaşmak istiyorum "Mutluluğun da mutsuzluğun da sadece ve sadece senin kendi elindedir "
Köyde yaşıyorum zaten doğayla içiçeyim
Pekala bu güzel
Ama işten çıkmıştım buranın da sonu yok
Sen az önceki soruyu soran kız mısın linkimş atmıştım bu sorunun
Evet. Sonu olmaz tabiki her şeyden biraz hayatına dahil etmelisin
İnşallah diyelim
Değişim sancılı olur, yapmak istediklerinin ne olduğuna karar ver ve bir an önce başla. Geç kalmışlık hissini anca bir şeyler elde ederek aşabilirsin. Kendini dinle anla prangalarından kurtul.
Nerden başlayacağım bilmiyorum bir sürü eksiklik var birinde başlıyorum diğerleri kalıyor
En kritik olandan başla öyleyse.
Kardeşim ailenin suçlarını yüzlerine yeterince vurduysan belli bir rahatlamaya gelmişsindir umarım
Evet onların suçu ama hala vurmadım
Anneme hep söylüyorum da babama söyleyemedim sadece eleştiriyor
Babana gider koy artık koskoca adamsın mk yetiştirdiği düzeni * diyveekein
Zaten onun yüzünden böyleyim. İşe girip kaçtm köyden ama bilinçaltına ektikleri rahat bırakmıyor
Milletin baskısı da hiç bitmez
Evet. Herkesten uzaklara gitmek istiyorum çevremden kimse bilmesin. Aşırı elalemci ailem var
Onlar myle millet ne der diye seni harcamışlar geçmiş olsun ben bilirim bu hikayeyi yaşlılardan bir bk olmaz
Evet hala öyleler ve ben hala bunlara katlanmak zorunda kalıyorum özgüvenli olup bi yere gidemiyorum aşırı etkilmişler beni
Daha bir süre daha dırdır yapacaklar seni bitirene kadar susmayacaklar yüklenecekler özellikle memur olanlar çok bastıracaklar 😀😀
Benm devlete işe girmem lazım acil. Özelde yapamıyorum olmuyor herkesle kavga edesim geliyor zaten ustayla kavga edip çıktım işten
Neden herkesle kavga edesin geliyor? Problem nedir?
Laf söylüyorlar şaka olsa bile alınıyorum sanki herkes üstüme geliyormuş gibi. Şaka yapıyorlar alınıyorum sinir oluyorum kavga olmasın diye susuyorum. Hani grupta en pasif olana takılırlar ya onun gibi. Yani kendimi aşırı değersiz hissediyorum
Ben sana bir şey söyleyeyim mi dert senin derdin başkaları çıkarmış olsa da hazmedeceksin bir yerden sonra hazmetmek zorundasın çünkü yaşam insanın eline bir kere geliyor bir daha yok önüne baktığın kadar varsın hayatta sen elinden geleni yap gerisini düşünme artık geriye bakma mesela kavga olayları herkes bir dönem o evreden geçer ama dinersin bunu sakın unutma
Hacı kavga etsem aslında çok mutlu oluyorum hatta laf etsem o bana çarpıtanlara yeminle ilaçtan bile etkili
Ama olgunluğa sığmıyor işte güç burada gizli değil seni yetiştirenler sana bunu anlatmamış hayata geç kalmışsın bende kaldım ama ben öğrendim sana şöyle söyleyeyim güç senin içinde bileğinde veya ağzından çıkacak küfürde değil güç senin aklında ve kaleminde dostum rahatlama yazma da ve spordadır ☺️
Evet aşırı gergin ve panık oluyorum o sırada hiçbişey söyleyemiyorum daha da sinir oluyorum
Acıların seni ben gibi geveze yapmış bir zamanlar bende öyleydim ama inan kimse seni sevmiyor beni de sevmiyorlar sevmeyeceklerde e o zaman kime ne anlatacaksın? Ne kavgası vereceğiz? Değer mi yıpranmaya?
Yoo aslına hiç konuşan değilim reelde hatta konuşmuyon diyorlar
Kardeş büyürsün kardeş Türkiye’de kimse kimseyi büyütmez sen kendi kendini büyütürsün
Umarım