İkisi de değil, gereksiz. Psikolojiniz konuşarak çözülecek olsaydı kendi kendinize çözerdiniz zaten, ilaç alacak kadar durumunuz kötüyse o zaman gidip en azından ailenize size nasıl davranması gerektiğini anlatabilmesi için derdinizi dökersiniz ama bunun dışında bir işe yaramaz psikolog.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı. İhtiyaç olabilir çünkü insanlar bazen aklı selim birinden sorunlarını çözmesini beklerken öyle bir insanı bulamayabiliyorlar bu sefer de psikologlardan yardım alıyorlar çünkü insan psikolojisi üzerinde eğitim alan doktorlar oldukları için faydasını gören çok insan var.
00 Yorumla
1 yılİkisi de değil. Onlarında sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yüzde 20 belki..
00 Yorumla
1 yılİhtiyaçtır ama psikolog ve psikatrilerin psikolojisi bizimkilerden daha bozuk
17 Yorumla- 1 yıl
Bu güzeldi bak ve mantıklıydı
Onlar dert dinleye dinleye dertkolog olmuşlardir 😊👍 - 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar aynen öyle😊 ama yine de bazımız bir umut deyip gidiyoruz ki gitmeliyiz..
- 1 yıl
Benden.. sana.. gelene..
Karşılık.. verir.. misin.. lütfen..
Şimdiden teşekkürler 😎👍 - 1 yıl
Tabiki gitmek lazim yoksa kimse bizi bedavaya dinlemez 😊
- 1 yıl
Şarkıcıları biz dinleriz şarkıcı kazanır.
Doktor / psikolog bizi dinler onlar kazanır.
Bende anlamadım gitti dinlesek bir türlü dinlemesek bir türlü 😂😂 - 1 yıl
😁😁😁
- 1 yıl
Çok doğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİhtiyacı ve imkanı olan gitmeli bence.
00 Yorumla - Sağlık konusunda 41b cevap paylaştı.
u 1 yılihtiyacı olan için ihtiyaç.
00 Yorumla
1 yılEskiden bunun gerçekten gereksiz olduğunu düşünürdüm, git derdini iyi bir dinleyene anlat kafan rahatlasın kafasındaydım. Ama işler öyle olmuyor. Çoğu konuda olduğu gibi işi uzmanına bırakıp, çocukça düşünmemek gerekiyor. Evet, bence lüks ama kesinlikle herkes için gerekli. Özellikle Türkiye'de yaşayan herkes için!
19 Yorumla- 1 yıl
@elifnaz09 açıkçası Türkiye'de yaşamadığım için böyle bir yolculuğa çıkamadım. Online olarak bazı programlar var ama onlardan da yeterince verim alacağımı düşünmedim. Araştırma aşamasındayım. Öneriler alıyorum.
- 1 yıl
@elifnaz09 siz neden verim alamadığınızı düşünüyorsunuz? daha doğrusu istediğiniz neyi alamadınız oradan
- 1 yıl
Sorunlarımı açıkca ifade etmeme rağmen destek ve çözüm yolu sunulmadı sosyal anksiyetem vardı ilaç kullanmak istemedim psikologla biraz da üstüne gidersem aşabilirim diye düşünüyordum üniversiteye başlayacağım ve haliyle sunum yapmam gerekecek kalabalık ortamlarda kendimi ifade etmekte zorlanıyorum soyutlanıyprum bunlar dışarıdan basit atlatılır ne var ki gibi görünsede hayat kalitemi sandığınızdan çok daha fazla etkiliyor psikologuma anlattigimdaysa dinledi ve bana söyledigi sey neydi biliyor musunuz? Bunun çözümü cevabı sende, sen hallet. 1500 liramın karşılığında duydugum cümle buydu maalesef tamamen hayal kırıklığı.
- 1 yıl
@elifnaz09 @elifnaz09 Çok haklısın kötü bir deneyim olmuş, dolayısıyla şimdi temkinli bakıyorsun. Biraz lüks işi maalesef. Ayda bir terapi alsan 6bin TL para. Ama bir gün imkanlar olduğunda yeniden deneyebilirsin diye düşünüyorum. Onun dışında umarım sorununu kendin çözebilmişsindir?
- 1 yıl
Büyükşehirde yaşamadigim icin çok daha uygun bir fiyata anlasmistim ama yine de bu paraya kesinlikle değer değil isinde iyi birini bulmak ve kalite arrtikca fiyatta artiyor bu parayi psikologa harcamak yerine yapılabilecek cok secenek var zaten o parayla tatile cikilabilir haftada 1 saatini kendine ve kisisel gelisimine ayirip o parayi kisisel gelisime yonelik kitaplar okuyarak haftada 1 saatligine kendimize vakit ayirirsak ve youtube gercekten buyuk bir nimet sorunumuza yönelik tonlarca video kitap bir sürü içerige ulasabiliyoruz ic dokmek istersen anonim paylasip yorum destek alabilecegin yine bir cok platform var burada ne zaman soru sorsam en kötü ihtimalle 4 5 kişi mesaj atiyor ozelden bana göre psikolog kötü bir seçenek.
- 1 yıl
@elifnaz09 Tebrik ederim cidden. Bir sorunun karşısında sürekli çözüm aramaya devam etmişsin ve bence şu an bu sarmaldan çıkmayı başarmışsın gibi duruyor. Tam da olması gerektiği gibi.. Buralara erişebilmek ciddi bir psikoloji gerektiriyor. Harikasın
1 yılPsikologa gidenlerden çok hikaye dinkedim. Bence başka iyi hissetme formullerine bakmak lazım. Ceddikleri öğüt.. öneri.. iyi hissetme yöntemlerine bakiyorumda. Bence kendini iyi hissetmeyen biri.. daha farklı iyi hissetme yolları ile de iyi hissedebilir.
00 YorumlaGünümüzde psikolog ihtiyaç haline gelmiştir ya bu konu hakkında kendin araştırmalar yapıp öğreneceksin ve kendi kendinş tanıyıp teşhis koyabilir bi hale geleceksin ya da psikoloğu gideceksin abi çünkü günümüzde insanların sinirleri çok yıprandı artık dayanamıyor kimse
00 Yorumla
1 yılPsikolog bir ihtiyaçtır. kendi başınıza halledemediğiniz sorunları onunla çözmeye çalışırsınız. bu insanlar konularında uzmandır, eğitim almışlardır. Herhangi bir arkadaş tavsiyesi verir gibi vermezler. Seanslar 1.500 2 bin civarıdır. Tabii araştırılırsa daha uygun yine bulunabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen bir ton para verdim biri olmadi otekine gittim en iyilerine gittim ama sinucunda psikolojin bozuk degikse bile durumun ciddiymis gibi davranip ya da senin daha cok psikolojini bozup daha cok gitmeni saglayip parani aliyordu gittiklerim ve bence durum cok ciddi degilse onsan kendisinin psikologu olmali psikoyatri psikolog bunlara gercekten cok cok zor kalindiginda gitmeli oyle her delresyonda her uzuntude her zor donemde gidilmemelininsaniz zor donemlerimiz yillarimiz olacak bunlarda kolaya kacip ilaca ya da teraliye hemen baslamayin
01 Yorumla- 1 yıl
Sen benle sohbet etsen biseyin kalmaz denendi onaylandı
Gizli Üye(25-29)1 yılBence kesinlikle ihtiyaç.
Kafayı yemek üzereyim ama bir yandan da psikoloğa gitmeye korkuyorum.
Dişci ve doktor fobisine ek olarak artık psikolog fobim de var.
Akrabalar psikoloğa gittiğimi öğrenirse ne yaparım, babam tüm sülaleye yayabilir ya da psikolog anlattıklarımı saçma bulup dizisi çekilirse falan filan korkusu...
Artık çoğu dizi bir psikoloğun anıları oldu.
Anlattıklarımın gizli kalacağından emin olabilsem bu kadar korkmam.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİhtiyaç kesinlikle. Nasıl bir kanser hastası insan kendi kendini evde tedavi edemiyorsa psikolojik olarak da edemez. Bazı sorunları sadece eğitimini almış insan yani psikolog çözebilir. Ama bizim insanımız bunu gereksiz görüyor. Keşke seans ücretleri biraz daha ucuz olsa da ihtiyacı olan herkes gidebilse.
00 YorumlaSağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır psikologa gitmek lüks değil bir ihtiyaçtır çünkü insanların çoğu derdini anlatabileceği güvenilir birilerini arar ayrıca şu bir gerçektir ki psikologların psikolojileri çok etkileniyor çünkü duydukları şeyler bazen çok kötü olabiliyor
11 Yorumla- Sağlık konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılLüks değil ihtiyaç da değil Sadece gereksiz insan Kendi sorunlarını kendisi çözebilmeli kendi hikayemi ve Acemi anlatarak karşı taraftan bir çözüm beklemek Üstüne üstlük Bir de para ödemek bana akıl işi gelmiyor
10 Yorumla
1 yılPsikolojik durumuna bağlı. Normal diğer sağlık branşları içinde geçerli bu. Hiç bir sorunu olmadan muayeneye gidersen bu lüks sayılabilir. Ama şikayetlerin için gittiğinde ihtiyaç olur. Psikolog da aynı şekilde bence.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda her şey lüks maalesef helede psikologlar.
Psikoloğa anlatavagina derdini İnternet tanıştığın kişilere anlatsanda yeter sonuçta senin aileni bilmiyorlar kimseye anlatamazlar ya da belki sana yardımcı olabilirler
00 Yorumla Lüks değil ama yaklaşımlari. cok demode çocukluğa inelim, babayı anneyi gömelim anlayışını sağlıklı bulmuyorum şahsen.. Geçmişe takılıp kalmamalı geleceğe odaklı, iyileşmeye odaklı geliştirmeye odaklı olmalı terapiyi bırakma nedenim...
00 Yorumla
1 yılBence lüks. Çünkü seanslar kısa, psikoloğa tam düşüncelerini anlatamıyorsun veya net ifade edemiyorsun çünkü hiç tanımıyorsun ve o psikolog söylediği her şey günde bir sürü kişiye daha söylüyor yani sanki cevapları hazırlamış gibi trenler çok yavaş işliyor yani seans seans bir sürü seans ve Çok da pahalı yani Bence gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPsikoloji okuyan arkadaşlarımın hepsi psikoloğa ve psikiyatriste gidiyor. Ve ben bedava terapi alıyorum 😅😅 (onların psikolojisi benimkinden daha bozuk)
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGereksiz benim bi ara ameliyatimdan sonra gittiğim psikoloğumla mangala gidiyoruz adam kendi derdini bana anlatıyor benmiyim derbeder senmi diyom gülüyor sözde vejeteryandi birde versem bir kuzuyu yiyor şimdi neyse sakinim 😃
00 Yorumla
1 yılnefes almak lüx olur bu ülkede bunlar varken :D
00 Yorumla
1 yılÇoğu kişi yararlı buluyor. Çünkü, toplumda kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Karşısında ki kişiyi dinliyorlar ve yargılanmadan, sorgulanmadan içindekilerini dökmek insanlara iyi geliyor. Çünkü; Yargılanmak, anlaşılamamak en başta gelen korkularımızdan..
00 YorumlaLüks ve gereksiz. Psikiyatr yine ilaç yazıyor psikologta konuş allah konus faydasız. Hele ki işinde çok da iyi olmayan birine denk geldiysrniz daha gereksiz.
00 YorumlaBence gereksiz Boşu Boşuna para harcamak psikoloji vereceğim parayı bana ver ben sana istediğin gibi rahatlık vereyim
00 Yorumla
1 yılBazen sorunlar başımızı aşıyor lüks değil ihtiyaç ama özele para yetmiyor. Devletten de verim alamıyorsun bende şaştım kaldım
00 YorumlaSağlık konusunda 450 cevap paylaştı. Bence lüks oldu artık zaten psikologlar düzgün de ilgilenmiyor yüksek para anca bozuk psikolojiyi daha çok bozuyorlar
00 Yorumlaİyi bir psikoloğa denk gelirsen hep gitmek istersin. En iyi arkadaşın ama görüşmek için para ödüyorsun.
00 YorumlaLüks bir ihtiyaç. Aslında toplumun çoğuna lazım da gidebilen çok azdır herhalde
20 Yorumla- Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılToplumsal olarak hepimizin ihtiyacı var ama maalesef ekonomik olarak onda lükse giriyor.
10 Yorumla
1 yılİhtiyaç olduğu kesin ama ücreti düşününce lüks bkz. seans 2000 tl
10 YorumlaKesinlikle ihtiyaç ancak günümüz şartlarında lüks gibi görünüyor.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılbu devirde lüks. herkes kankasına sahip çıksın beleşe psikolog
00 Yorumla
1 yılPsikatriye giderseniz ihtiyaç, psikoloğa giderseniz lükstür.
00 Yorumla
1 yılSizin ,%80 iniz için ZARURET.. yoksa topluma alınmamanız lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPsikoloğa gitmenin lüks olması da politiktir... Bir sürü hastaneye atanmayan psikolog var sistem insanları beş dakikalık psikiyatriye mahkum ediyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
1 yılKendimin psikologuyum thank you para daha güzel yerlere gitsin mesela tatilee
00 Yorumla
1 yılİhtiyaç sayılmaz. Herkesin psikoloğu olmak zorunda değil. Allah mecbur etmesin.
00 YorumlaKimseye anlatamadığı derdi falan varsa ihtiyaçdır
00 YorumlaGereksiz vıdı vıdı..
Okuyarak araştırarak kişi kendi çözümünü en iyi kendi bulur..00 Yorumla
1 yılKimine göre ihtiyaç.
Ki şu konjektürde çoğunluğa ihtiyaç00 Yorumla
1 yılAslında ihtiyaç ama lüks oldu bu ekonomide en kötü seans 3 bin tl
00 Yorumla
1 yılZaman kaybı bugüne kadar yapılan bütün araştırmalar da 1 kisiyi tedavi ettiği görülmemiştir
00 YorumlaGenellikle ihtiyaç ama Bizim insanımız genellikle lüks hava atmak için giderler
00 Yorumla
1 yılİhtiyaç genellikle her gün psikolojimi bozuyorlar onlara patlamadan gitmem lazım
00 Yorumla
1 yılMalum ülkemiz de lüks gibi oldu çünkü aşırı pahalı ancak ihmal etmemek gerekiyor. Çok çok önemli.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 624 cevap paylaştı.
s 1 yılLüks olmamalı. Herkes ulaşabilse toplumdaki çoğu sorun çözülürdü
00 Yorumla Bu zaman da ihtiyaç.. Hatta devlet hastanesinde psikoloğu çoğaltmaları gerekli
00 Yorumla
1 yılTürkiye Cumhuriyetin de mi? Damacana su bile lüks. d
00 Yorumla
1 yılSıkıntın varsa ihtiyaç. Sağlıklı bir zihnin varsa zaten neden gidesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİhtiyaç kesinlikle çünkü bu devirdeki çoğu insan normal değil artık allah yardımcımız olsun amin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCahiller lüks der, tabii ki ihtiyaç, ona kalırsa fiziksel bi ağrı olunca normal doktora da gitmesinler o zaman
00 Yorumla
1 yılVallahi ihtiyaç benim şu an çok ihtiyacım var 1 kere devlet hastanesinin psikoloğuna gittim kendisi beni fazla dinlemedi çoğu 5 dakika falan dinliyor benimki en fazla 15 dakika beni dinledi birde geçiştirip de durdu ve bana bunun için mi geldin dedi
01 Yorumla- 1 yıl
Param olduğu zaman özel psikoloğa gideceğim şu an maddi imkanım buna el vermiyor
Psikoloğa gitmek sürekli duygu bozukluğundan kaynaklı değil ki
Bazen kendini geliştirmek için gidersin
Benim şu an gitmem gerektiğini hissettiğim gibi😅10 YorumlaBunun bence lükslükle alakası yok bu bir sağlık için gerekli bir şey bir sorunun vs varsa gidilir yani ihtiyaçtır
20 Yorumla
1 yılGerekli bir ihtiyaç ve bence psikologlsrında dahil herkesin birer psikolojik destek alması gerekiyor çünkü sinapslar arası bağlantı içsel farkındalık saplıyor zihni temizliyor ✨🪞🐬🪄🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBugüne kadar hangi psikolojik sorun çözüldü? %95’i çözülemedi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİhtiyaç ama gereksiz herkes kendisinin psikoloğudur
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ben akşam 5 den sonra pasiflora şurupla başlayıp işten çıkıncada alkolle devam ediyorum ne kadar doğru o tartışılır
00 Yorumla
1 yılBazı durumlarda gerekli bu yüzden ihtiyaç bilinç düzeyi yüksek kişiler bunu anlayabilir ama parasıda olmalı bu ülkede gidecek kişinin
00 YorumlaBence ne psikiyatri nede psikolog tedavi yapamıyor. Sadece psikiyatrinin verdiği ilaçlar yatıştırıyor.
00 Yorumla
1 yılToplum olarak kucukten buyuge herkesin gitmesi gereken bi yer. Ama bunu sektor haline getirmemek lazim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılBen gidiyorum benim biraz mecburi
10 Yorumla
1 yılPsikoterapi amaçlı kitap okunabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım