Giden var mı etkisini goren vs veya tanıdığı gitmiş olan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben çok düşündüm zor zamanlardan geçtim hala da geçiyorum ama bu ülkenin genel durumundan kaynaklanan bir buhran bendeki. Hiçbir psikolog çözemez kendi içimde olayları daha basit düşünüp önemsizleştirerek çözmeye çalışıyorum. Tavsiye edeirm
Abi lütfen biraz konuşalım mı çok ihtiyacım var hiç iyi değilim kaç gundur sürekli ağlıyorum kendimden de sıkıldım strese hic gelemiyorum çok hassas yapım var
nedir seni bu kadar üzen
23 yaşındayım yks giricem yine yaşıtlarım mezun oluyor ben sırf bu stresimi yüzünden yıllardır yapamıyorum ders çalışamıyorum bile
iyi de çoğu kişi senle aynı durumda neden bu kadar stres yapıyorsun 22 yaşında lise bitiren tanıyorum
evet ama stresten çalışamıyorum niyeyse hatta sınavdan önceki gün stresten sınava girmek istemiyorum o derece bi stres sonrasında gidiyorum bir şekilde sınava hep aynı senaryoyu yaşıyorum ve sanki önceki gün öyle yapmasam olmıcak gibi illa öyle kötü duruma düşmem gerekiyormuş gibi garip bir şey
Bir buçyk sene oldu başlayı ve evet etkili git bence
Sen neden gitmistin
Özel sebeplerden
Ilac verdi mi sana
Gitmedim beaa
Nedir problemin
23 yaşındayım yks giricem yine yaşıtlarım mezun oluyor ben sırf bu stresimi yüzünden yıllardır yapamıyorum ders çalışamıyorum bile
Görüş bir psikologla yardımcı olur
Bi halta yaramıyor
Sen neden gitmistin
Travma vs
benim sebebimi söylesem size göre gitmem uygun olur mu işe yarar mı diye söyler misiniz çok kısa anlatırım
benim haddim değil ama dertleşmek isterseniz yardımcı olurum
psikologa da gittim psikiyariye de ilaç da aldım hepsiyle bilgim var
Bilgimi paylaşırım
Çok iyi olur
Yıllardır bu stresten çekiyorum gitsem bence iyi olur gibi ama o ilaclar beyindeki bazı maddelere zarar veriyormuş diyenler var
Burdan mi soracaksınız dm mi yazacaksınız farketmez bana
İlaç sektörü hepsi zararlı ona bakarsanız en başta böbrek ağrı kesici bile sıkıntı ağrıyı kesiyor yarım sayfa yan etki var bunu gecelim
İlaç size yardım eder hastalığı iyileştirme genel olarak mutluluk hormonu takviyesi verir ve mutsuzluğu azaltmaya çalışır
Ama bu bir süre sonra etki olarak azalır çünkü vücut doza alışır dr gidersiniz sorunlarım başladı diye dr doz yükseltir kısır döngüye girersiniz bu değişmez iş sizde biter siz kendinizi iyi etmeniz bakış acınızı değiştirmeniz gerekir sizi mutsuz eden etkenlerden uzaklaşmak gerekir
dm atamıyorum gizlisiniz
Yazın
Sizi bekliyorum yoksa kapatacam
Psikoloğa bir kez gittim.
Allah rızası için biraz konuşalım mı size iyi geldi mi ben fazlasıyla stres sorunu yaşıyorum strese dayanamıyorum
Olur konuşalım
Bunu takıntı haline getirme. Yaşıtlarım 20 yaşında iş sahibi oldular ben ise daha geç iş sahibi oldum kalbini ferah tut kimse kovalamıyor sakince çalış
evet ama stresten çalışamıyorum niyeyse hatta sınavdan önceki gün stresten sınava girmek istemiyorum o derece bi stres sonrasında gidiyorum bir şekilde sınava hep aynı senaryoyu yaşıyorum ve sanki önceki gün öyle yapmasam olmıcak gibi illa öyle kötü duruma düşmem gerekiyormuş gibi garip bir şey
Cok anlami yok