Benim ileri derece hastalıklarım var. Bu zamana kadar 5 farklı tanı aldım ama okb, depresyon falan önemsiz benim gözümde. Benim asıl önemli bulduğum bende antisosyal kişilik bozukluğu, piromani ve özel bir hastalığım daha var. Ama ben en sonki randevuma yani 8 Mayıs'takine gidemedim maddi yetersizliklerden dolayı. Velhasıl kelam ben de ondan sonra kendi rızamla tedaviyi bıraktım. Artık tedavi olmak istemiyorum, ilaçlarla uyuşmaktan ve tüm gün uyumaktan bıktım. Zaten hastalıklarımın tedavisi yok ve ilaçlar hiçbir işe yaramıyor, güya sadece kontrol altında tutmamı sağlıyor. Ben üniversite sınavına hazırlanacağım zaten. O yüzden kafamı toplamam lazım. Ben kendimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Pragmatik ve egoist bir bakış açısı ile yaklaşıyorum sadece. Ben tedavi olmak istemiyorum dediğim gibi ve kanunen de buna hakkım var çevreye ya da kendime zararım olmadığı sürece diye biliyorum. Yine de sormak istiyorum bana zorla tedavi uygulamazlar değil mi? Ve çevremde benim tedavi olmama kafayı takmış birisi var. Bu konu hakkında ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim psikiyatristim bana maddi durumumu sormuştu. öte yandan senin kararın. lisede bende de OKB vardı. sorusunu çözdüğüm arkadaşlarım tıpfak okurken ben 3 sene evde uyudum psikiyatriste gitmeden. bu uyku meselesi evet benim de canımı sıkıyor ama ilaçlar sayesinde acımı bastırıyorum
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun. Bilmiyorum o kadar ilaç kullandım neredeyse hiçbiri de işe yaramadı. Okb bende de var çok zor. İlaçlar sadece uyutuyor beni. İlaçları bıraktım ama uyku düzenim yerine gelmedi, artık analitik düşünemiyorum bile.
Zorla tedavi kimse uygulayamaz okb kisilik bozuklugu çok ozr hastalık kız kankamda var ilaçlar iyi gelebiliyor gerçekten tedavi gerekiyor ama bu dönemde gerçekten iyilesmek istiyosan okuluna veya isine ara vermen dinlenmen gerekli psikologda ya da evde istedigin şeyleri yap istedigin şeylere başla stresi kendinden uzak tut
Teşekkür ederim. İleri durumlarda uygularlar diye biliyorum sadece. İlaçlar kısmen işe yaradı ama sonra tolere etmeye başladım. Bu sene hayatımı düzene sokmam gerekli. O yüzden tedaviyi bir kenara bırakmak istiyorum. Yani gelmişim 23 yaşına ve berbat bir hayat yaşıyorum sadece toparlanmak istiyorum.
Tedaviyi bir kenara koymak diye bir şey yok işleri bir kenara koyacaksın önce beynini düzelteceksin mutlu olacaksın ki ondan sonra bir şeyler yapacaksın sen mutlu olmadıktan sonra tedavi olmadıktan sonra çalışmanın paranın millete bir şey sağlamanın anlamı yok işe okullara ver tedavini ol ilaç arada bir kullan yeni ilaçları al yeni bir psikoloğa giyip istediğin şeyleri yap dinlen bunları yaparsın hayatın çok güzel olur sonradan zaten iş bulursun ayrıca sana para da bağlarlar bence
İşleri kenara koyamam. Evdeki tek çalışan benim, zaten 15-18 bin anca alıyorum. Beynimi düzeltmem lazım haklısın ama yine de bilmiyorum. Kariyer benim için daha önemli. Bu sene sınava son kez hazırlanacağım. Bunu kazanamazsam ömür boyu berbat bir hayatım olacak. Ben para bağlamalarını istemiyorum sadece kariyer hedeflerimi tamamlamak istiyorum. Çok iyimsersin sadece. Yine de sağol.
Düşünsene paran var etrafın var kariyerin var ama kafandaki sesler seni bırakmıyor hep üzülüyorsun tramvalara ama insanları memnun ediyorsun kullanılmış olursun böyle daha mı iyi hayır bence öncelikle tedavi olmazsın işleri kenara bırakıp sonra işleri alıp kariyer yaparsın bir seneyi kendine ayır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!