Psikyatri hakkında bilgisi olan varsa bakabilir mi?

Benim ileri derece hastalıklarım var. Bu zamana kadar 5 farklı tanı aldım ama okb, depresyon falan önemsiz benim gözümde. Benim asıl önemli bulduğum bende antisosyal kişilik bozukluğu, piromani ve özel bir hastalığım daha var. Ama ben en sonki randevuma yani 8 Mayıs'takine gidemedim maddi yetersizliklerden dolayı. Velhasıl kelam ben de ondan sonra kendi rızamla tedaviyi bıraktım. Artık tedavi olmak istemiyorum, ilaçlarla uyuşmaktan ve tüm gün uyumaktan bıktım. Zaten hastalıklarımın tedavisi yok ve ilaçlar hiçbir işe yaramıyor, güya sadece kontrol altında tutmamı sağlıyor. Ben üniversite sınavına hazırlanacağım zaten. O yüzden kafamı toplamam lazım. Ben kendimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Pragmatik ve egoist bir bakış açısı ile yaklaşıyorum sadece. Ben tedavi olmak istemiyorum dediğim gibi ve kanunen de buna hakkım var çevreye ya da kendime zararım olmadığı sürece diye biliyorum. Yine de sormak istiyorum bana zorla tedavi uygulamazlar değil mi? Ve çevremde benim tedavi olmama kafayı takmış birisi var. Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Psikyatri hakkında bilgisi olan varsa bakabilir mi?