Bir sonuç alabildiler mi kadın düşmanı değilim sadece hiç date çıkamadım 27 yaşıma kadar İstanbul'da yaşamama rağmen gerçi bu yaştan sonra zor mu sizce bu
2 ay
Bir sonuç alabildiler mi kadın düşmanı değilim sadece hiç date çıkamadım 27 yaşıma kadar İstanbul'da yaşamama rağmen gerçi bu yaştan sonra zor mu sizce bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadın düşmanı olanlar inceldir hem düşman değil diyorsun hemde incelim diyorsun bı karar ver
Hiç date cıkamadım bu yaşa kadar yaşım 27 kadın elı tutmadım dindar değilim hiçbir kadın tarafından tercih edilmedim mavi yakalı içiyim boyum 1.75 kilom 90 ee neyim ben
Lütfen bir şey de
Saydığın şeyler tercih edilmen icn yeterli değil demekki
Ne yapmam lazım
Değişimi kendinde yarat başlat
Tercihden ziyade date bile çıkamadım bu yaşa kadar flört bile etmiyor kimse benle intiharı düşünüyorum artık
Vücudum iyi olursa özgüvenim olur mu sence
Alkol bağımlısı oldum 3 yıldır
Alkolik biriyle kmse olmz
bence senin sorunun ozguvenin. bu yuzden terapi alman cok iyi olur. farkli hobiler edinip kendini ifade edebildikce zaten cevren gelisir.
Bu yaşa kadar kazanamadım özgüven ama kanka bak sevgiliyi s et date bile cıkamadım kimseyle konusamadım doğru dürüst bu yaşa kadar sanalda reelde zaten çevrem yok pek iş ortamı var o kadar vücudum yağlı ödemim var ama sanaldaki birisi bunu bilemez ki değil mi
ozguvenin her seyi etkilwr. anladigim kadariyla kendini seven biri degilsin. dedigim gibi once terapiye ihtiyacin var
Psikiyatriye gidiyomda alkol bağımlılığından
bilissel terapiyi arastirmalisin bunun yaninda
Psikiyatriye gitsem şu an alkol sorunum çok var başta psikologlar çok pahalı devlet psikiyatriye gidiyorum zaten
hastanenin psikologuna yonlendirmesini isteyebilirsin. uygun olmasi icin bazi online siteler de var. tek basina psikiyatristle cozulemeyebilir yanina destek iyi olur
Tamamdır onu önümüzdeki aylar da düşüneceğim zaten önce bi alkol belasından kurtulup spora baslayıp maddi olarak biraz toplarsam zaten özel Pisloloğada giderim
Kadın düşmanı değilsen incel sayılmazsın ki
27 yaşıma geldim İstanbul'da yasıyorum
Mavi yakalı bir işçiyim
Ehliyetm yok araba kullanamıyorum
Sosyal hayatım yok işten ötürü
1.75 boy 90 kiloyum istersen tipimi atarım başka yerden tip değil ama ağzım hiç laf yapmıyor ya ağzın iyi laf yapcak ya ortamcı olcaksın öyle ama onlarda yok bu yaştan sonra da zor intiharı düşünüyorum artık
Lütfen bir şey de
Bence sorun sende değil bulunulan devirde. Yaşın da zaten genç yani daha ümitsiz olmana gerek yok ki
Herkes 7-8 kişiyle flört edip sevgili oluyor bendede sorun var kanka ya yalan yok sana anlattıgım gibi kilo verip kas yapsam vücudum yağlı. Çünkü özgüvenim gelir mi ama sanaldan pek kimse kasa vs bakmıyor ki sohbete bakıyor kimsede mesajlarıma dönmüyor isteğime bakmıyor
incel kadın düşmanı demek değil incel olmak için kadın düşmanı olmasına gerek yok istediği halde olmadıysa inceldir