Evlilik problemleri bunalım stres vs psikiyatri bakar mı psikolog gibi görüp aynı sıkıntıları psikiyatriye anlatabilir miyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bakar bakmasına da. Diyecekleri takıntı yapma şu ilaclari kullan.
Onlarda sorunu cozmeyecek.
Denerim en azından ama tek merak ettiğim bakar mı sorusu çünkü doktorlar da bi kesim insanları azarlıyor bu duruma düşmek istemediğim için soruyorum
İşte sorun tek sizinle alakalı değildir. Eşinizle de alakalı sorun olduğu için sizi aile terapistine yönlendirecektir. Esinizde bunu kabul eder mi bilemem
Eder onda sıkıntı yok ben önce bi tek gitmek istiyorum kendisi biliyor zaten
O zaman gidin deneyin. Ama ilaç kısmıni tavsiye etmiyorum. Çünkü uyuşturucu bir fayda getirmez. Onun yerine abdest namaz çok daha faydalı olacaktır
Evet çift terapisi var sadece evliler değil bekarlarda gidebiliyo
Bi kere önünden geçtim hep zihinsel engel vs sorunları olanları gördüm o yüzden çekindim almadım devlette deneyimleyim diyorum eğer olmazsa psikolog da denerim
Bence sen erken git
Aldım zaten randevu iki gün sonraya sadece bakar mı diye merak ettim genelde doktorlar da bi kesim insanları azarlıyor o duruma düşmek istemediğim için soruyorum
Eşinle beraber gitmeyeceksen, hiç boşa para harcama.
Yani devlet hastanesinde psikiyatri ilgilenr mi bu tür şeylerle hani boşa para vermeyin önce böyle deneyim diyorum eğer bi çözüm bulamazsam psikolog da denerim
Nereye gideceğin önemli değil, Eşinle beraber gitmen önemli. Devlet hastanesi çok ilgilenmez. Bir ilaç yazar gönderir. Sorun sen demi yoksa eşindemi?
Ona göre bende de vardır elbet birşeyler ama en çok sorun yaratan o maalesef bende bi anda bitsin istemiyorum düzeltebileceğimiz bişey varsa düzeltiriz olmazsa da artık yapacak bişey yok
Umarım kurtarırsın yuvanı. Ama olmuyorsa da daha fazla yıpratma kendini.
Umarım deneyimleyip göreceğiz
Psikiyatri ilaç verir gönderir genelde bazen kitap tavsiyesindede bulunabiliyorlar. Psikolog gibi konusan yoktur bence çünkü hastane ortami, hastalar sırada bekliyor falan
Yinede git derdini anlat
Boşa para vermekte istemiyorum zaten önce devlette deneyimleyim diyorum baktım sonuç alamadım psikolog da denerim han merak ettiğim ilgilenir mi bu tür konuyla
Devlettede psikologlar olmasi gerekiyor ama galiba sevk lazim ve çok önceden randevu almak lazim psikiyatriye gidin bu konuyuda bi sorun bence
İki gün sonra aldım randevu bakar mı diye merak ettim genelde doktorlar da bi kesim insanları azarlıyor o duruma düşmek istemediğim için merak ettim
Git bakalım
boşa para vermek sen derdini anlatacaksın ama evdeki sorun hala devam edecek
Yani devlette psikiyatriye gitmek mantıklı mı sorunları mı anlatabilir miyim
devlet dairesinde sıra gelene kadar sen dertlerini unutursun yinede şansını dene sorun esindemi siddetmi var?
Hayır şiddet vs yok bazı anlaşmazlıklar var sürekli olduğu zaman evliliğin ayağını kaydırıyor ve randevu aldım devlette iki gün sonra
ailede işin içindeyse zaten illa anlaşmazlık çıkar kaç senelik evlisiniz
Daha çok yeni 2 sene olmadı bile aileleri bilerek karıştırmıyorum aramızda ufak tefek bi şekilde o anlık çözüyorum sonra tekrar aynı
taşlar yerine oturana kadar her evlilikte olur ailenin karışmaması iyi yoksa evde huzur kalmaz her zaman bir kişi alttan almalı uzatmadan konuyu
Sonsuz bi çözüme kavuşturmak mecbur çünkü bunalıma sokacak kadar büyüyor git gide
hayat bunalıma girecek kadar uzun değil evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor ve sonu boşanma oluyor bide çocuk varsa olan onlara oluyor
Şükür çocuk yok düşünmüyorumda şu an ama dediğim gibi bi çözüme kavuşması şart
işte tek taraflı çabalama çözüm olacaksa umarım çözülür sorun ne olduğunu bilmediğim için
Onlara zaten poskolog bakmıyor mu
Psikiyatri işe yararsa para tuzağına düşmek istemiyorum
Tam olarak nasıl birsey ariyorsun
Evlilik problemi mi uzman birilerinden önerilerle vs toparlamak istiyorum çok yeni 2 yıllık daha ve başta masum gelsede yapılan şeyler sürekli olmaya başlayınca bıkıyor insan ve bunalıma sürükleniyor
Tabikide yanlış seçim gibi duruyor seninki
ne gibi sorunların var eşin ile
Anlat bana psikologlar bile anlatır