Vücudumun susuzluk sinyalleri testlerde çıkmaya başlamış, ben hala çevreme bol su içme taktikleri veriyorum.

Vücudumun susuzluk sinyalleri testlerde çıkmaya başlamış, ben hala çevreme bol su içme taktikleri veriyorum.

Açık konuşayım, başkalarına verdiğim tavsiyeleri kendimde uygulamak çoğu zaman kolay olmuyor. Çünkü dışarıdan bakınca her şey daha net, daha mantıklı geliyor insana ama iş kendine gelince duygular karışıyor, cesaret eksiliyor, bazen de susmayı tercih ediyorum. Birine “unut” demek kolay ama kendin gece boyu aynı düşüncede dönüp duruyorsan, işte orada sözler yetmiyor. İnsan kendi yarasına ilaç olmayı her zaman beceremiyor ama başkasının acısına merhem ararken biraz da kendine tutunuyor aslında. Belki de bu yüzden en çok söylediğimiz şeyleri en az kendimiz yaşıyoruz.
Su içmeme hastalığı diyelim bende de var ama su içenlerden daha fazla küçük su döküyorum Ama kahve değil sodaydı onları içiyorum çay içelim Sabahları bol bol ama şimdilik böbreklerde bir sıkıntı yok şükür
Çoğunu hayata geçirmeye çalışırım. Ama tabi ki her zaman uygulayamam. Sonuçta ben daha kendimde degistirmek istediğim şeyleri hızlı bir şekilde hayatımda uygulayamadigim için başkasının da bana verdigi öğütleri normal olarak hayatımda uygulamam yine zor olur
Cevap
17Cevap
Genelde uyguladığım tavsiyeleri vermeye gayret ederim gadası
Cümlelerime her zaman şu klasik söz ile başlarım “dediğimi yap, yaptığımı yapma”
Sen bensin
Ben senim sen bensin
✨️🤝✨️
Kendimde uygulasam süper insan olurum herhalde.
Gerçekten ben dee
Uyguluyorum, bir insan nasihat veriyorsa önce kendisinden başlamalı.
Doğru
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Söylemesi kolay da iş kendi hayatıma gelince aynı şey olmuyor.
Hahaha ilişki üzerine bir sürü tavsiyeler verip, kendim uygulayamıyorum 😬
Hayır uygulamada sıfır kalıyorum çoğu zaman🤣 dediğimi yapın yaptığımı asla modunda bir yaşantım var
Uygulayamadığım fakat sonradan öğrenip aktardıklarım oluyor.
😂 bol su iç canim
Unutuyorum ayol nasıl içeyim 😂
Yapıcam bişeyler mecbur, bakayım
Bazen uygulayamadığım oluyor
Tavsiye vermeyi sevmem.
evet uyarım bazı konularda ama
Çoğu zaman değil, çok nadiren
Önce kendim uygularım sonra tavsiye veririm
Kimseye tavsiye vermiyorum…
genelde uygulayan biriyimdir
Hayır maalesef
Aşk konusunda hayır jxjjd