Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Uygulamadığım şeylerin tavsiyesini de vermem genel olarak. Fakat iyi şeyleri örnek alsın herkes yani kötü huylarım varsa da kendi beyni var herkesin ona göre tercih yapsın ve davransın 😃 sonra smell senin yüzünden alkole sigaraya başladım demesinler ahsh
Maalesef her zaman değil. Çünkü insanlara tavsiye verirken dışarıdan bakan biri olarak yani 3. gözden gördüğümüz için olayı iyi analiz edebiliyoruz. Direkt mantık çerçevesinden bakıyoruz. Fakat işin içinde olunca da çuvallıyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben insanlara verdiğim tavsiyeleri duruma göre uygularım çünkü her insanın yaşaıdığı hayat ya da istediği tavsiye ile benim hayatım bir değil.. bazen de o an ki şartları göz önünde tutarak tavsiyeler veririm.
Tartışılmaz. Uygulamadığım bir tavsiyeyi tavsiye etmem. Kendimde denerim. Ölmediysem tavsiye ederim :D Cevap Veriyorum Şimdi: Verdiğim her tavsiyeyi uygulamak zorunda değilim. Tavsiye verdiğim insan ve ben aynı karaktere ve kişiliğe sahip olmadığımız gibi, aynı hayatları ve zevkleri yaşamıyoruz. Onun sorunları ile benimkiler farklı olabilir. Ama verdiğim tavsiye kendisine özel olabilir. Bunu uygulayıp iyi oluyor ise benim de uygulamam gerekiyor diye bir kaide yok. Soru temelinden yanlış.