Sana bir şey diyim asla ama asla balon tüp mide falan olma bak sakınn uzun vadede vücüuda büyük bir tehlike hem sen kaç kilosundur ki en fazla 75 tir bir şey değil o takma
10 kiloyu iki ayda verirsin zaten taş çatlasa. boş ver aşkım sağlıklı beslen bol bol su ve yürüyüş ben geçen yıl iki ayda 8 kilo verdim şu an mutluyum kilomdan bir tek fazlaligim goguslerimde o da genetik gitmiyor
Tahminimce boyundan 25kg vs fazlasın Ameliyatlı durum yok, sana diyet programı hazirlsam uyar misin ve spor yapmana engel bisey ve mi, spordan kastım yuruyus en azindan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana bir şey diyim asla ama asla balon tüp mide falan olma bak sakınn uzun vadede vücüuda büyük bir tehlike hem sen kaç kilosundur ki en fazla 75 tir bir şey değil o takma
Diyet+spor kaç kilosun fazla değilsen balon da olur fakat bir haftaya mide bulantısından çıkarırsın
Vermem gereken fazla kilo var balon max 10 falan verdirirmis bi de cok kötü ya bulantı yapıyor tüp mide mantıklı gibi
10 kiloyu iki ayda verirsin zaten taş çatlasa. boş ver aşkım sağlıklı beslen bol bol su ve yürüyüş ben geçen yıl iki ayda 8 kilo verdim şu an mutluyum kilomdan bir tek fazlaligim goguslerimde o da genetik gitmiyor
karbonhidrati kes yeter. balonla falan ugrasma.
Yok denedim veremedim
inandirici degil. komple kes karbonhidrati. chatgpt ye sor neyin icinde karbonhidrat var/yok diye.
Afiyetlerle yemişsin boşveer dünyaya bir daha mı gelicez kilo vermekle kim uğraşıcak sana yakıştığına yüzde yüz eminim
Tüple balon ikiside zararlı dogal zayıflarsın ya
Yanakların tam ısırmalık olmuş
Harbi ha tosun gibiydin gördüydüm seni bir ara
Gördüydüm diye konuşan birinin brni görmesi imkansız
Bence yaptırma hanimefendi
Boy kilo kac
İstersen dmA takılırsın sorun olursa
Kitle endeksim 33 yanlis olmazssam
Tahminimce boyundan 25kg vs fazlasın
Ameliyatlı durum yok, sana diyet programı hazirlsam uyar misin ve spor yapmana engel bisey ve mi, spordan kastım yuruyus en azindan
Güzel diyet ve sporla indeksi 25 e indirirsin rahat
Yapamaam
125kg dan 75 e, 110 dan 70 e, 96 dan 72 ye, 85 den 68 e, 83 ten 65 e inenler oldu
benim programa uyarsan yaparsin
Bisi dicem ama kilo tatli değil mi ya
Epor yap cok