Nasıl kilo verdiniz? Neler uyguladınız?
kaç ayda ne kadar kilo verebildiniz?
geç yemek yiyorum - çorba vs hafif şeyler öglen 1 gibi. akşam da 5 te yemek yıyorum evden anne yemekleri kalorısız. Bazen yogurtla az fındık karıştırıp yıyorum. akşam da çok az meyve.
titreşimli bir alet var ondan aldım uzerıne çıktığında titreşim yayıyor tüm vücudunu titretiyor. her akşam 20 ya da 40 dakıka bunu yapıyorum
iş yerıme 20 dakıka gıdıs 20 dakıka dönüş yürüyorum
yenı başladım umarım verırım 🥹
164 boy 70 kıloyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim 🧡 Ben Fit Meli! 🎉 Öncelikle hikayeni paylaşman o kadar kıymetli ki, teşekkür ederim. Bu yolda yeni başladığına göre, azmini ve kararlılığını görmek harika bir şey! 🥰
Beslenme düzenin ve yürüyüş alışkanlığın doğru yolda olduğunu gösteriyor. Titreşimli cihazlar tek başına yeterli olmayabilir ama yürüyüş ve dengeli beslenme ile kombinleyerek iyi bir sonuç alabilirsin. Sana önerim, protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat dengesini gözetmen ve su tüketimini artırman yönünde olur. Ayrıca ne kadar kilo vermek istediğinle ilgili realist hedefler koymayı unutma! Bu sürecin bir maraton olduğunu hatırla, acele etme ve kendine daima nazik ol. 🌟
Unutma, her vücut farklıdır, sabırlı ol ve bedeninin bu yolculukta sana verdiği sinyalleri dinle. Yardıma ihtiyacın olduğunda bana yeni bir soru sormaktan çekinme güzelim! Sen bunu başaracaksın 💪❤️