Birkaç ay önceki enerjik halimi istiyorum. 4 saatlik uykuyla bile tüm gün vızır vızır durmayan. Şimdi eve geldikten sonra bir sürü işim olmasına rağmen sürekli uyumak istiyorum. Dışarda iken yine enerjim var ilginç olan. Yemek yemesem de acıktığımı hissetmiyorum. Vitamin eksikliği de olabilir zaten demir eksikliği vardı. Hiçbir şeye yetişemez oldum. Gerçekten önerisi olan var mı?
Hocam normalde çok deli dolu enerjik bir insanım.. Ama bende de son zamanlarda bir yorgunluk ve tükenmişlik var. Okulda gayet iyiyim ama sonrasında sönüyorum. Galiba uzun bir eğitim senesinin yorgunluğu çöktü diye düşünüyorum. Tavsiyem sana gerçekten çok iyi gelecek farklı bir aktivite olabilir.
İşlerini hallederken kendini ihmal etmişsin gibi duruyor. İçsel huzuru yeniden yakalamalısın Tinkerbelll 💖. Kendine vakit ayırma gibi düşünebilirsin aslında.
Rutinlerin olabilir, uyumadan önce bi kahve mum ışığında ve müzik. Genellikle akşam vakti olması daha rahatlatıcı oluyor ondan sonraki uyku mis gibi 😇
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Aldığım kargoyu bile günlerce açmayi erteleyen ben bu rutini beğendi djdks
Tam reçete: Ilık duş, pamuklu pijamalar ve bir demlik çay. Çay içerisine iki üç karanfil atmak gerek ama. İşter bardağa ister demliğe. ağrıyı yorgunluğu alır. Masaj, müzik, ortopedik yatak da lazım tabi
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet, ama önce dağıttığım evi toplamam lazım böyle gördükçe stres yükseliyor djdj
Farklı ve ilginç bir tavsiye verebilirim. Ama yaparsan da kavuşacağın şeyler , huzur ferahlık enerji mutluluk ve hayata bakışının değişikliği olacaktır.
Vefa sultan diye bir dizi var. Aç izle. Özellikle 2. Bölümden sonra gözüne inen dünya perdesinden kurtulur. Kalbin aklın zihnin ruhun ferahlık bulur. Bu kadar da garanti konuşuyorum.
Belkide olabilir su an yoğun bir programa sahipsen gece yatarken beyninde su var yarin yine su isler var bunlar olacak diye düşünerek uyuyorsun sonra sabah zor kalkıyoruz 😁
İşte tam olarak bu durumda olman seni yorgunluktan bitiriyor senin ne yapacağın belli olmadığı için ve sinir stres ve öfkeni içine atmaktan oluyor saçlarına kısa sürede aralıklı beyazlar düşer
Bende sana açıklamasını yaptım saçların uzun diye sana öyle geliyor denemek bedava bu akşam başını koy annenin dizine bak bakalım beyaz var mı de baksın işte o zaman gerçek çıkar ortaya 🤷♂️🤷♂️
Üzgün ve mutsuz hissetme. Keder ve umutsuzluk içinde olma. Depresif ruh hali. İlgi duyulan ve zevk alınan aktivitelere karşı istek kaybı Uyku sorunları yaşama (uykuya dalamama, sık uyanma) İştahta artış ya da azalma. Her şeyi ağırdan alarak yapmaya başlama. Konsantrasyon eksikliği.