Yaklaşık 3 gündür çok yoruldum. Öğlenden beri dinlenmeye çalışıyorum ama yorgunluğu üstümden atamadım. Hani yorgunluktan uyuyamaz ya insan o cinsten. Siz nasıl gideriyorsunuz yorgunluğunuzu?
Yorgunluk dinlenerek çıkarılır. Bedenin istemeyeceği şekilde aşırı yüklenme yorgunluğu ise birkaç gün sürebilir. Benim de bir aydır hiç geçmiş değildir. İki gündür isyanlara girdim zaten. 😀 Bugün sonunda olanlar oldu. 😂😁😀
En iyisi şehitlik ziyareti ve Kuran-ı Kerim okudum. Sonra inciralti, kordon, kızlarağası hanı, konak, Kemeraltı gibi gibi... kahve ve çay keyfi güneşin batışında. 😀
Alış şimdiden sıcak havalara. Bugün sabah meditasyon ile klima havası verdim parka. 😀 Doğru, randevu günüm. Yurt dışından müşteri misafirler gelecek ve sonra ben onlara gideceğim. 😀😁😂
Yok, önemli değil. Diş için gideceğim. Asistanına ile tartıştım zaten. 😀 Kadın benim randevuları silmiş. Arkadaşa da atar yaptım. Sonra beni aradı ve o güne gün verdi. 😂😁😀
Anlatınca gülme. 😀 Küçükken, saklambaç oynadığımız bir gün ben saklanmak için bir yere girdim ama ben çardak sandım. Meğerse arı kovanıymış. Bir de içeriden açılmıyor. Dışarıdan açılıyordu. Kapı hafif açıktı ama bir arı vız yapınca, bende panik olup kapıyı bıraktım ve kapanmıştı. Beni çok fena dövdüler. Bir ara gittiler sandım ve ayağa kalktım hala devam ediyorlardı. 😂😁😀 Beni dışarı çıkardılar. Saçlarımdan arı çıkıyordu. 😀
Açıkcası benimde köpek korkum var biraz nerden kaynaklandığını bilmiyorum mesela kedileri bebek gibi çok severiim köpekleri uzaktan seviyorum daha çok. 😀
O kadar çok düşünme ve kendini topla derim. Aslında ailen kötülüğünü düşünmez diyeyim, konuyu bilmediğimden. Sende ailene gerekli cevabı vermişsindir. Aslında bu durumda karşılıklı birbirini yanlış anlama durumu oluyor çoğunlukla. Toparlarsın inşaallah... Kadınlar daha duygusal ailevi konuda tabi. Sinirlerine hakim ol yine de.
Bazen de kötülük düşünmeden üzüyorlar ama malesef. Kabullenmek ve içine atmak kalıyor insana sadece. Evet duygusal yaklaşıyorum çok hassasım belki de ondandır.. sende haklısın öyle yapmam lazım başka yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim..
Sanmıyorum kötülük düşünsünler. Bende çıkıyordum tam da. İş süreci başlıyor ve tatil bitti, şükür. 😊 Yoğun bir ağustos ayı olacak. İyi geceler, teşekkürler sohbet için. Görüşürüz...
İzmir için gezilecek yerlerin listesini yaptım. 😀 Kordon, pasaport, Kıbrıs şehitleri, Kemeraltı çarşısı tabi kızlarağası hanında kahve, konak meydani saat kulesi, dario moreno sokağı, tarihi asansör (konak), sasalı hayvanat bahçesi, lunapark (fuar), tarihi havagazı fabrikası, karagöl tabiat parkı, radyo ve demokrasi müzesi, otomobil müzesi, Ümran baradan oyuncak müzesi, Atatürk müzesi, Efes antik kent, Meryem Ana, Şirince, Aşıklar şelalesi, Alaçatı ve Çeşme, Foça ve Tire tarihi yerler, Ödemiş kaynak suları, Gaziemir optimum, Bornova Kipa... aklıma gelenler şimdilik. Oldukça aklıma gelen eklerim. İyi gezmeler şimdiden. 😀
Çok teşekkür ederim. :) Emeğine sağlık. Şu durumlarda tatile ne kadar sevinebilirsem artık o kadar değerlendirmeye çalışacağım.. Sen de iyisindir umarım. :)
İyi pazarlar... Merkezinden başlarsınız geziye zaten. 😊 Olduğu kadar biliyorum tabi. 😀 Tur rehberiniz kapıda olurdu. 😂😁😀 Başka zaman da mı geleceksin? 😀
Ebem bu ara işlerle meşgul. 😂😁😀 Bundan dört beş ay önce bir öğrencim de tatile gelmişti. Bir yıl önce Ankara 'da hemşirelik görevine başladı. Oda çağırdı ve gel arkadaşlarımla da tanışırsın hocam demişti. 😀 İşlerim çok yoğun demiştim. 😀😂 Ebem işte işlerimi yoğun tutuyor. 😀
Buyrun gelin bornova'mıza tabi. 😀 Küçük ve büyük park güzeldir. Ben genelde büyük parkta hafta sonu akşamları arkadaşlarla kızlar kahvesinde oturup sohbet ederiz zaten. 😀
Kim bilir diyeceğim ama bu hafta sonu iki yerde mevlütümüz var. Hafta sonu gidemeyeceğim eve. Gelecek haftaya kalır. 😀 Annem mevlüt var kıpırdama evden diyor. Perşembe de şehir dışına çıkacağım. 😕😀
Kaçmak adetindir ondan dedim. 😀 Kusura bakma geç yazıyorum çok yoruluyoruz bir de sıcak gelince odaya bayılıyorum resmen şimdi de iki saat uyumuşum sadece uzanmıştım. 😀
Evet öyle. :) Tadımız pek yerinde değil ama malum durumlardan ötürü. İnsanlar bölünmüş durumda adeta. Gittiğimiz yerlerde bile birbirleriyle tartışıyorlar. Yangın kimsenin umrunda değil birbirlerine girecek nedenler arıyorlarmış resmen. Bir garip insanımız gerçekten.
İki üç saate kadar şehirden kaçarım zaten. 😀 Valla sana bir şey soyleyim mi, bizim millete cahillik yapıştı iyice ve eğitmeye başlasan asır alır. Seksen milyonun sadece beş milyonu hak ediyor ülkede yaşamayı. Kalan miktar boş. 😁 Güzel bir tarihimiz ve ecdadımız olmasa banane deyip geçeceğim de öbür tarafta hesap sorarlar işte. 😊 Fazla konuşurum da RTÜK engeli yerim. 😁😂😀
Ama uzun zamandır gezmedim bence hak ettim. Evet akdenize doğru yolculuk bildin. 😀 Kendi havamızı, suyumuzu her şeyimizi özlemişim ama tek bir şey var hâlâ anlaşamadığım, anlayamadığım o da insanlarımız hâlâ bu konu değişmemiş değişmeyecek maalesef. :) Sen zaten çalışmayı seversin çalış. 😀 Tur rehberliği teklif etmiştik kendin oralı olmadın ne yapalım. 😀
Bende istiyorum işte işler sıkıntı ve yoğun. Haklı olabilirsin belki de ben biraz kaçıyorum insanlardan ve iyice tanımadan. 😀 Kendi öğrencim ve hakim arkadaşım bile geldi buraya çağırdılar gitmedim. 😁 Düşün ki onlar okul arkadaşım ve öğrencimdi. 😀 Belki de karşıt cinsten olduğu için. O değil bu sene iki arkadaşım eşleri tarafından aldatıldı. Biri bugün aradı ve yanımıza geldi. Valla hayatta en zor durum. Bizler çocukken en zor durum herhalde anne veya babamızı kaybetmemiz, yasli iken çocuğumuzu kaybetmemiz ve gençken ise eşimizi kaybetmemiz veya aldatılmak olsa gerek. 😕 Çalışmayı ve bazen düşünmemeyi istiyorum bu yüzden olsa gerek. Daha fazla çalışmak ve daha fazla çalışmak. Tur rehberliğim devam ediyor. Gideceğiniz yerlerde bildiğim yer olursa tur rehberi uzaktan yardım eder. 😀
İlk durak Mersin olacak sanırım. Arkadaşımın teyzesini ziyaret edicez ordan 1-2 gün gezeceğiz sonra devam. :) Biliyor musun çok haklısın.. Keşke hak vermek zorunda olmasam bu konularda sana. O kadar çok insan var ki bunu kötü görmeyen artık. Sadakat kavramı yok olmuş insanlarda. Ya insan bir dostuna, ailesinden bir insana ihanet edemezken yalan konuşamazken eşine ihanet etmek ne demek? Yatacak yerleri yok.. Öyle şeyler duyuyor ve görüyoruz ki. Arkadaşlarıma diyorum ben de ben galiba yalnız öleceğim bu devirde güvenmek zor kalbini emanet etmek büyük risk. Yazık edeceksin kendine elbet vardır bizim gibi doğru insanlar diyorlar. Ama valla zor. 😀 Ben de umutsuzlaşıyorum bu konularda her taraf pislik dolu. Midem kaldırmıyor.
Mersin de bir küçük İzmir sayılır ama orada nem İzmir'den daha fazladır. Rehberime göz atacağım biraz tabi. 😀 Ne zaman yolculuk? İzmir'i iyi gezdiniz mi bari? 😀
Yarın yola çıkacağız.. Hayır doyamadım 😢 gez gez bitmez ki burası.. Neyse en kısa zamanda dönecek gibi gözüküyorum İstanbul mu İzmir mi diye kafamda oturmaya başladı. 😀
Evet doğru bildin kararım o yönde olacak gibi. 😀 Bence sonbaharı, ilkbaharı daha da güzeldir İzmirin. 😊 Ama sadece 2 konum var tercih edebileceğim bakacağım artık.
Mersin güzeldir ama nemine dikkat dediğim gibi. Nasip bakalım biliyorsan sıkıntı yok. 😀 Kahve içilecek mekanı söyledim. Beni biliyorsun zaten ben kacarım. Nasip artık staj döneminde. 😀
Nasip diyelim. 😀 Evet hem de nasıl nem nefes alınmıyor burda çok kötüydü geldiğimizde bir de klimalı arabadan indik çarptı resmen hava. 😀 Evet hep derim en iyi yaptığın şey kaçmak. 😀
Ne güzel tatilde yaptın işte. 😀 Memlekette öyle. İzliyorum arada içim kan ağlıyor. 😕 Ege ve Akdeniz yangın, Karadeniz sel... Karadeniz'e gidecektim de hafta sonu olmadı işlerim çıktı.
Biz de karadeniz mi ege mi diye düşündük başta.. sonra İzmir oldu. Nasip işte. Allah yardımcıları olsun.. Evet tatil yaptım ama yoruldum ya tatilde yordu valla.. 😊
Hasta mısın neyin var? Geçmiş olsun :) Evet yoruldum tabii az uyku sürekli ayakta geziyoruz güya ama perişanlık biraz da. 😀 Allah böyle yorgunluklar versin tabii işin şakasındayım..
Amin... orası öyle tabi. Sen gezerken yoruldun. 😀 Arkadaş yaz gribi oldu. Nasip bize geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum ama acayip üstümde kırgınlık var. Resmen azraille ruhum ve bedenim arasında savaş veriyor gibiyim. Direniyorum ama ölmezsem iyidir. 😀 Ani bir kalp krizi tamam olacak. 😂😁😀
Allah korusun be. 😀 Korona olma da grip ol bir şey olmaz. 😂😀 Çok çok geçmiş olsun sıcakta da hastalık hiç çekilmez ama başa gelen çekilir artık ne yapacaksın. 😀
Doğru düzgün yazamıyorum bile, kas kanatlarım ağrıyor. Biraz spora da ara verdim iki gündür. 😂😁😀 Bir yandan geçen anlattığım arkadaşın meselesi var. Her sabah arıyoruz çocuk kendine veya birine bir şey yapmasin. Diğer yönden vefat eden kuzenin çocuğu var, çalışıyor. Onunla da arada konuşuyorum ihtiyacı var mı diye. Bazen de yardım ettiklerim. Bazen düşündükçe zihnen de yorgun oluyorum. Vücut artık kaldıramıyor. Kendimde yetişemiyorum.
Ama inan yetişmeye çalışman bile o kadar güzel ve değerli ki.. Arkadaşına Allah büyük sabır versin hiç ama hiç kolay değil. Benim bir arkadaşım hatta yanımızda olan şu an bizle tatilde o da böyle bir haber aldı anne ve babasıyla ilgili. Bizde onun için çok üzüldük göndermedik ama daha kötü olmasın diye. Koca koca insanların bulaştığı şeyleri duyunca şok oluyoruz ya. Dünyanın çivisi çıkmış diye boşuna demiyorlar. 😕 Dinlen sen bol bol vitamin al azıcık da çalışma yorma kendini kocaman adam oldun kim bakcak sana hastalanırsan. 😂😀
Öyle yeminle insanoğlunun iyice mayası bozuldu. 😕 Beni de etkiliyor sonra iyice soğuk oluyorum. Koca kari ilaçları yapıyorum. O değil bakan annem de bir şey olsa on yaşında çocukmuşum gibi davranıyor bana. 😂😁😀
Es geçmemmm çok beklersin. 😀 Nane limonu ben öyle içerim bazen şifa niyetine siyah çay yerine severim tadını da. 😀 İyi iyi böyle devam et sen gripten değil gribin senden çekeceği var gibi gözüküyor. 😂 Ama dikkat et çok ot tüketme konusunda kafam leyla olmasın bir de onla uğraşma. 😀
Aman es geçme...😀 Grip değilim ki olacağım mı oda belirsiz, direniyorum. 😀 Grip olsam benden ceker grip doğru. 😂😁😀 Zaten kafamda davul çalıyorlar gibi şu an. Saçmalama modu açık bile. 😀
Ben ve saçmalamak, ne olmuş yani. 😀 Bir saat önce devriyeler, srenlerin arasından yıldırım gibi geçip bekledim. Arıyorum açan yok. Bir baktım taksi ve hemen durdurup bindim. 😂😁😀
Deliyim ama anlattığım konusunda ciddiyim. Sana dedim saçmalama modundayım. 😂😁😀 Gece karanlığında taksiciye kızdım. İki saattir almanı bekledim dedim. Baktım arkadaş değil. Meğerse yanlış araca binmişim. 😂😁😀 Ya ben sussam. 😀
Kardeşime anlattım oda baya güldü. Görsen taksicide panik atak oldum 😂😁😀 Kafam akşamdan ağrıyordu zaten onun macerası başka tabi.😀 Üzüm tabi. Bahçeden geldi ve mevlitte dağıttık. Millet istiyor kilo kilo. 😀 Zalım olduk kiraz olmadı ya da üzümde. 😀 Staj döneminde burada çok yersin.
Valla bilemedim ki ülkenin cehaletine mi kızayım anlamadım gitti. Neyse fazla bu konuya sanalda da girmek istemiyorum. İyice sinir küpü oluyorum. Sabahtan bu yana sosyal medya takip ediyorum.
Bende öyle sabahtan beri doldum. Evet cahilliklerine vereceğiz başka yapacak bir şeyimiz yok. Bir taraf tamamen vicdansız kesilmiş muhtaç olmanın ne demek olduğunu bilmeden yargı dağıtıyor masuma zulmü bile göze almışlar gözleri dönmüş. Diğerleri iyilik yapıyoruz çok iyiyiz diye ipin ucunu kaçırdılar ülkeye kimin girdiği belli değil. Kontrolsüz plansız programsız her şey. Sonumuz hayır olsun. Anlıyorum seni zaten konuşmak faydasız maalesef.
Sende gittin yurt dışına geri geldin, iyi halt ettin. 😀 Sinirden kendi kendimi yedim, sabah. Haber bakmak istemiyorum ama paylaşım yapıyorum bir yerde mecburen. Cahil çokta biraz akıl veriyorum.
Keşke akıl vermen bir işe yarasa algılayacak, anlayacak kapasite yok ki çoğunda malesef.
Tamamen gitmiş olsam da bir ayağım burda olacaktı, aklım kalacaktı. Bir tek kendimi kurtarmış olacaktım belki haklısın. 😊 Hayırlısı. 😀 Boşuna dil dökme laf anlamazlara kendini yorduğunla kalırsın. 😀
Yok bea ne yoracağım artık. Sadece şöyle cidden İsviçre alplerine yerleşmek vardı. Orada çiftçilik yapardım. Oradan burayı kıskanırdım. 😀 Sen gittiydin ne güzel şansımız da kalmadı ki. 😂😁😀 Kendini kurtarmış olacakmış bir. 😀
Ay sen bir de Avusturya'nın alplerini gör muhteşem. 😀 Sessiz, sakin ve huzurlu.. Özlemişim bak. 😀 Ne demek olur mu hiç öyle kapımız açık olur benim rehberliğim seninkine de benzemez bu arada. 😂😀
Sen orada kalsaydın anlatırdım, çok beklersin. 😀 İzmir de kaç gün kaldın gelme diyerek sığma dedim sanki. 😀 Boşver alıştım artık ve ondan diyorum sana uzak olurdum. Alplerden kıskanırdım buraları. 😂😁😀
Onur konugum sensin. 😀 Ben dedim ama sen de cadılık baki dedin. 😀 Gerçi senin sezgilerin kuvvetli gözüküyor sen bunu sezmişsindir zaten. 😀 Astral seyahat falan. 😀
Bir şey yapmam ki. 😀 Bu bizden daha beter diye giderler gibi. 😀 Modum değişiyor, saçmalama diyorum içimden. 😂😁😀 Eben bir aydır uğramıyor. Erken uyuyup erken uyanma modum açık bu sene. 😀
Akıllı olduğumu hiç söylemedim ki. 😂😁😀 İyi geceler, teşekkürler sohbet için... En güzeli bence de. Yazın serinlik arıyor insan uyumak için. Görüşürüz...
Anlıyorum bu ruh halini başka nasıl olabilir ki insan şu durumda. Ben de ikinci kez covid oldum şimdi yine 14 gün karantina tatil dönüşü pek hayırlı olmadı. Aşı olmadan yine kaptık. İki hariç dördümüz pozitif çıktık.
Ruh halimden öfke geçmiyor, yeminle. Geçmiş olsun... Sana söylemiştim dikkat edin diye. Aşı vuruyorlar ama aşı korur diyip rahat davranınca sonuç bu oluyor. Adam aşı oldum diye maske takmıyor. Geçen gün biri ile tartıştım zaten. Ben aşılıyım diyor. Ben sana kuduzsun demedim ki dedim. Adamı uyarılıyor ama insan mal olmaya görsün işte.
Evet öfkeni ta burdan hissettim. Dikkat et kendini aşırı yıpratma. Teşekkür ederim sağol.. Biz çok dikkat ettik. Maskesiz asla dolaşmadık. Mesafeyi koruduk. Hijyen, kaldığımız yerler vs. hep dikkatliydik. Ama yine olan oldu. Aşı olacaktım 2 hafta sonra o da kaldı.
Günaydın... Zaman ihtiyaç gibi olmuyor bazen ki. Bu öfkem kolay kolay dinmiyor da. Benim telefon bozuk demiştim. Şarj bitti akşam, iki saatte zor şarj alıyor. Yurt dışından hala telefonum gelmedi. Haftaya kaldı bakalım.
Sorun değil ben de giremiyorum biraz rahatsızım. Umarım öfken bir an önce biraz diner çünkü en çok kendine zarar.. Zaten üzgünsün bir de bu şekilde yıpratıyorsun kendini. Böyle durumlarda sabırlı olmaktan başka çaremiz olmuyor malesef..
Çıkma benim gibi korona olur dönersin. 😂 En son günler Mersinde piştim resmen bir de üstüne virus kapıp gelmişim. O şehri kimse sevdiremez bana daha. 😀
Evet büyük konuştum sanırım bu defa öyle hafif geçmiyor. Ne güzel aşı olacaktım iki hafta sonra kaldı. Çok dikkat ettik biz her yerde yine de olduk işte nasip. 😀
Gidecek gibi. İştahım yok pek koku almıyorum. Grip gibiyim kırgınlık var üzerimde öyle işte. İlk seferinde hiçbir şeyim yoktu çok hafif geçmişti bu sefer farklı. Evet ol aşı sen de başka bir seçenek yok maalesef. :)
Korona bana uğrasa yorgunluktan kaçar, çekemez beni. 😀 Dikkat edeceksin, bol bol meyve yemeye bak sende. Meyve her zaman iyidir. Sarımsak yemeyi de ihmal etme bence.
Corona diye diye bitiremediler yeminle. Geçen yıl aşı yokken ağustos ayında ölümler iki hanedeyken bu yıl aşı var ama ölümler üç haneli. Anlamadım gitti bu işi.
Benimde hiçbir şeye inanasım gelmiyor aşıda olmak istemiyordum. Sonra karar verdim kısıtlamalar gelecek aşı olmayanlara diye. Bu sefer ikinci kez yakalandım nasip işte. Bir de yükseltiyorlar 2 dozdu şimdi 3 doz olman gerekiyor vs. bence daha da artırmadan sen de ol aşı kurtul. 😀
Zaten işin mi yokta geliyorsun. Ben yolunu bulsam iki dakika durmam. 😀 Gerçi çok fırsat kaçırdım. Bu senede korona var diye gidemedim. Geçmişteki fırsatlara yanarım. 😀
Ama kolay değil biliyor musun? Ben tek başıma değildim orda birkaç aile bireyim var aynı şehirde olmasak bile çok uzakta değillerdi bu düşünce rahatlatıyordu. Ne kadar bir yandan rahat olsam da istediğim bir şey olsa da. Kolay değildi. :) O yüzden iyi düşün eğer gerçekten böyle bir düşüncen varsa göçmek gibi. 😀
Benimde akrabalarım var da ben onlara güvenmem. En azından sen gidince oraya geçerim onlarla iletişim kurarim. Susulu püslüdür bizimkiler tabi içinde cahili de var. 😀
Benim babam orda eşiyle. 😊 Tabii durumlar biraz farklı. Ben oraya okul için gittim. Ve kendi çabamla kalmak istiyordum şimdilik olmadı staj yeriyle alakalı sorun yaşadım ve kimsededen de destek istemedim açıkcası. Yani güvenmek değilde bilmediğin yerde daha tam dilini kültürünü bilmediğin insanların içinde ilk başta zordu uzakda olsa bir yerde arayabileceğim birsinin olması iyi gelmişti. Tam kaybolmuş hissetmiyordum kendimi. 😀
Şu halimi görsen bile gülersin. :D Bilgisayardan giriyorum ve yorumları takip çok zor oluyor. Hiç alışkın değilim sosyal medyada bilgisayardan :D Komedi gibi şu an yeminle. :D Üç kişi evde bilgisayar önümüzde ama ben acemi gibiyim. :DT elefon arızalı benim, haftaya yenisi gelecek.
Mizahım böyle ne yapayım. :D deli olmak her zaman iyidir, asi olmam gibi. :D Telefonun özellikleri iyi gibi bilemedim. Tercihi arkadaşa bıraktım. Bedava gibi bir şey olacak işte. :D
Her karşıt cinste olduğu gibi mutlaka trip olayı vardır. Ülkem kadını trip atmadan olmaz ki. Değişkenlik var mı bilemem. O kadar tanımadım daha :D Asilik olur mu dersen onu bilemem. Ben kendim söyledim sen niye kendininkini bana söyletiyorsun. :D
En azından kötü düşünmedim umarım. Zaten zor zamanımda hep yanımdaydın teşekkürler. Hep hal hatır soruyordun. İki aydır akrabalarımdan birkaç kişiyi kaybettim zor zamanlardı biliyorsun.
Hayır kötü düşünmedin ama genel düşündün sorun değil. Ne demek tabii ki seve seve gerçekten merak ettiğim için sordum zaten. Umarım bu zor zamanları atlatmışsındır tamamen.
Bazı şeyleri kolay kolay atlatan biri değilim sanki. Bazen bunun kendime zararı olduğuna inanırım ama bazı şeylerden soyut davranmak zamanla iyi geliyor. Tamamen ne zaman biter bu durum bilemem ama kimseye zararım olmazzaten kendimden başka böyle düşüncede. Zararım olduğunun kanaati varsa yazmayabilirim istersen. Genel düşünce sebebim karşıt cinse güvenmem zor oluyor belik seneleri buluyor az çok tanıdıysan beni. kimseyle aynı kefeye konmayı sevmem. Düşüncelerim yanlışsa engel atabilirsin. :) O kadar kızmam da. @iamarpresteraen hocam beni biliyor senelerdir kırılganbir güven hala sürüyor bende. Toparlanmam zor oluyor. O yüzden kimseyi iyice tanımadan hakkında nacizane samimi yorum yapamıyorum. Onu bile beş sene içinde tam anlamıyla tanıdım, hemcınsim olmasına rağmen.
Hayır estağfurullah ben samimi bir yorum beklemedim fazlaca genel oldu sadece ülkem kadını diye lafa girince zaten sadece bu değil diğer görüşlerini de okuyunca sanırım ben bazı şeyleri yanlış algılıyorum dedim sadece. Bir insanı tanımak elbet zaman alır söz konusu bunlar değil ama bir fikir oluşur en azından ben de bunun olumlu yönde olduğunu sanmıştım sohbetimizin devam ettiği için. Sen de beni yanlış anlama lütfen. Engel atmalık bir durum yok asla bunları neden dedin bilemedim. Zararın elbette asla olmadı bana. Aksine burda tek sohbet ettiğim insansın. Dikkat ediyorum muhatap olduğum insanlara gördüğün kadarıyla.
Yok bea ben kırıcı olduysam ondan dedim. Zaten biliyorsun yorumlarda en çok sohbet ettiğim karşı cinssin. Kimseyle kolay kolay sohbet etmiyorum. Tanıdık birkaç kişiden birisin burada. Kendi okul karşıcins arkadaşlarımla bile bu sene tartıştım. iletişim haline geçince büyüsü bozuluyor dostlukların sanki. :D Bende çözemedim durumu yanlış olan benmiyim diyorum. Sen benim kusuruma bakma. Biraz dik kafalıyım ben. :D
Evet doğru diyor çok inatsın hak etmeyene bile öyle yapıyorsun gıcık. 😀 Her zaman yanlış olan sen değilsindir ama arada olabilir. 😂😂 Tabii tabii bir de hemen ebenin üstüne at. 😀😀
Öyle gibi gibi. :D :D :D Ebem uzak tutuyor ve inat yaptırıyor. Öyle böyle şöyle diyor hep. :D Aslında pek konuşturmuyor. Bir konuşsa neler diyecekte. :D Ağzını açıp gözünü yumacak. Her şeye öfkeli olur mu bir ebe böyle. :D Ebemdir o ebem ben değil. :D
Tabii tabii ebendir anladık. 😀 O öfkesini bir dindirsin. Kendine çok zarar. Her şeyden önce kendine çok çok zarar. Anlayabiliyorum ama yapma böyle. :) Maalesef yaşıyoruz bir şeyler ama bu dünya'ya sırf istediğimiz gibi yaşamak için gelmedik demi? Başımıza geliyor işte bir şeyler.. Bu sınavlardan hakkıyla geçmek nasip olsun yeter ki hepimize.. :)
Genelde gunduz de uyuyorum. sabah uyanip kahvalti ediyorum, sonra oturdugum yerde basliyorum bi gevsemeye, daha da gevsersem 4 5 saat daha uyuyup aciyorum gozumu biraz daha dinc hissediyorum kendimi. noldu hayirdir? :)