Ben 5-6 gündür Paxera 40 mg ve Lityum hapı içmeyi bıraktım beyninde şimşek çakmaya başladı 3. günden itibaren ama sıkıntı yok biraz yürürken düşüyorum sanki ve ağlama krizleri baş gösterdi bırakma sebebime gelince bu sizi ilgilendirmez ama yine de söyleyeyim kilo almaya başladım ve aşırı halsiz yapıyordu bu ilaçlar özellikle lityum sürekli su içme ve idrar yapma sıklığını arttırıyordu öyle ki 5 dk arayla Wc'ye gidip işiyordum şimdi 3 saat uyku bile beni tüm gün zorlamıyor yerimde duramıyorum ve hiç enerjim bitmiyor sözün özü zor bir süreç ama bu ilaçlar faydadan çok zarar verebilir eğer bırakmak isteyen varsa doz azaltsın zorlanırken , ama benim gibi ruh hastaları en dibe kadar vuranlar için pek bir şey yapmadı şükür madde bağımlılığı gibi olmasa da antidepresan bağımlılığı ve yoksunluk sendromu zor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bı arkadas kullanıyor ve. Hiç kullanmadım kesince sanki cigara yi bırakanlar gibi olmustu
öfke patlamaları yaşamıştır sigarayı ben de bıraktım bu çok zor
İleri derece hastalıklarım vardı ama birden bıraktım artık tedavi olmayı kestim.
Yavaştan bırakman gerekirdi
Öyle olması gerekti mecbur kaldım şu an içtiğimi bilmemeleri gereken bir yerdeyim
Bol su iç bir hafta iyi geçer etkisi
Bipolar ya da borderline mısın
Evet aşırı derecede değil ama başka rahatsızlıklar da vardı Anksiyete, İntihar vb önceden 12 tablet falan alıyordum doktorun verdiği iş Elektro şok tedaviye gidiyordu
Bipolar insanlar hep ilgimi çekmiştir
Bence uzak dur kaldıramazsın çekilmez oluyorlar çünkü aşırı derecede
Bipolar insanlar normal insanlar. Merak edilecek herhangi bir tarafı yok. Bunu 5 farklı psikiyatrik hastalığa sahip birisi olarak söylüyorum.
İlginçler bence
@Sahthesap238999 sende hangi hastalıklar var
Hastalıklarımı anlattıktan sonra karşı taraf konuşmayı kesiyor beni ruh hastası olarak görüyor o yüzden yine de sormak istiyorum emin misin
@Sahthesap238999 eminim
Daha önce anksiyete, okb ve depresyon tanısı aldım. Ondan sonra piromani yani yangın çıkarma hastalığı tanısı aldım dürtü kontrol bozukluğu şeklinde. 13 yaşımdan beri yangın çıkarıyorum. Konsültasyon raporuma yazmışlardı. Askerde iken sınırda kişilik bozukluğu tanısı aldım. Askerde (askerliği rdm olarak yaptım) askeri psikiyatristim bana bipolar tanısı da koymuştu. Sonraki gittiğim psikiyatrist bana sen bipolar değilsin dedi. Çünkü bende psikopati içerikli davranışlar vardı canlılara zarar verme gibi. Daha fazla detay vermek istemiyorum. Neyse en son üniversite hastanesine gittim ilaç raporuma yine bipolar mizac bozukluğu yazmışlardı. Kesin tanı 6 içerisinde belli oluyor zaten. Ama en sonli randevuma gidemedim zaten artık ben de tedavi olmam istemiyorum.
@Sahthesap238999 yangın çıkarma kötüymüş sebebi neydi peki
Bilmiyorum nörolojik bir sorun galiba. Ateşi izlerken zevk alıyorum. Mesela senin içinden nasıl yemek yeme dürtüsü geliyorsa bana da ateş yakma dürtüsü geliyor. Önemli olan kontrol edebilmek. Bazen suç içerikli davranışlarda bulunduğum da oldu.
@Sahthesap238999 yangın çıkarmasan iyi çocuksun
Ahahahah teşekkür ederim. Sen de iyisin.
bilmem baslamayı düsünüyorum yakında
Duygusal oldum zyprexa kullanmayi birakinca
Erkek olmama rağmen deli gibi ağlıyorum geçiyor mu peki bıraktıktan sonra 1 haftadan sonra
Doktor bırak diyince bırak kendi başına bırakma yoksa yan etkileri çok var
Umarım bir şey olmaz
Umarım