• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Antidepresan kullananlar, etkisini gördünüz mü?

eqwerty
eqwerty Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Arkadaşlar aranızda antidepresan kullanan var mı? Nasıl etkisi oldu? Antidepresanlar iyi geldi mi? Kısaca bahseder misiniz?
Antidepresan kullananlar, etkisini gördünüz mü?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• lazmardini
    lazmardini Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

kullandığın zaman rahatlarsın ama önemli olan sorunalra kalıcı çözümler bulmak kuzenimin görümcesi kullanıyordu günde ya 2 yada 3 taneydi çok kullanıyodu yani o ama dünya yansa umru değildi çok rahattı herşeyi istediği gibi yapıyodu hamile kalınca ilaçları bırakmak zorunda kaldı hamilelik ve işte çocuğun doğması derken o zamn larda bunalıma girdi eşiyle çok tartışmalara felan girdi 6 yıllık evliler şu anda ne boşanmak üzereler

yani insan ilaca başvurmadan halletmeye çalışmalı sorunlarını :) zor olsada ne yazıkki

2
    3 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

ne kullanıyodu bilgin var mı?çok haklısın ben de kullanmak istemiyorum zaten..

Yorumla
    • lazmardini
      lazmardini
      +1 yıl

tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama birkaç farklı ilaç kullanıyodu onu biliyorum sadece

Yorumla
    • Mustafa441299
      Mustafa441299
      +1 yıl

Konuyu tekrar açıyorum genelleme yapmayalıyım ben okb hastasıyım ve antidepresan düşmanıydım salla gitsin ne gidecem doktora kafamda çözerdim derdim kaç sefer doktor kapısından döndiüm gerçekten sıra beklerdim cesaret edemedim sonra agırlaştı iş hayatım evliyim 2 tane çocugum var ellerinizden öper evliligim kopma noktasına geldi çocuklarım uzaklaştı iş hayatım ayrı bir dertti sonra dedimki ulan zaten kaybedecem ne var böyle zaten kaybediyorum dedim gittim doktora ilaç yazdı citoles diye ilk 1 hafta zordu gercekten sonra bünye alıştı sonra kendimi buldum 1 ay içerisinde 2 ay sonra millet tanıyamaz oldu gülücükler saçmaya başladım sonra muadili olan ilaç aldım bir doz artırımı oldu şimdi kafam rahatladı evliligim düzelti iş hayatım düzeldi çocuklarım baba diye etrafımda dönüyor önce Allah sonra ilaçla döndüm hayata intihar noktasına gelmiştim yani onun için kişiden kişiye degişir bu durumlar dogru tedavi hayat kurtarır korkmayın sebebler alemindeyiz Allah her hastalıgın tedavisini yaratmıştır zikrinize namazınıza manevi aleminize sarılın o görümcenin ya tedavisi yarım kalmıştır daha kötü olup çekilme reaksiyonu olmuştur bunuda ilaca baglamamak lazım saygılar Allah celle celaluhu şafi ismiyle tecelli etsin kardeşlerim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

link

link

link

tembellik yaptım kusura bakma, daha önce konuyla ilgili verdiğim birkaç cevabın linkleri bunlar. sormak istediğin herhangi bir şey olursa buradan veya özel mesaj olarak, seve seve yanıtlamaya çalışırım.

0
    5 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

tesekkur ederim simdiden..peki psikologtan yardım aldın mı sen yoksa sadece ilaç tedavisi mi görüyodun , ne derece iyileştin şuan ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet, bir buçuk yıldır aynı zamanda düzenli olarak terapi aldım -hala ayda bir gidiyorum muhabbete. şu anda kesinlikle depresyonda değilim, sadece üzerinde çalışmak istediğim birkaç detay kaldı o kadar. zaten ilaç tek başına sorunu bir başka kriz zamanında patlatmak üzere 'şimdilik' geçirebilir tek başına, terapi şart.

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

anladım canm..pskilog rahatlatıyo mu gerçekten insanı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eğer doğru insanı bulduysan evet hem de çok. fakat benimki psikolog değil psikiatr idi, bu nedenle ilaç kullanabildim zaten.

Yorumla
    • Bey-xdx
      Bey-xdx
      +1 yıl

1 yıl oldu ama gizli üye burda mısın

Yorumla
  • cevap_veriyorum
    cevap_veriyorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 44%
    +1 yıl

1.5 yıldır okb tedavisi görüyorum. Ayrıca gerileyen sf durumum var.

paxera 40mg dan 20mgya düşürdüm şu an bir süre sonra alışıyorsun. Tepkilerin fikirlerin yumuşuyor.

Sinirlenip kızamıyorsun cool takılıyosun, normalde agresifimdir ama hep içimde dışa vurum hissim yok.

Sitede o kadar olay oldu hatta rol yapıyosun dediler. Biraz araştırsınlar bu durumu ilaçları vs sonra oturup kendilerinden özür dilesinler. Ben özür beklemiyorum.

Buda güzel bir serzeniş oldu teşekkürler.

0
    4 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

bu okb dediğin nasıl bişey?

Yorumla
    • cevap_veriyorum
      cevap_veriyorum
      +1 yıl

Kirlenme korkusu (kir, mikrop, vucut sivilari ya da hastaliklar)

Tekrarlayan supheler (or: ocagin kapatilip kapatilmadigina dair

Kesinlige ve duzene odaklanma

Dini konularla fazla mesgul olup, ayip ve gunah dusuncelere sahip olma korkusu

Kendine ya da baskalarina zarar verme korkusu

Kalabalik yerlerde mustehcen cumlelerin agizda cikmasina dair korku

Yasak ya da istenmeyen cinsel dusunceler, goruntuler ya da durtuler.

Aklıma gelenler, nette de bulabilirsin.

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

hadi ya ciddymş baya bu şikayetler..

Yorumla
    • bangtanfr
      bangtanfr
      1 yıl

Merhaba bende de okb var. Ama ilaca karşıyım. Sadece 1 kez lustral içtim 20 mg? Kalıcı Bir etkisi olur mu?

Yorumla
  • asıksurat
    asıksurat Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 551 cevap paylaştı.

iyi birsey değil diyorlar ama ben askerde leblebiye bağlamıştım yoksa yapamıyordum.Babam bi ara kullanıyordu onda iyi etki gösteriyordu onun için bende kalanlayım dedim iyi geldi bağımlılık yapıyor bir yerden sonra bende olmadı ama babamda oldu hergün kullanıyordu kullanmış olduğu ilaç yasaklanmasaydı biraz zor bırakırdı.En iyi sen sakın başla böyle bir seye

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

8

Cevap

• HüseyinveBarış
    HüseyinveBarış Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Bende karışık anksiyete bozuklugu vardı. Ara sıra depresyona giriyodum. doktora gittim efexor antideprasan verdi. neşe. huzur. şefkat. özgüven. etkisini yaratıyordu. fakat bıraktım neden. çünkü. aşırı cinsel isteksizlik yapıyordu. iştahsızlık. yapıyordu o nedenle bıraktım. bıraktımtan sonra hastalığım tekrar başladı. başka ilaca baktım. ozaprin (antipsikotik) kullanmaya başladım o dahada iyi etti beni. aşırı iştah yapıyor 3 yılda 15 kilo aldım. Dahada yapmadı yani obezite falan yapmaz. bağımlık yapmaz cinselli öldürmez. ama antidepresan cinselliği bitirir. kullanmayın bence bağımlılıkta yapabilir. panik atak. depresyon. anksiyetiniz varsa. antipsikotik (olanzapin) kullanın.

4
    1 Yorumla
    • Memost
      Memost
      +1 yıl

Bende olanzapin kullanıyoruö düşük verdi 5 mg ama 1 hafta oldu etkisini ne zaman gösterir

Yorumla
  • perihan321
    perihan321 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 398 cevap paylaştı.

antidepresan çok gerekli olmadığı sürece kullanılmaması gereken ilaçlardır.pat diye bırakılması zararlıdır.doktor kontrolünde yavaş yavaş bırakılır.çok sinirliyim çok mutsuzum bi hap atıyım diyenler duygusal yönden tembel insanlardır.kendi duygularıyla başa çıkmazlar.hemen ilaca sararlar.bunların ilaca değil terapi şeklinde tedaviye ihtiyaçları vardır.

1
    4 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

terapi iyi gelir mi dersin?

Yorumla
    • perihan321
      perihan321
      +1 yıl

iyi bir doktor bulursan elbette.ilaca ihtiyacın yoksa vücudunu boşuna zehirleme.o ilaçlar bir yasal uyuşturucu

Yorumla
    • Cozev
      Cozev
      +1 yıl

Perihan hanim siz kullandiniz mi

Yorumla
    • Okaliptus001
      Okaliptus001
      +1 yıl

Sunu demek istiyorum uyuşturucu diyen arkadasim recetesiz satilan uyuşturucu var mi hic ayrica duygusal yonden tembel demekde dogru degil insanlarin neler yasadigini nelere üzüldüğünü nelere kizdigini bilemezsin her insan beyaz bir kagittir sen ustune ne yazarsan onu okursun yasadiklari sevindikleri uzuldukleri stresleri disardan konusmak cok kolay biliyorum ama hayat oyle degil malesef

Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.

dr a gıtmelsın

ve yan etkılerını kontrol etmelsın sureklı.. Bazı depresanlar bunyeye uymayabılır.. Uyku verır uyuşukluk yapar bunlar senı sosyal hayattan uzaklaştıracak şekılde ıse yan etkıdır. ve çogu kısılerı bunu umursamaz...

Serotonın ıceren antıdepresanlar kullanmalsın...

0
    2 Yorumla
    • gülnurdemiröz
      gülnurdemiröz
      +1 yıl

Serotonin içeren bir antidepresan aldım doktor verdi peki serotonin içerince ne oluyor bilgi verir msiniz?

Yorumla
    • wowhabib
      wowhabib
      +1 yıl

@gülnurdemiröz antidepresanlar serotonin içermez. Serotoninin beyne geri alımını engeller ve vücutta serbestçe dolaşmasına olanak sağlar.

Yorumla
  • uzakyerlerde
    uzakyerlerde Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 377 cevap paylaştı.

antidepresan ilaçları uzun süre kullanmak gerekiyor etkisini gösterebilmesi için

bide etkileri kişiden kişiye değişebiliyor sigarayı bırakmak için xanax almıştık arkadaşı tabiri caizse mal gibi etmişti bana hiç etki göstermedi sankii şekerleme yutmuş gibiydimm

dediğim gibi en doğru ilacı bulman gerekiyor ama ilacını değiştirmeden önce doktoruna başvumalısın

bildiğim en etkili antidepresanlar SSRI grubundan haberin olsun yan etkileri de çok az

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bende kullanıyorum ama 1 saat içinde birbirinden farklı bir sürü duygu yaşıyorum ilacı aldıktan yarım saat sonra kahkaha atıyorum sonra belli bir noktaya geliyorum hiç sıkıntım yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum kendimi parçalayasım geliyor ellerimi parçalayana kadar duvara yumruk atasım geliyor psikopat asi bir yapım yok oldukça sakin bir kızım ama bu ilaçtan sonra hiçbir şeye tahammülüm kalmadı kullandığım ilacın adı (Citoles) her insanın yapısı farklı vücut bazen kabul etmeyebiliyor ama bana kendimi kötü hissettiriyor mutluyken bir anda ağlıyorum patlamaya hazır bomba gibi antidepresan sağlığa yararlı bir şey değil belli bir raddeden sonra bağımlılık yapıyor bu noktaya getiren şerefsizler utansın antidepresanı tavsiye etmiyorum😥

4
    1 Yorumla
    • Cozev
      Cozev
      +1 yıl

Citolesi kac yil kullandiniz? Halen kullaniyor musunuz?
      Ablam citoles kullanmis yillarca. 3 yildir birakti. Kullanmiyor. Ama son bir bucuk aydir durup dururken sagliginin bozuldugunu, nefes alamadigini. Gogus boyun ve karin kaslarina kramplar girdigini, vucudunun icin elektriklendigini kasindigini soyluyor. Geceleri sık sık acile gidiyoruz. Herhalde ilacin kalici yan etkileri oldugunu dusunuyoruz. Ne yapcagimizi bilmiyoruz. Tekrardan antidepresana baslamak istemiyor biz de istemiyoruz.

Yorumla
  • dyvim
    dyvim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

Kısa bir üsre kullandım; etkili oldu ama kesinlikle doktor vermiş olmalı. Bilmediğin şey, yarardan çok zarar getirir.

0
    4 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

bana doktor vermişti ama fazla yan etki yaptı resmen hissiz yapmıştı 3 gün kullandm.ne gülüyodum ne sinirlnyodum o yüzden bıraktım ama hala takılıyo aklıma iyi gelir mi diye..

Yorumla
    • dyvim
      dyvim
      +1 yıl

Baya ağır bir şeydi herhalde. Ben sinir kontrolüm için kullandım 1 ay kadar. Söylenen miktardan fazlasını kullanmadım. 1-2 kez, sinirimi çok oynatacak durumla karşılaştığımda aldım, sonra bir daha alma ihtiyacım olmadı. Doktorla konuşsaydın, etkisinin çok ağır geldiğini söyleseydin...

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

söyledim ama o ilaçtan sonra artık ilaç kullanmak istemedim..sen ne kullanıyodun

Yorumla
    • dyvim
      dyvim
      +1 yıl

stilizan diye bir şey... 1mg tablet.

Yorumla
  • askmen
    askmen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    +1 yıl

doktor kontrolünde bir müddet cipram kullandım kendimi iyi hissettğim anda hemen bıraktım...ben steroid kullanımına bağlı depresif tepkiler sergilemeye başlamıştım...

0
    10 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

hiç yan etki yapmadı mı ? ya da bu bünyeyle mi ilgili yoksa daha çok ilaçla mı yani yan etki yapıp yapmamsı..

Yorumla
    • askmen
      askmen
      +1 yıl

iştahsızlık bulantı çenemi ayıran bir esneme...son dönem de ishal...

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

tüm bunlara rağmen kullandın mı?

Yorumla
    • askmen
      askmen
      +1 yıl

yok ishal olunca bıraktım zaten o karamsarlık havası da üzerimden kalkmıştı...

Yorumla
    • askmen
      askmen
      +1 yıl

sana önerdikleri bişey var mı?

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

bana lustral vermşti doktor ama yan etki yapınca bıraktım resmen hissiz yapmştı beni çok kötü oldum..

Yorumla
    • askmen
      askmen
      +1 yıl

aaa evet herkes tolere edmiyor onu maalesef...cipram en hafif yan etki olnaı ama o bile esnete esente çeneni ayırıyor..

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

hmmm..peki bu ilaçlar strese bağlı ağrılara iyi gelir mi bu konu hakknda fikrinz var mı?

Yorumla
    • askmen
      askmen
      +1 yıl

somatizasyon dediğimiz durum yani...ağrı nerde

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

Boynumda ama guatr da var bende ağrının neden kaynaklandğnı bilemiyorum ama stresten olablr diye düşünüyorum çünkü sabahları boş boş öğürüyodum her sabah şuan düzeldi kendiliğinden..ama boynuma masaj yapılınca çok rahatlıyorum.daha önce hiç yaşamamışm ben diyorum o derece..

Yorumla
  • Enesteacher
    Enesteacher Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    +1 yıl

Arkadaşlar Eckhart Tolle diye bir adamın "şimdi nin gücü" diye bir kitabı var. Okuyun okuyun okuyun. Orada herşeyi anlatıyor. Belli içgörüler edinebilirsiniz. Sonra isterseniz antidepresan da kullanabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

kullananlar sonrasinda cok zorluk cekiyor, hic baslanmamali

0
    0 Yorumla
  • scofield
    scofield Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

her seyden once doktor nezlınde kullanılmalı

kullandıgın ılk gunlerde uykuya sebebıyet verebılır

0
    4 Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

Uyku değil de hissiz yaptı beni..kullanmıyorum da zaten :)

Yorumla
    • scofield
      scofield
      +1 yıl

hissiz mi yaptı ılk defa duydum

Yorumla
    • eqwerty
      eqwerty
      +1 yıl

evett :D Ne gülüyosun ne sinirleniyosun resmen tepkisiz yaptı..

Yorumla
    • nefertiti
      nefertiti
      +1 yıl

evet doğru annem de kullanıyo böyle hissiz yapıor insanı gözlemlediğim kadarıyla öyle.

Yorumla
  • Aaryaa
    Aaryaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Bir süre sonra bu ilaçlar karakterini bile değiştiriyor..)) Saçma sapan seyler.. bence çok ciddi durum yoksa hic baslanmamalı..

2
    1 Yorumla
    • ellyxsn
      ellyxsn
      7 ay

Nasil karekterini degistiriyo sende oldu mu

Yorumla
  • ekspermesut
    ekspermesut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

etkisi oluyor tabi de uzun süre devam etmen gerek ben 1 ay kullanıp bırakıyorum o yüzden çözüm olmuyor

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Antidepresan kullananlar, etkisini gördünüz mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Antidepresanları birden kesen var mı ne tür etkiler gördünüz? 6 cevap verildi
Antidepresan kullanan var mı? Ne gibi etkileri oldu? 4 cevap verildi
Antidepresan kullanıp yan etkisine şahit olan var mı? 11 cevap verildi
Antidepresan in faydasını görmüş olan? 46 cevap verildi
Antidepresan kullananlar faydasını görüyor musunuz? 16 cevap verildi
Antidepresan kullanıpta faydasını gören var mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨