Bu saatte kahvaltı yapıyorum ama olsun en azından krepim sağlıklı. 😊😅

Bu saatte kahvaltı yapıyorum ama olsun en azından krepim sağlıklı. 😊😅

Kahvaltı da pasta bile yerim
Yeterki çikolatalı bir şeyler olsn
Ama bazen krep 🥞
Omlet filan yapıyorum off
En sevdiğim anlar
Mutfakta bir şeyler üretmek
Ve güne kahveyle başlamak gibisi yok
Görsel harika gözüküyor
Teşekkür ederim aşkım ❤️
İyi geceler prenses
İyi geceler meleğim 🌸
Bence önemli. Güne nasıl başladıysan öyle devam ediyor. Ağır yersen günün geri kalanında hazımsızlık yaşayabilirsin.
Ooohhhh afiyet olsun çok güzel bir kahvaltı menüsü hazırlamışsın çokta sağlıklı olmuş ellerine sağlık😊😊😊🤗🤗🤗☺☺☺ bende senin gibi krepi çok severim ama çokokremlisi daha güzel benceee yaaaaa😋😋😋😍😍😍😊😊😊
Aynı anda kahvaltı yapıyor olmamız peki. hsjdj Afiyet olsun Brownim 😄
Valla ben de pek sağlıklı beslenmiyorum jdjdjdjd
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun 😅 Bu normalde sağlıklı evet ama arada yağlı tost ya da zurna dürüm yemiyor değilim 😊😂
Teşekkür ederim :D ye gitsin ya ne olacak hahah diyete giremedim bir türlü bende 😄😄 zurna dürüm dedin canımı çektirdin 😄
Zurna dürüm sevmeyen insan bottur net 😂
Kesinlikle... 2 tane alıp geliyorum 😂
Acele et 😂
Ketçap mayonez olsun mu diyorlar😂😂
Ben bile olabilirim onun içinde her türlü yerim 😅
Hahahah Yaa bizim buradaki zurna dürümler kısa benim bildiğim uzun oluyor onlar. 70 cm diyorlar da benim yemem 2 dakikami almıyor 😂
Bizim buradakiler de bana kısa geliyor çünkü minnoş mideli bir kız değilim ki boğazım büyük 😅
Senle güzel bir yemek yemek lazım 😂 Çok yemek yiyebilen kız ❤️ ben 😂😄
Umarım neden olmasın 😊
Teşekkürler 🌸 en sevdiğin yemek ne 🙏🙃
Tavuk olan her yemeği severim tavuk aşığı bir insanım öyle spesifik sevdiğim bir yemek yok ama kanat ızgara çok severim örnek verecek olursam
En sevdiğim yemeği söyledin ya Brownimm 😄
Hahah kanat sevmeyen de bottur 😂
Hahahhaha 5 kilo kanat alıp geliyorum 😂
Çok iyi 😅
Vişneli browni de aldım 13 tane 😄
En sevdiğim 😅
Kopya çekmedim kiii 😄
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
26Cevap
Ooo sağlıklı menü benim sucuklu tost ağladı şu an 🤣
Arada bende yiyorum ne olacak sanki, her zaman yememek önemli 😅
Evet gerçekten önemli ama arada kaçamaklar olmalı hayattan keyif almalı..
Elbette mesela arada kahvaltıda dürüm, yağlı hamur işleri falan yemeyeceksem yaşamanın anlamı ne 😅
O sırada kahvaltıda lahmacun yiyen ben assdjdk
Bende arada kahvaltıda dürüm yiyorum bir şey olmaz
Spor yapanlar için önemli ama spor yapmayanlar kahvaltı yapmasakta olur kafasındalar
Bende tam aksine yemenin içmenin zararlı oldunu düşünüyom kahvaltı yok sadece öğlen yiyom akşam da meyve o kadar
Sağlığa aşırı önem vermeyi bırakalı epey zaman oldu ama tabii ki hijyen kurallarına uygun bir şekilde yapılır ve lezzet de önemli benim için.
Hafta içi kahvaltı yapmam. Hafta sonu da iyi bir kahvaltı yaparım. Proteini bol kalorisi az olmasına dikkat ediyorum.
Bende çoğu zaman kahvaltımı geç yapabiliyorum. sadece akşam yemeği saatini iyi ayarlamak ve iyi bir yemek seçimi yapmak gerekir
Öğle yemeği veya akşam yemeği benim icn daha doyurucu olması önemli kahvaltıyi onemsemiyorm bn
@1yenimesaj
Bencede
Kahvaltının içeriği sayesinde geç yaşlanırsınız estetiğe gerek kalmaz 😄
Ben genel olarak kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum. Krep güzel oluyor tabi orası ayrı
Trene kömür sorulmuyor bakamam gömerim al. misal bu sabah 2 fincan çay 1 simit yedim tamam işte
Önemli tabii ama tek önemli olan şey bu değil mental sağlıkta önemli
Önemli kesinlikle menü çok güzel Görünüyor 😍 Maşallah Ellerine emeğine sağlık valla şunu Söyleyim sen spor hocalığı hakediyorsun 😉😅 senin öğrencin olan yaşadı
masallah canan karatay gorse alnından oper
😂
Bu şimdi kahvlati mi oluyor?
Sporcu kahvaltısı.
Ha o zaman okey ben bunu kahvaltı olarak yersem yarım saat sonra karnım guruldar
Günlük protein alımı için önemli ama her gün böyle kahvaltı yapmıyorum tabii genelde yumurta yiyorum.
Benim spor yaptigim dönem vardı normal yedigimden daha fazla yiyordum kadınlarda farklı oluyor galiba çünkü ben bunu yersem açlıktan günümü zor bitiririm
Hayır normalde bu kahvaltı öğünü yani günümü sadece bu kahvaltıyla geçirsem sebze ağırlıklı beslensem zaten diyet yapıyor olurdum ama bunu protein alımı için yiyorum ve gayette doyurucu böyle küçük göründüğüne bakma ayrıca içinde fıstık ezmesi var bolca zaten o tüm kalori ihtiyacını karşılıyor 😅
Anladimmm , Afiyet olsun
🙏🏻
Bakiyosun kendine
👋🏻
Kesinlikle yaklaşık 2 yıldır sağlıkli besleniyorum
Kahvaltı demek gününün güzel geçmesi demek
Börek , tost agırlıklı yaparım.
Oldukça önemli evet dikkat ederim bende
Çokta önemsemem
Önemli kesinlikle
Evet
Fark etmez