Çoğu da genç insanlar içilen sigaradan olduğunu düşünüyorum şu an çoğu kanser riski taşıyor.
Özellikle Türkiye'ye getirilen sigaralar.
Şükür kullanmıyorum
Özellikle Türkiye'ye getirilen sigaralar.
Şükür kullanmıyorum
Sigara değil de kimyasallar anasını skıyor adamın bugün iki döner yiyim dedim adam milattan önce paslı tavada ızgara yaptı o külü görünce zaten sq dedim
Kanka bundan olsa o zaman Hindistan'da hiç insan kalmaz.
Sigarada kimyasal olm
Yok döner dedin ya ondan bahsediyorum sigara konusunda haklısın
Kızarmış yemek yemem ben Bitkisel bundan sonra
Dışarıdan yemek yememeliyiz artık, her yerde pislik, mikrop, bakteri var
Evet ben de fark ettim zaten Türkiye'deki sigaraların hepsinin tadı değişti odun gibi
Cevap
1Cevap
Gidalardan ötürü
Sadece gıda olsa Hindistan'da Afganistan'da insan kalmazdı
Onlar ot besleniyor ve kanserden ziyade Amerikalılar tarafından timsahlara atılıyor
Bahsettiğim ülkeler mi ot ile besleniyor?
Yeşillik anlamına dedim ve hepsi açlıktan ölüyor kanser olsunlar bu yediklerimiz gıdalara yeseler onlarida kanser oluşur kanser besinlerden oluyor
Tamam yediklerimiz sağlığımızı etkiliyor ama her şeyi sadece gıdaya bağlamak bence çok yüzeysel bir bakış Hindistan Afganistan gibi yerlerde insanlar otla besleniyor demek pek doğru değil oralarda da işlenmiş gıdalar tüketiliyor sağlık sorunları var ayrıca Amerikalıların timsahlara attığı gibi şeyler konuyu ciddiyetinden uzaklaştırıyor kanser sadece ne yediğimizle ilgili bir şey değil stres genetik çevre kirliliği radyasyon gibi çok fazla etkene bağlı bir de çoğu genç insan kansere yakalanıyor bence içilen sigaraların da büyük etkisi var özellikle Türkiye'ye getirilen sigaralar ciddi risk taşıyor şükür ben kullanmıyorum ama şu an çoğu insan kanser riski altında
Evet gercekler hikayesi var Amerikalılae siyahi Afrikalı bebeklere zorla alip timsahlara yemek olarak atıyorlar ya timsah yeninden ya da açlıktan oluyorlar buda acımasız gerçek ve alkol bu zikkimlae kanser ediyor hemde besinler her sağlık bu tarz rahasizlae beslendigimiz gidadan oluyor
Gidalardaki kimyasallardan ötürü desek daha doğru
Fark etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar