Müebbet hapis yemiş gibiyim bilgisayar oynuyorum 2012 yılından beri her gün odanın içindeyim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çingene mahallesine gir istesende istemesende seni içine çekiyor hayata dair bazı şeyleri anlıyorsun
Çingene mahallesi burdan 200 saat uzaklıkta
Çok farklı bişey hacı ya da çocuktum bana öyle geldi ama hayatın kendisi gördüm sanki
Çok farklıyız
Çok çokk
Sen kim beni anlamak kim
Haklısın
Haksız olmamı çok isterim
Yo yo haklısın😁😁
Haksız olmak isterdim bir de Allah bana kanser damar tıkanıklığı kalp krizi beyin kanaması versin.
işin gücün yok mu yeğen senin baban mı zengin yoksa sen mi
Yok embesil olduğum için çalışamıyorum okumadım da. hiç birimiz zengin değiliz.
belediyeye git taşoron olarak işe alsınlar seni 3-5 yolunu bulursun
İstersen Cumhurbaşkanlık ver Osimhen olsam ne fayda yaşama sevinci var mı diye bir sorsaydın
Sende dayak eksikliği var temiz bi dayak yesen kendine gelirsin
@Munkesir Dayağa yazık olur ben yine böyle olurum.
paran olursa o da olur yeğen dışarı çıkarsın 1 cafede oturup bi kahve içersin 2 insan yüzü görürsün ama alışmışsın tembelliğe çalışmaya ne gerek var dimi
Param olsa da hiç bir şey olmaz yeğen benden daha embesil ezik biri daha yok çünkü. benim sorunum zaten bir yerden bir yere gidememek yol iz bilmemek ne anlatıyorsun. sosyofobim var ayrıca insan sevmem. neden çalışayım lise 1 terk halimle bir avuç 22 bin için ne işime yarayacak ne hayalim beklentim var söyler misin.
ben 14600 lirayla bodrum gibi 1 yerde yaşıyorum sen 22 binle ne yapıcam diyorsun 20 milyon ne yapıyorsa -onu yapıcan sosyofobin varsa çağır eve doktoru al engelli raporınu e-devleten engelli maşı al 3 ayda br 3500 lira akmasada damlar hiç olmazsa interneti ödersin
Kalsın ben almiyim alana da mani olmayayım Dedim ya Arda güler olsam ne yazar yaşama sevinci yok.
e s.. r git o zaman siteyide işgal etme başta embesil olmadığına inanmamıştım ama önde gideniymişsin yaşama sevinci yokmuş kimin varki bu ülkede herkes senin gibi mi yapıyor
13 Sene 4 duvar arasında sen kalmadın beni anlamanı beklemiyorum empati yoksunu. benden çöpçü bile olmaz çünkü hiç bir beklentim yok. herkesin yaşam sevinci var bir tek benim yok oldu mu. dediğim gibi Arda güler bile olsam mutsuz a-asosyal olurum çünkü bir şey hedeflemiyorum. yapan yapsın beni ilgilendirmez. kendini yoran işçi parçası olacağıma keyfini çıkaran ezik olurum daha iyi sanki bütün sosyallikleri yaşayacağız AQ
ben yaşıyorum burası bodrum gelsin ingiliz gitsin alman önümüz Haziran japonlar çoktan rezerve ettiler otellerini ispanyollar italyanlar ve yunanlar disco bar dans müzik seks sen yaşama odanda kal p. o izle öyle tatmin ol cevap ta yazma zaten 3 bilemdin 4 gün sonra siteye bi 4 ay girmem çünkü turizm sezonu açılıyor
İyi cehennemi boyla o zaman 49 luk domuz öbür tarafta cennette gezersin 😂🤣
hayata bak disko seks içki karılar araba dans öffff ne hayaller ya gözlerim yaşardı
o ALLAHla benim aramda sana ne oluyor ne biliyorsun pişman olup tövbe etmeyeceğimi sen kendine bak
Son yorumu seytanın yazdıgına eminim ama
Her haltı et sonra tövbe et Allahın sevgili kulu ol iyimiş herkes öyle yapsın o zaman 😂
git kağıt havluyla kurula ama pardon gidememe sorunun vardı dimi
Kimseyi kınamasan belki bende kınamazdım
Git alman karıya çak sen pardon ZİNA vardı değil mi tövbe edecektin sonra 🤣
ALLAH la kulun arasına kimse giremez hidayet nasipse gelir bulur sem kimsin ki ALLAHın kimi af edip kimi af etmeyeceğine karar veriyorsun münafık
@Munkesir benim yorumlarımdan mı bahsediyorsunuz
Tamam abi özür cennetliksin oldu mu
olmadı ALLAH hem seni hem beni ıslah etsin şimdi oldu
Seni bilmem de ben olmam
ALLAHın kudreti her şeye yeter sonuç olarak seni de ALLAH yarattı
Ben iki dünyamı da yaktım dönüşü yok
Dışarı çık seni tutan eden yok sonuçta abi
Dışarıda beni bağlayan bir şey yok sonuçta abla
Bulursun bir şeyler erkek adam sürekli evde takılmaz çalışır çabalar agalarla takılır erkeğin fıtratında var bir kere
Bulmam bir şeyler sosyofobi var. hayattan beklentim mi varda çalışayım çabalayım neyi hayal ediyorum söyler misin. beni erkekden sayma.
Böyle erkek mi olur sen harbiden bozuk çıktın veya bozulmuşsun abicim
Herkes senin sevgililerin gibi mi olacaktı
Gel oyun oynayak ne oynuyon reis
Oynamıyorum internette takılıyorum
İyi
Are you crazy
Yok dayı sen
öyle görünüyor bacı ben
Allah sifa versin
Vermesin bela versin Amin
Şuna reis deme ya daha bir erkek adam olamamış loserin tekidir bu canım
@günes121212 doğru sana kayan çok erkek adam oldu