Devit 3 ampül şeklinde de alınabilir. Bu ampülleri düzenli olarak, yine doktorunuzun uygun gördüğü dozda almayı ihmal etmeyin. Hızlı çözülen tabletler şeklinde alıyorsanız, ilacı kullanmadan önce ellerinizi kurulayın. Her dozu dil üzerine koyun, tamamen çözülmesine izin verin ve ardından tükürük veya su ile yutun.
valla alerjik rinit var. d vitaminim düştü 46 dan 12 ye. ama hiç peynir felan yemiyordum yumurta falan çok sağlıksız besleniyordum. Şimdi sağlıklı yaşama geçtim. bu arada ekmeğe döküp yedim ampulden çıkan vitamini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle yazıyor da sorun olmaz iç geçmiş olsun.
Ekmeğe damlatıp yiyeceksin
bazısı normal içemezsin diyor yanlış vermiş diyor
Yok hayır ampul vermiş damlatacaksin
ya ama altta kas içinde uygulanır diyor ve bana bir iğne kırıp hepsini içicen dedi 3 tane bundan yazmış her ay
Devit 3 ampül şeklinde de alınabilir. Bu ampülleri düzenli olarak, yine doktorunuzun uygun gördüğü dozda almayı ihmal etmeyin. Hızlı çözülen tabletler şeklinde alıyorsanız, ilacı kullanmadan önce ellerinizi kurulayın. Her dozu dil üzerine koyun, tamamen çözülmesine izin verin ve ardından tükürük veya su ile yutun.
Hap yazmamış im evet intra muskuler ama zaten bilerek vermiş bunu sana recetene bak e devletten enjeksiyon mu yazmış
bunu ekmeğe döküp mi yicem bana kas içinde yazınca kafam karışıyo
Ampul yazmış ampulü kır ekmege Damlat yut gitsin
zehirlenmiyim….
kas içine uygulanılır yazıyor
Zehirlenmezsin vitaminden merak etme
tamam bir ampulun hepsini içiyorum d vitaminim 12 çıktı çok kötüyüm ya bir yükseldi bir diştü anlamadım dengesiz beslenıyorum ondan dolayı mı acaba
Son zamanlarda soğuk algınlığı gibi bir şey geçirdin mi bende aynı durumdayim ama hap kullanıyorum bıyık ihtimalle covid
valla alerjik rinit var. d vitaminim düştü 46 dan 12 ye. ama hiç peynir felan yemiyordum yumurta falan çok sağlıksız besleniyordum.
Şimdi sağlıklı yaşama geçtim. bu arada ekmeğe döküp yedim ampulden çıkan vitamini
Çok geçmiş olsun allerjik rinit tam bur kabus bende yaşıyorum özellikle mevsim geçişlerinde
ben daha kötüsü sene boyu
Hadi ya çok geçmiş olsun değişik bir illet gerçekten antishtaminik içmek istemiyorum o yüzden biraz zorlu geçiyor
Yanlış vermişs fleşxu