Bende çok belirtileri var 1 ay içinde 42 den 39 kiloya düştüm vucudda morarma bacakta ağrılar israhszlk vs böyle şeyler var lösemi değilse ne olabilir boynum da ve yüzde sivilce ye benzer şeyler çıkıyor çıkan şey başta beyaz iltihabli gibi sonradan kırmızıya dönüyor bilginiz var mı
Güncellemeler
1 yıl
Selammm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doktor söylemesi lazım
D vitamini eksikliği dedi 10 a inmişti tam kan sayımı B12 ve d vitamini ne bakıldı troitlere bakıldı bunlarda normaldi
Ateş, kanama, halsizlik eklem yerlerinde ağrı vb semptonlarda olması gerekiyor. Vücuduna fiziksel darbe almadan basit şeylerde morarıyorsa iyi değil. Beyaz iltihaplı bir şey çıkmaz direk peteşi çıkar.
Ağrılarım var bı yere carpmadan morarmalar oluyor zaten ve kemiklerim bacaklarm ağrıyor üst bacaktan kalçaya vuran bı ağrı var sanki içinde bı hareket eden cisim varmış gibi
Ya sivilce deilde peteşi mı nedir çok tuhaf bir gorunumu var sivilce olsa geçer bu geçmiyor
Test yaptırman gerekiyor lökosit, trombosit, blast, ilik, aml hücre yüzeyi protein testi ve genetik inceleme. Kötü bir şey çıkarsa Ayşe Süheyla Serdengeçti bul.
Normal kan testinde belli oluyor mu ben hastanede tam kan sayımı yaptm normal çıktı boynum da da troit yerleri çok hızlı çalışıyor gibi titremesi beni rahatsz ediyor ama troitlerde normaldi
En güzeli şöyle yapalım sen tahlil sonuçlarınla 182'den yakınındaki bir hastanenin onkoloji bölümünden randevu al. Test sonuçlarınla beraber şikayetlerini anlat. Bazı kan değerlerine bakılmamış tüp bozulmuş ya da kan pıhtılaşmış belki eksik değerler için orada bir daha kan alırlar. Belkide sadece emir eksikliğin vardır. İhmal etme şimdi ara randevuyu al.
Tamam teşekkür ederim 🌹
Rica ederim umarım bir şey çıkmaz.
Ciksada pek umrunda değil ki artık saol bu arada
Neden sorun nedir? Herkesin zor zamanları olabilir.
Herkesin zor zamanları olur elbette ama benim içimde hiç bir heves kalmadı dümdüz yaşayıp geçiyorum sevmeden sevilmeden bide bu zayıflık yüzünden sürekli ailemden laf isiterek bunaldım herşeyden kısaca
şu an üzgün olduğun için böyle düşünüyorsun ''Umutsuzluğun kendine has bir saklinliği vardır. Bram Stoker''. Kader birşeyler için savaşmayı seçenleri ödüllendirir. Ailenle ne yaşadığını bilmiyorum ama buraya sonuçlarını paylaşıp sorduğuna göre yardım istiyorsun. Pes etmiş olsaydın yardım yerine kabullenişi seçerdin.
Hayır sadece merak ediyorum yani hastamiyim deilmiyim değilsem bile kendimi hasta gibi hissediyorum ailemle sorunum yok ama çok boguyolar akraba oldukları insanlardan haklarıni alamiyo savunamiyolar bizi bunun verdgi üzüntü bütün iştahımı kesiyor akrabalarımızn kotulugumuzu isteyip arkamzdan konusmalari. Görüntü olarak çok guzeldim ama şimdi kendkmi sevmeyecek hale geldm 39 kiloya dusmemistm şimdiye kadar az yiyorm ama istahm yok içim almiyo az yiyince bile tıka basa doyuyorum
Şu testlerini yaptır onkolojiye git kilo almak istiyorsan'da karbonhidrat tozu tüketerek hızlı kilo alabilirsin. Ekonomik durumun uygunsa olabildiğince kuru yemiş tüket. Et yiyemiyorum yazmşsın sabahları 1-2 tane yumurta yemeyi dene rafadan yaparsan keyifle tüketebilirsin. Umarım kötü bir şey çıkmaz dünya kadınlarla daha iyi bir yer.
Valla ben ne yumurta ne başka bişey yemek istemiyorum kilo almak istemek gibi de istegm yok teşekkür ederim iyi geceler
üre (serum plazma
Referans aralığı 17-43
Değer 8.0 mg dl
Ldl kolesterol
Referans aralığı 100
Değer 172mg dl
Demir Serum
Referans aralığı 17-145
Referans aralığı 34
HDL kolestrol
Referans aralığı 50
Değer 81
Kolesterol
Referans aralığı 90-200 200
Değer 279 mg dl
Fosfor P
Referans aralığı 2,6 4,5
Referans aralığı 4,6 mg dl
HGB rEFERANS ARALIĞI 11,5 -15,5
Değer 11,1
Hct referans aralığı 35,5-48
Değer 34,2 %
Sonucum görünüyor da böyle referans dışı çıkmış bakabilir misn
et ye kardesim. herseyi birak et ye. yagli yerinden.
Yemiyorm ben artık sevemiyorum
Sorun ne olabilir sence
biz sevdigimizden mi yiyoruz sence? yemezsen sonuc bu olur. konu basit.
Ya hu iştahım olmadığı için yemiyorm elimden gelse hiç yemicem ama bu istemedgmden değil istahm olmadgndan bı sorun mu var merak ediyorum
sorun var iste et yemiyosun sorun bu.
Bugün sağlık ocağında kan verdim vitamin b12 numune reddedildi diyor e nabizda bu neden olabilir
bilmiyorum ama durum ciddi olabilir. bizim bir tanidigimizin kizi boyle ölmüştü. universite ogrencisiydi.
Nasıl ölmüş tü anlamadım
normal öldü işte kansızlıktan.
Anladım. Allah rahmet eylesin başka hastalgi yok mu
ben kendimi ifade edemiyorum heralde ya. bak kızım insanın ihtiyacı olan her şey ette var. full et yiyen bir insan normal şartlarda 120 yaşına kadar yaşar. et yemezsen ne yediğine bağlı olarak 40-50 max 60 civarı gidersin. şeker tansiyon her şey çıkar. extra vitamin almazsan et yemezsen çay kahve sigara içersen böyle 25 yaşında da gidebilirsin.
Tamam saol
üre (serum plazma
Referans aralığı 17-43
Değer 8.0 mg dl
Ldl kolesterol
Referans aralığı 100
Değer 172mg dl
Demir Serum
Referans aralığı 17-145
Referans aralığı 34
HDL kolestrol
Referans aralığı 50
Değer 81
Kolesterol
Referans aralığı 90-200 200
Değer 279 mg dl
Fosfor P
Referans aralığı 2,6 4,5
Referans aralığı 4,6 mg dl
HGB rEFERANS ARALIĞI 11,5 -15,5
Değer 11,1
Hct referans aralığı 35,5-48
Değer 34,2 %
Bunlar referans dışı çıktı ne demek oluyo
kac kilosun sen? cay iyiyor musun cok?
Hayır çayı 3 aydır içmiyorum 42 kiloydm ramazan ayında 39 olmuşum
o ne ya oyle 39 kilo anoreksik misin? boyun kac? neyse durum iyi gorunmuyor. doktora git. ne diyim. sanki son zamanlar cok bitkisel seyler yemissin gibi bir test cikmis. vegan mi oldun naptiysan artik.
Yok işte yemek yiyemiyorum o yüzden neden iyi görünmüyor boy 1.55