Sağlık Gaziantep araştırma hastanesinden randevu almak neden bu kadar zor? muzsuzsüt Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 alamıyorum ya imdat Güncellemeler1 yıl aldım aldım aldım 🥳🥳🥳🥳 Gaziantep araştırma hastanesinden randevu almak neden bu kadar zor? Cevapla Randevu Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. bulunmuyordur 0 0 Yorumla
AbdullahAydemir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Keşke sadece orası olsa, çoğu yerden randevu alınmıyor, 1 ay sonrasına bile randevu gözükebiliyor. 0 1 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl ya bi alabilsem ona da razıyım Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sadece ordan mı her yer de çok zor randevu yok 6 7 ay sonraya veriyorlar 0 2 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl şehir hastanesindeb sonra kolay alınmaya başlandı diğer hastanelerde Yorumla ceminc 1 yıl Umarım alırsın en kısa sürede Yorumla
açıkvadi34 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İmdat çığlığını burada değil sandıkta at ! 0 2 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl attım attım hiç o konulara girme benim oyumla koyunlarınki aynı değil işte Yorumla açıkvadi34 1 yıl Demet akalın benzer bir cümle yüzünden çok eleştirilmişti. Meğerse ne kadar haklıymış değil mi Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Sadece orada değil bütün ülkede durum aynı 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. Randevular çok yoğun Antep hasta bu ara 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hangi bölüme 0 25 Yorumla muzsuzsüt 1 yıl kbb Yorumla muzsuzsüt 1 yıl öğretim üyesine Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Şehir hastanesi mi uni 6e mi Yorumla muzsuzsüt 1 yıl uni Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Bölüme gidip al. Antep üniversitesi hatları yogun Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Netten de zor oluyor Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Liv de yaşam da da iyi doktorlar var Yorumla muzsuzsüt 1 yıl evet alamıyorum ki Yorumla muzsuzsüt 1 yıl gidecek zamanım da yok Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Hastaneye gidip al. orwdan verirler Yorumla Arsenikkkk 1 yıl O zaman işin zor Yorumla muzsuzsüt 1 yıl Livde muayene olsam bile ameliyatı orada olamam Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Öyle pahalı. Şehir hastanesine de bak Yorumla muzsuzsüt 1 yıl ünideki doktoru önerdi biri o yüzden ona gitmeye çalışıyorum da zor gibi Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Hastaneye gitmeden zor Yorumla muzsuzsüt 1 yıl cumartesi yarım gündü dimi Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Uni hastanesinde yok Yorumla muzsuzsüt 1 yıl teşekkürler ayarlıcam bi şekilde Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Kolay gelsin. Hadi bakalım Yorumla muzsuzsüt 1 yıl bi şey daha sorucam önce onlineda farklı alınıyordu belli bir saatte Yorumla muzsuzsüt 1 yıl şimdi öyle değil sanırım Yorumla Arsenikkkk 1 yıl 5 de açılıyor galiba ya da sabah 7 de ya da 8 de emin degilim Yorumla muzsuzsüt 1 yıl akşam sekiz ya da dokuz diye hatırlıyorum ben de Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Emin değilim ona Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bulunmuyordur
Keşke sadece orası olsa, çoğu yerden randevu alınmıyor, 1 ay sonrasına bile randevu gözükebiliyor.
ya bi alabilsem ona da razıyım
Sadece ordan mı her yer de çok zor randevu yok 6 7 ay sonraya veriyorlar
şehir hastanesindeb sonra kolay alınmaya başlandı diğer hastanelerde
Umarım alırsın en kısa sürede
İmdat çığlığını burada değil sandıkta at !
attım attım hiç o konulara girme benim oyumla koyunlarınki aynı değil işte
Demet akalın benzer bir cümle yüzünden çok eleştirilmişti. Meğerse ne kadar haklıymış değil mi
Sadece orada değil bütün ülkede durum aynı
Randevular çok yoğun Antep hasta bu ara
Doktor tanıdık varsa alırsın
Aldinmi
evet
Hangi bölüme
kbb
öğretim üyesine
Şehir hastanesi mi uni 6e mi
uni
Bölüme gidip al. Antep üniversitesi hatları yogun
Netten de zor oluyor