+1 yılHastaneden çok cami var da ondan. 150 bin cami, 1 milyon mescit, trilyonlarca da parayı diyanete harcayıp, bir de üstüne tonlarca imam hatip kurup parayı boş şeylere harcarsan, hastane yapacak para kalmaz. Sonra da halk olarak böyle sızlanırız işte.
24 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne ilgisi var simdi bos beles polimik yapmayin at ustu alamıyorum nasil alabilirim diye sordum , yaniii
- +1 yıl
Geri ze kalı mısın? Ben de sebebini söylüyorum. allahın boşu.
- +1 yıl
Yeterince hastane ve doktor yok. Çünkü paralar camiye gidiyor diyorum. Beyin yok kafanda. Beyin bölümüne randevu al. Cahil müslüman.
Soran+1 yılBana bak tek kelime hakaret edersen perisan ederim seni , klavye pisligi yapma bana insan gibinsoru sordum karsinda kadin var dingil , ayrica benim muslumanligima en son laf atamazsin
En İyi Cevaplar
+1 yılMHRS üzerinden alacağın bölüm için randevu talebi oluşturuyorsun istediğin bölüme boş randevu olduğu anda sana bir bildirim geliyor �u gün Şu saatte şu hastaneye şu doktora İşte randevu boşluğu vardır diye 5-10 dakika içerisinde aldın aldın o randevuyu almazsan gidiyor yeniden talep oluşturman lazım bu oluşturduğun talebinde geri dönüşünün sana ne zaman olacağı belli değil bazen bir hafta içinde boş randevu var diye bildirim geliyor bazen bir gün içinde bir saat içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılEn az 10 tane talebim vardir ama hic birsekilde bildirim gwlmedi bildirimlerimde acık yani
+1 yılÇünkü doktorlar tip okumanın çok uzun olduğunu o kadar okuyan bir insanin istediği zaman istediği sayıda hasta bakıp işi birakabilexegi gibi bir hakkı olduğunu düşüncesine sebeb oluyor 3 aydır aldığımız randevular iptal oluyor sürekli doktor izne çıktı deniliyor
00 Yorumla
Doktor kalmadı ki.. Ciddi personel açığı varmış hatta yeni doktorlar İraklı ve Suriyeli..
Cildiye ulaşılmaz bir bölümü değil aslında (Diş gibi)..
Cildiye içinde durum aynı mı bilmiyorum ama her gün öğle saatlerinde bakılması tavsiye edilmişti bana.
11 Yorumla
Soran+1 yılAslinda evet oyle gorunsede ciddi amlamda yok sinir bozucu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünaydın, eskiden talep açarak randevu alabiliyordum ama artık o da işe yaramıyor.
Tek çalışır yöntem saatini 15:55 e kurup alarm çaldığı an sisteme girip 16:00da açılan randevular yakalamak. Randevu almaya çalıştığın bölümü arama ekranından favori yaparsan sayfayı daha sık yenileyebilir açılan randevuyu alabilirsn.
Ben bu şekilde istediğim bölüme max 1 hafta içinde randevu alabiliyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa cok saolun yardimci oldugunuz icin hemen Şu an bende kuruyorum o saate
Cevap sahibi+1 yılNe demek umarım halledersin
+1 yılSuriyeliler, Afganlar, Pakistanlılar randevusuz bakılıyor da ondan. Yine Türkiye’den 2021-2022’den beri günde 7 bin doktor yurtdışına gidiyormuş azalan doktor da var. O yüzden hastalara doktor kalmıyor. Her hafta pazartesi gece saat 12’den sabaha kadar belli aralıklarla MHRS’den sayfa yinele.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok artik
Soran+1 yılOhaa ciddimisi
- +1 yıl
Ben mhrsye sordum randevu alamadım. Mhrsdeki kişi hasta kaynaklı yoğunluk var randevusuz hastanelere gidip sıra alabilirsiniz dedi. Ben de ona iyi de bu daha kötü dedim. Millet randevusu varken bile hastanede kavga ediyor birbiriyle doktorla da kavga ediyor sonra haberlerde görüyoruz işte dedim. Bizim zaten hasta sayımız fazlaydı siz bunu sığınmacılar için yaptınız değil mi dedim? Ben vatandaşım e devlet üzerinden mhrsden zaten randevumu alabiliyordum tc kimlik numaram var, vatandaşım alıyorum ama onlar alamazlar. Alamadıkları için bunu yaptınız değil mi dedim? Bana bununla ilgili daha fazla açıklama yapmadı. Randevusuz hasta bakmak hastanedeki kaosu arttırır dedim.
+1 yılYemin ederim bu ben sonrada kalkıp şey diyor çok fazla randevu sorgulama yaptınn!!! O zaman randevu ver arasan yarım saat bekletiyorlar zaten
özel en iyisi özel insanı buna itiyorlar resmen10 YorumlaAcilden girmen gerek ya da hastaneden birileriyle bağlantı kur. Devamlı annemi hastaneye götürdüğüm için maalesef içerde bir rant oluşmuş durumda başka türlü bahane bulup yoğunluk hikayesi anlatıyorlar. Normal işleyen yerlerde gördüm ama geneli böyle
00 Yorumla
+1 yılDoktor yetmiyor ya yurt dışına ya da ozel e gidiyor artık. Sistem de belli bir aciliyet sıralaması yapmalı. Atamalar yetersiz. Çok fazla neden var ya.
14 Yorumla
Soran+1 yılHasta olanlar ne yapcak hic dusunmuyorlar ya
- +1 yıl
Herkes hakkı olarak ilk kendini düşünüyor. Asıl devlet ilk bizi düşünse her şey düzelir de o da artık imkansız gibi
Soran+1 yılVala Allah sonumuzu hayır etsin 😟
- +1 yıl
Umarım pek umudum kalmasa da
+1 yıl182 den müşteri hizmetlerinden alin mhrs yogunluk ve sistem agir oldugun yok oldugun alamayabilirsiniz ben hic mhrsden almadim 182 den hep alıyorum gun içinde aramaya çalışın
02 Yorumla
Soran+1 yılAradım bana bilgisiyarımiza düsmemektedir deyip gecistirildi sonrra dedim ki devletten nasil randevu alacagiz zorlasti dedim surekli kontrol edin diye birseyler demislerdi sinirim okdr bozuk
- +1 yıl
Türkiye işte böyle Allah yardimciniz olsun
+1 yıltam öğlen 4ten sonra al o zaman randevular yenileniyor ama 2 hafta sonrası için atıyorum bugün ayın 11 yarın 12 su değilim yarın öğlen 4 te ayın 26 Sina almayı dene alırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılMesala bu saatte girdm yok :( neden ki sistemmi degisti
- +1 yıl
Hayır randevular doluyor çünkü
Soran+1 yılTammm o zaman ben 4 gibi sansimi denicem yarin , tesekkr edrrim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBizim burada hemen alınıyormuş sizin oraya bilemem nerede oturduğuna göre değişiyor
10 YorumlaEvet sistemin geliştirilmesi gerekir. Bir ikincisi ise mültecilerden bizlere sıra gelmiyor zaten.
15 Yorumla
Soran+1 yılBak suanda bile bakiyorum yok yokkkkkkk , yanii ya da bana denk gelmiyor anlamadim gitti
Soran+1 yılButun devlette mi bana sacma geliyor , baska devlet hastanesine baktim onda da yok
Soran+1 yıl🥲😵😵
Valla bende zor buldum arada bir bikaç randevu açıyolar sonra geri kapanıyo takip et sürekli
10 Yorumla- Gündem konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden bu milletttt hastanede sırada bekliyorduuu sıradaaaaa.
Şimdi evde günlerce sıra bekliyoruz, değişen sadece teknoloji :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden hastane önünde guyruk varıdı guyruk 😂 😂
Simdi telefonla alırken saati gelince gidirsen da ne istersen 😂
3-5 ay sonra gelir randevu çıksa da çıkana kadar 182 yi 4-5 gün ard arda aramak gerek00 YorumlaCidden bende devlette cildiyeye randevu alacağım ama ne zaman baksam hiç yok çok sıkıntılı maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılVala yaa artık bunaldim
+1 yılHic sorma İstanbul'da kaliyorum, randevu bulana kadar gobegim catladi
02 Yorumla
Soran+1 yılVala ben bu gidislede bulamiycam
- +1 yıl
Nerde kaliyorsun?
+1 yılMaalesef doktor yok. Yetersiz...
En kısa yoldan bir tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın ve bu tip şeylerle uğraşmadan hastaneye gidin.02 YorumlaDirek hastaneye git randevusuz randevu alamıyorum de.
02 Yorumla
Soran+1 yıl@trttddyy aynen hem oda kul hakkı olur olmaz öyle sey
Hergün tam saat 15.59 da MHRS ye gir ve alırsın. hergün o saatte yeni randevular 15 gün sonrasına açılıyor kesin bilgi
00 Yorumla
+1 yılBen 1 ay diş ağrısı çektim kendi semtimden şans eseri randevu buldum , diğer semtlerdeki hizmet zaten fiyaskoydu
00 Yorumla
+1 yılHer gün saat 16 da yeniliyor o vakitlerde her gün gir bak
08 Yorumla
Soran+1 yılAaa tammm , suanda girdim ama yok peki neden gun boyu yok
- +1 yıl
Randevular 15 günlük yani şu an ayın 11 i 26 sına kadar dolu demek ki yarın 4 de gir bak iptal edenler de olabilir 27 si için açılabilir yetişen alıyor baya bir şans işi saat 16-17 arası bak sürekli illa bir gün bulursun
Soran+1 yılTamm tesekkr ederim ama önceden öyle degildi ya , hemen bulunuyordu yarin bakayım
- +1 yıl
Bölümüne göre falan değişiyor doluluk oranı hastaneye bölgeye göre de değişir kalabalık olması
Soran+1 yılAnladım. tesekkr ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım bulursun
Soran+1 yılUmarim 2 gündur degisik oksuuruk var bende anlamadıgım dahiliyeye alacaktim öksurukte cok kotu birsey😢😭
- +1 yıl
Takip etsene ordan sohbet edelim
- Gündem konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yıldoktorlar yaz günü izinleri az sayıda doktor olması malum kalmadı doktorlar gitti
10 Yorumla sistem çok dolu yetmiyor dr sayısı. mültecilerede bedavadan bakıldıgı için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlılar var eskiden hastane kuyrukları vs vs vs saçmalar ağızlarına kürekle vurmak lazım gelsin de hastanelerin halini görsün
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYiyorsa sil yorumu
Soran+1 yılSen benimle bu sekilde konusamazsin hadsizlesme hayirdir tehdit eder gibi sana mi dedik uzerine anladin amac ne sana bi dava acarim karsimda titrersin
Cevap sahibi+1 yılTehdite baglaman enteresan müthiş
Soran+1 yılYiyorsa sil yorumu nedemek?
Cevap sahibi+1 yılÜff tehdit etsem farklı ederim öyle bir profil de değilim sil yani demek aslında yanlış başka şekilde denirdi de verdiğin cevap sinir bozucuydu neyse isterseniz silin yorumumu ama sizin yorumunuz daha tehdit
Soran+1 yılYalnis anladik o zaman birbirimizi diyel💕
Cevap sahibi+1 yılÖzür bekliyorum son cümle için
Soran+1 yılHaha simdi sende abartma o senin laf ucu acık her yere gidiyor asil ben bekliyorum...
Cevap sahibi+1 yılÖnce sen dile ben dileyecem söz
Cevap sahibi+1 yılHala dilemedin çok ayıp
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü hizmet hizmet dedikleri şey insanların gözünü boyamakti ve tek tük bu şekilde senin durumuna düşen insanlar farkediyor artık gerçekleri ama çok geç artık. Ülke bitti.
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazi hastaneler oyle talep cok birde bircok kisi randevuya gitmiyor
00 Yorumla
+1 yılcimer e yaz söyle o kadar hastane var neden randevu vermiyor
00 YorumlaSağlık çalışanı mı kaldı ki hepsi Avrupa'ya kaçtı.
00 YorumlaGündem konusunda 322 cevap paylaştı. Aynen öyle gece gündüz nöbet tutarak almıştım Babama randevusunu.
00 Yorumla
+1 yılMhrsden istediğin bölüme talep oluştur. Boşluk olunca hemen ekleniyorsun
00 Yorumla
+1 yılYabancılardan sıra gelmiyordur, onların önceliği var
00 YorumlaDoktorlar istifaa ediyorr her yer de aynı sorun mevcut maalesef
00 Yorumla
+1 yılGöz için 3 aydır randevu almaya çalışıyorum.
00 Yorumlapandeminden beri aynı sorun. daha sık kontrol et randevu iptali yapan vardır
00 Yorumla
+1 yılAmerika salmıyor işte bu chp varya işte 20 yıl önce hastane yoktu.
00 Yorumla
+1 yılBu b*ktan sisteme aylık gss ödemesi çıkmıyor mu bir de 🥲
00 YorumlaSözde dillere destan sağlık sistemimiz var ama durum ortada
00 Yorumla- Gündem konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli kontrol edeceksin. Bazen randevusunu iptal edenler oluyor
00 Yorumla
+1 yılBursada da heryer dolu gözüküyor mecbur özele gidecez artık ☺️
00 Yorumla
+1 yıl@soran hiç gereği yok. Sabah erkenden gidersin o. hastahaneye normal sıra alırsın. Vermezlerse köyden geldim falan numarası çekersin. Alırsın sirani.
Hastahanesi bir randevulu alırlar bir normal sıra, yani seni almamazlik yapmaz doktor02 Yorumla- +1 yıl
Gidip görünsün
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saat tam 16.00 da dene iptaller vs oluyor o saate düşüyor sisteme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolemik değil gerçek: mükemmel sağlık sistemi ve varılan son nokta (!)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor yetmiyi muktecilerde bir okadar insan yetmiyor
00 Yorumlahastane yaptı köprü yaptı diye geviş getirenler vardı onlara sorman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDahiliye icin randevular 16.00 da yenileniyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkr edrrim
Gündem konusunda 429 cevap paylaştı. Çok zor gerçekten gündüz 16 dan sonra dene yeni sistem o vakitte açılıyor
00 Yorumla
+1 yılDaha önceden randevu alıp iptal etmeden gitmemiş iseniz üç ay boyunca randevu almanız engelleniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh bu da yeni birsey mı saka gıbi.
- +1 yıl
Yok yılbaşında çıkmış bende randevu için cimer e yazınca ortaya çıktı 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ilde de öyle mhrs giriyorum ne gözde randevu var ne de psikiyatrda doktorumda randevu yok
14 Yorumla
Soran+1 yılOf off :(
Cevap sahibi+1 yılŞehir hastanesi yaptılar ama hizmet yetişmiyor çok hasta var
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite hasta da çok doktor da yetmiyor galiba
+1 yılSaat 16.00 da 182 yi ara
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncaki Mhrs çok iyidi direk şak diye bulabiliyordun ama bu sistem baya b*k ya hiç çıkmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de onu diyorum ya hemen alabiliyorduk, simdi yok 182 yi aradigimizda bile sistem acilmiyor diyorlar komik. s ya aciliyetim varsa nne olcak
Cevap sahibi+1 yılhiç bilmiyorum artık
+1 yılbelirli saatlerde açılıyor saat başı kontrol et bulursun gerekirse gece 3 te bak
00 YorumlaGece 12 den sonra bak
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an da da baktim hic birsey yok.
+1 yıltalep oluşturdun mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvett ama hic birsey olmuyor
- +1 yıl
ben de bulamayınca daha uzak hastanelerden de talep oluşturdum cildiye için geçen gün öyle alabildim, istersen talepleri arttır şansın artar
Soran+1 yılTalep 10 taneden fazla olunca vermiyor kuzum
- +1 yıl
:(((
Suriyeli afganli araplardan sana yer kalmâz
10 Yorumla
+1 yılHatırlatıcı kur sistemde açık olunca mesaj geliyor
00 Yorumla
+1 yılDoktor yok , hasta cok
00 YorumlaÇünkü devlete bağlı bir kurum
00 Yorumla
+1 yıldoktorları üzdünüz onlar da küstü
00 Yorumla
+1 yılÜlkede doktor kalmadı gerçekten ben bunu gördüm
00 Yorumla- Gündem konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılSaat 16:00 dan sonra aramalisin.
00 Yorumla
+1 yılHastahanelerde sıra yok 🤣🤣🤣
00 YorumlaÇok zor özele git aciliyeti varsa
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım