Diş dolgusu ağrı ve renk değiştirme?

Bundan 5 ay önce dolgu yaptırdım dün dişim hafifden ağrıdı evde Abime dişimi gösterdiğimde renk değiştirmiş gümüş rengi sanırım flash ışığında yeşil gibi duruyor anlamadım dün fark etmeden önce dolgu yaptırdığım doktordan kontrole gelmiştim Hocam böyle sorun var diye aradığım da gayet iyi dişinde hiçbir şey yoktu yeşil falanda yoktu dedi baktığımda. Bende aklımca o zaman gümüş rengi olabileceği ihtimali geldi buda zamanla renk değiştiriyo diye öğrendim ağrı var polikliniğe gittim doktor endodonti uzmanına randevu al bir şey yok gerek görürse dolguyu değiştirir röntgen sonucuna göre dolgu gayet başarılı olmuş dedi ağrı için enfeksiyon yazdı halbuki endodonti uzmanı enfeksiyonlu halde dişimi kapattı aylarca ağrı çektim randevu bulamadım özele gittim orada kanal tedavisi dolgu yeniden yapıldı ne yapacam bilmiyorum dişim hafif hafif ağrımaya başladı endodonti uzmanına randevu alamıyorum gittiğimde randevu olmayınca yüzüme bakmıyor özele gittiğim doktora taksitle yaptırdım nasıl randevu alabilirim lütfen biri bana yardımcı olsun kötü yorum yapanların başına vermesin Rabbim ben yinede kalbimi kıracak ya da saçma yorum yapacaklar görmezden gelecem ama sözünüzle kalbim kırılacak kırık kalbimde Allah sizi de kınadığınız kötü yorum yaptığınız yerden sınanırsınız

Diş dolgusu ağrı ve renk değiştirme?