Çok fazla kahve, çay vb. tüketiyorum ve dişlerim çok sararmış geliyor :/ aranızda hiç dişlerini beyazlatan oldu mu? Dişlerime zarar verir mi? Hassasiyet falan oluşturur diye çekiniyorum.
1 ay
Diş beyazlatmak dişe zarar verir mi?

Çok fazla kahve, çay vb. tüketiyorum ve dişlerim çok sararmış geliyor :/ aranızda hiç dişlerini beyazlatan oldu mu? Dişlerime zarar verir mi? Hassasiyet falan oluşturur diye çekiniyorum.
Diş beyazlatmak, riskli iştir. Diş doktorları bile bu uygulamayı tavsiye etmiyor, çünkü dişlerde çekilme ve diş etlerinde problem yarattığını söylüyorlar. En iyisi karbonata biraz limon sıkıp haftada bir kez yapmanı tavsiye ederim. Karbonat da dişleri aşındırdığı için her gün kullanırsan zarar verir.
Görüş
12Görüş
Elbette diş minesini inceltir gadası
Beyaz diş yoktur. Yani diş dediğin bembeyaz olmaz. Dişin kendine has beyaza yakın ama beyaz olmayan bir rengi vardır. O yüzden temiz tutup doğal rengiyle oynamamak lazım
Doğal beyazlatma yöntemi karbonat kullanın :)
Rica ederim
Beyazlatma işlemi dişleri daha çok hassasiyetleştiriyor. Bende öyle olmuştu. Hassas dişlerin varsa tavsiye etmem.
Kullanılan maddeler önemli burada bence. Çok az bir şey inceltir, zarar vermez gibi. Yine de çok yaptırmamak daha iyi gibi
sadece çok az ama çok az diş macunu ve yumuşak bir fırça, günde en az beş sefer fırçalayın başka ek madde kullanmayın
Ben yaptırıyorum. Diş macunları beyazlatmıyor. Tek çare doktora gidip beyazlatmak tabi biraz pahalı.
Dişler doğal yolla bembeyaz olmaz bence düzenli fırçala
implat ya da kaplams yaptiriyorlar cogu beyazlik icin onlri yaptir ben onlari yaptircam cok pahali ama
Lazer diş beyazlatma diş minesine zarar veriyor diye duydum herzaman bembeyaz olması için kaplama yaptırmak gerekir
Normal fırcalamak varken bunlara gerek yok bence.
Evet diş minesini inceltir
Bende öyleyim de korkuyom yaptırmaktan
Ben yaptım çok pişmanım cokk
Evet verir
Aşindarabilir
Veriyor ben çok yaptim ve hep aciyor
Verir yaptırma
Yaptırmayın bence…
Dişinin Mine katmanı ince ondan böyle
Zararlı diye duydum
En İyi Görüş