Bir yıl kadar sigara kullandım ve günde 5-6 bardak kahve içen biriydim dişlerimde hafif bir sararma var hissediyorum. Dişlerimi beyazlatmak istiyorum ama sonradan daha çok sararma oluyor mu veya diş hasasiyeti çok mu oluyor merak ettim.
Not: sigarayı bıraktım kahve de bir bardak içiyorum ))
Not: sigarayı bıraktım kahve de bir bardak içiyorum ))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
zarar vermez geçmiş olsun
Benim 23ünde randevum var gittikten sonra cevaplayacağım
Tamamdır unutma ama
Unutmam merak etme
Evet. Mine tabakasını aşındırırak kimyasalla beyazlatıyorlar diye diş yapısını kaybetmeye başlıyor.
Vermez
Umarım doktora gidince soracağım
Ama şu var diş beyazlatma altında dişin katmanını budama tarzında yapılıyorsa dişin kuvveti azalır kırılmaya hassaslaşmaya müsait olur. Yine de sor sen
Of of aslında öyle çirkin de değil dişlerim ama taktım djdndn
Takma o kadar elma ye sararmayı geçiriyor biraz olsun. 👌😅
Sende mi sigara kullanıyordun?
Yoo ömrü hayatım boyunca iki paket ya içtim ya içmedim 😅😂
O zaman nereden biliyorsun? Normal sararma ile sigara sararması çok farklı
Eşim dostum sağolsun hepsi tiryaki ve Ankaralıyım ve Ankara 'nın en nezih ortamında büyüdüm kesinlikle 👌😅😂 bilmediğin bir şey var mı diye sorsana sen bana.
Benimde Ankaralı arkadaşım da ölümüne içer sizin orada gelenek galiba xbfnfnn
Bizimkiler içmiyor yutuyor direkt 😅😂
Öh o da
Yenidoğanı biliyor musun bilmiyorum ordan çıkmış en temiz çocuğum ben. Sigara yok, alkol yok, ortam yok, afedersin karı kız ortamı yok. Sadece sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor aşırı küfrediyor olabilirim. Vesselam, 21 yaşındayım ama 60 yaşında gibiyim herşeyi gördüm geçirdim.
Ankara semtleri ile ilgili sıfır bilgim var. Doğma büyüme İst benim:') ama öyle diyorsan öyledir
İstanbul, kaçasım var İstanbul'a biraz kafa dinlemek biraz yalnız kalmak.
Türkiye'nin en kalabalık şehrine yalnız kalmak için gelmek...) Ama İstanbul güzel yer her yeri bir mazi sadece bir tık fazlaca yabancı var 😅
İnsan yalnız kalmak isteyince her yer onun için sessiz sakin biliyor musun. O kadar kalabalığın bile içinde yalnız kalabilirsin aslında
Ama o yalnızlık bambaşka sanki bir yandan yalnız olmak istiyorum ama aslında istemiyorum da demek gibi
Psikolojik sorunlarım var sanırım 😅🥴
Hayır sadece bir döngünün içindeyiz. Sana istersen anlatırım döngüyü de
Olabilir dinliyorum 😇
Horowıtz'ıj yetişkinlerde bağlanma diye kuramı var. 4 tip bağlanma vardır. Birincisi güvenli bağlanma güvenli bağlanan insanlar çevreye ve kendilerine karşı olumlu tutum geliştirirler. Saplantılı olanlar da kendilerine olumsuz çevreye olumlu tutum sergilerler. Sende bu ikiside yok. Ya kayıtsız bağlanma ya da korkulu bağlanma var. Kayıtsız bağlanma da çevreye olumsuz kendine olumlu tutum sergiler insan korkuluda da hem kendisinden hemde çevresinden kaçma olumsuz düşünme var. Ben çok keskin şeyler gibi anlattım ama bunlar arası geçişkenlik var. 4 ü bir çember oluşturuyor ve her insan bu bağlanma tiplerini hayatının belli dönemlerinde yaşıyor.
Bende galiba bu korkulu bağlanma var.
Elbette
Olabilir