Hastanede kan alma birimindeyim eldiven takıyorum sürekli resimdeki gibi bir şey olduğunu farkettim dün hastanede yoktu eve gelince oldu elimde kanama tarzı bir şey olmadı hastanede iğne batması geldi aklıma ama batirmadiigma adım gibi eminim sürekli kontrol ettim elimi çünkü sonra bugünde o kıymık battığını düşündüğüm yeri sıktım bir şey çıktı aldım acısı azaldı
yanlışlıkla iğne batırmış olabilir misin. her hangi bişey ile uğraştın mı ağaç felan
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır kan gelmedi ki artı sürekli elime bakıyorum iğne batması azıcık girse bile kanama oluyor armut yemiştim sapı yüzünden oldu büyük ihtimalle hastanede yoktu çünkü
İşte o bölgeden cımbızla bir şey çıktıktan sonra acı olmadı maalesef hastane ortamından olalı hipokandriyak oldum Allah'tan iğneler güvenlikli hastanin damarından çıktıktan mandali var kapatıyoruz iğneye temas olmadan da yoksa ayvayı yerdik sağlık çalışanlari olarak
muhtemelen armut çöpü batmış çıkarmışsın acı gitmiş. evet hastanede iğneler mandallı dediğin gibi sıkıntı akşama kadar yüzlerce hasta zor işin var dikkat et ama
Ediyorum artık ya aşırı Rus ruleti oynuyoruz bir video gördüm de kız iğneyle işi bittikten sonra masanın kenariylq mandalı kapatıyord7 bende öyle yapacağım daha az risk olur
Benim bir kere battı zaten ondan beridir yavaş yavaş cesaretim geldi öldüm öldüm dirildim o dönem maalesef küçük bir kıymık şeyi olsa da korktum en azından sorayım dedim
Aynen kıymık. İyice sık ve sabunla yıkayıp kurula. Sonra krem sür.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
İlk yukarıdaki gibiydi küçük bir şey sonra da sıktım çıktı bir şey bastırınca falan acısı gitti iğne batması olsa gözle görülür kan akıyor bir kere yaşadım çünkü teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
Teşekkür ederim yorumunuz için korktum hasta iğnesi batsaydi kanama olurdu eldivenim falan tertemizdi hep hastanede hiç farketmedim eve geldiğimde gördüm
Önce şu resimdeki yukarıdaki gibi küçük bir şeydi sıkınca şey oldu hipokandriyağım biraz da maalesef hastane ortamından dolayı teşekkür ederim cidden ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yanlışlıkla iğne batırmış olabilir misin. her hangi bişey ile uğraştın mı ağaç felan
Hayır kan gelmedi ki artı sürekli elime bakıyorum iğne batması azıcık girse bile kanama oluyor armut yemiştim sapı yüzünden oldu büyük ihtimalle hastanede yoktu çünkü
evet iğne olsa kan geliyor kesinlikle. muhtemelen çöp ışıkla falan dikkatli bak olmadı acile git acıyor mu
İşte o bölgeden cımbızla bir şey çıktıktan sonra acı olmadı maalesef hastane ortamından olalı hipokandriyak oldum Allah'tan iğneler güvenlikli hastanin damarından çıktıktan mandali var kapatıyoruz iğneye temas olmadan da yoksa ayvayı yerdik sağlık çalışanlari olarak
muhtemelen armut çöpü batmış çıkarmışsın acı gitmiş. evet hastanede iğneler mandallı dediğin gibi sıkıntı akşama kadar yüzlerce hasta zor işin var dikkat et ama
Ediyorum artık ya aşırı Rus ruleti oynuyoruz bir video gördüm de kız iğneyle işi bittikten sonra masanın kenariylq mandalı kapatıyord7 bende öyle yapacağım daha az risk olur
kesinlikle önlemini al. geçenlerde ben yanlışlıkla batırdım parmak ucuma korktum ama bişey olmadı çok şükür
Benim bir kere battı zaten ondan beridir yavaş yavaş cesaretim geldi öldüm öldüm dirildim o dönem maalesef küçük bir kıymık şeyi olsa da korktum en azından sorayım dedim
tehlikeli meslek korkmakta haklısın cidden.. nerede görev yapıyorsun
Mersinde
İğne batması olunca resimdeki gibi olmuyor değil mi yara şekli
güzel yerr. yok o şekil de olmuyor hafif bir kızarıklık ve sürekli kan akıyor geçenlerde başıma geldi
Eldivende de kan yoktu olsa arkadaşım vardı yanımda ben farketmesem o derdi kesin kan olmuş diye en azından rahatladım teşekkür ederim
yok kesinlikle kan olurdu endişelenme lütfen. yarın daha iyi olur iz gider rica ederimm ulşa blrmisin bana
yanlış bişi mi dedimm🙂
Aynen kıymık. İyice sık ve sabunla yıkayıp kurula. Sonra krem sür.
İlk yukarıdaki gibiydi küçük bir şey sonra da sıktım çıktı bir şey bastırınca falan acısı gitti iğne batması olsa gözle görülür kan akıyor bir kere yaşadım çünkü teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
😇😇
Evet kıymık batmış geçmiş olsun
Teşekkür ederim yorumunuz için korktum hasta iğnesi batsaydi kanama olurdu eldivenim falan tertemizdi hep hastanede hiç farketmedim eve geldiğimde gördüm
Çok geçmiş olsun
böcek de ısırmış olabilir
zeytinyağı sür, biraz bekle, kendisi çıkar
İğne batması bu tarz olmaz değil mi
Kıymık batmış
Önce şu resimdeki yukarıdaki gibi küçük bir şeydi sıkınca şey oldu hipokandriyağım biraz da maalesef hastane ortamından dolayı teşekkür ederim cidden ☺️
Rica ederim. Geçmiş olsun
İğne batması olsaydı gözle görülür kan olurdu değil mi hem bilmiyorum eldivenimden de belli olurdu kan eldiven de delik oluyor iğne batan bölgede
Bu ya kıymık veya bir hayvanın iğnesi çıkarmanı öneririm. Sıcak su kullanmanı öneririm
Teşekkür ederim zaten şu an normal oldu sadece küçücük bir delik var o da iğneyle çıkarttığım icin
Anladım. Tekrardan geçmiş olsun
bu eeller calismis
Bilmiyorum kan alma birimindeyim eldiven falan takıyorum zaten hiç iğne batması hissi falan yaşamadım kan yoktu eldivenimde falan
yok ya o anlamda demedim
Anladım da bilmiyorum hiç kan falan görmedim olmadı iğne batsa acı hissetmem lazımdı kan olması lazımdı olmadı herhalde abarttım biraz
siteden tanidik birine benzettim
emeklci bi insanin eline benziyo
Bişey batmıştır
Batmış