Korona döneminde gerçekten iyi satış yaptılar yalan olmasın. Herkes getir kullanıyordu bile diyebilirim ama sanki son 1 yılda eskisi gibi değil bir şeyler. Kendi açımdan da bakayım dedim. Ben mesela dışarıdan yemek söyleyen biriyim hatta gerçekten çok söylerim ama son 1 yıla bakınca sadece 1-2 kez getir yemekten yemek söylediğimi farkettim. Yalan olmasın bakın migros yemeği bile daha çok kullanmaya başladım. Neyse sanki eskisi gibi indirimler sunmuyor bunun etkisi olabilir bana göre. Ha bu arada ben kendi adıma konuştum belki sizin için hala aynıdır ama sanki Türkiye genelinde böyle oldu gibime geliyor. Avrupaya falan da açıldılar helal olsun ama sanki biraz erken gaza geldiler gibime geldi. Korona dönemi herkes evde diye mecburen kullandı ama şu an durum aynı değil gibi. Neyse getir kullanımınız azaldı mı geçen yıllara göre ve ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
geçenlerde ben de aynı şeyi düşündüm. hiç yoktan trendyol marketten sipariş veriyorum trendyol yemekten mesela getir uyg sildim hatta ama tamamen küresel bir kuruluş ve dünyada büyük devrim gelişmeye açarlarsa batacağını düşünmüyorum batması kolay değil yani senle benle olacak iş değil
Elbette ki öyle kolayca batmaz ama sanki nasıl diyeyim hani boynuz kulağı geçti derler ya o misal rakipleri hatta hiç belli takmadıkları daha çok kullanılıyor
Yani elbette öyle ama ne bileyim ben olsam şirketimiz bu halde olsun istemem. Mesela yemek sepeti öyle mi adamlar hemen gerekeni yapıyor daima. İlk getir popüler olunca banabi diye market açtılar geri kalmamak için mesela yolda yemek şirketiydi sadece. Trendyol da aynı şekilde. Bilmiyorum bakış açısı tabi ne bileyim
Yemek adına zaten gerçekten ben son 1 yıldır hiç kullanmadım. Migros yemek bile daha iyi. Ha trendyol güzel zaten yemek sepetinde olan joker indirimini de eklediler kendi sitelerine bayağı iyi oldu
yemek için trendyol kullanıyorum genelde alışveriş için de tam karşımda 3 market var Bi ara şehir dışındaydım market falan uzaktı o yüzden kullanıyordum ama normal fiyatlara kıyasla çok yuksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
geçenlerde ben de aynı şeyi düşündüm. hiç yoktan trendyol marketten sipariş veriyorum trendyol yemekten mesela getir uyg sildim hatta ama tamamen küresel bir kuruluş ve dünyada büyük devrim gelişmeye açarlarsa batacağını düşünmüyorum batması kolay değil yani senle benle olacak iş değil
Elbette ki öyle kolayca batmaz ama sanki nasıl diyeyim hani boynuz kulağı geçti derler ya o misal rakipleri hatta hiç belli takmadıkları daha çok kullanılıyor
geride kalmamalı dediğin gibi rakipleri daha çok tercih edilmeye başlandı. getir reklamlardan çok iyi bir iştah açıcı kupon indirim vs lazım
Aynen öyle aslında zor bir şey de değil ama bunu niye yapmıyorlar bilemiyorum
büyük yatırımlar aldı getir zamanında demek ki tam anlamıyla ihtiyaçları yok bilemiyorum kurucusunun kazancı milyarlarmış
Yani elbette öyle ama ne bileyim ben olsam şirketimiz bu halde olsun istemem. Mesela yemek sepeti öyle mi adamlar hemen gerekeni yapıyor daima. İlk getir popüler olunca banabi diye market açtılar geri kalmamak için mesela yolda yemek şirketiydi sadece. Trendyol da aynı şekilde. Bilmiyorum bakış açısı tabi ne bileyim
Pandemide biraz şişti bu şirketler ama toparlayacaktır
Kesinlikle öyle oldu ama bakalım. Ha zaten öyle kolayca batmazlar ama gerçekten getir için mesela pandemi bayağı yaramıştı diyebilirim onlar için
Trendyol yemek daha önplanda gibi
Yemek adına zaten gerçekten ben son 1 yıldır hiç kullanmadım. Migros yemek bile daha iyi. Ha trendyol güzel zaten yemek sepetinde olan joker indirimini de eklediler kendi sitelerine bayağı iyi oldu
Aynen öyle
kullanmıyorum şu an hiç
Hmm peki sizce tam olarak sebebi nedir? Başka uygulamaları mı kullanıyorsunuz yoksa gerekli mi değil sizin için
yemek için trendyol kullanıyorum genelde alışveriş için de tam karşımda 3 market var Bi ara şehir dışındaydım market falan uzaktı o yüzden kullanıyordum ama normal fiyatlara kıyasla çok yuksek
Hmm anladım kesinlikle öyle zaten. Biraz daha kampanya falan yapmaları lazım bana göre
önceden vardı güzel kampanyaları ilk zamanlar
Aynen öyle işte onlar artarsa veya güzel kampanyalar gelirse neden olmasın