Arkadaşlar özellikle kızlar mutlaka görüş bildirin. Bir kızdan çok hoşlanıyodum hatta bayağı aşıktım. Beni kibar bir şekilde reddetti
Ve daha önce hiçbir fotoğrafımı beğenmemişti. Aradan 5 ay falan geçti bı fotoğraf attım beğendi. Yanlışlıkla beğenmiştir dedim yine attım yine beğendi derken ben 1 ayda beğenecekmi diye 5 fotoğraf attım hepsini beğendim bide giyimim kuşamımda biraz değişti Ha bide gittim Instagram dan şarkı anketi yaptım onada oy verdi kızlar özellikle size soruyorum sizce bu kız benden hoşlanmaya mı başladı acaba? Çünkü 2 yıldır takipleşiyoruz ilk defa bütün fotoğraflarımı beğendi lütfen cevap yazın Özellikle kızlar görüşünüz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler :)
Ve daha önce hiçbir fotoğrafımı beğenmemişti. Aradan 5 ay falan geçti bı fotoğraf attım beğendi. Yanlışlıkla beğenmiştir dedim yine attım yine beğendi derken ben 1 ayda beğenecekmi diye 5 fotoğraf attım hepsini beğendim bide giyimim kuşamımda biraz değişti Ha bide gittim Instagram dan şarkı anketi yaptım onada oy verdi kızlar özellikle size soruyorum sizce bu kız benden hoşlanmaya mı başladı acaba? Çünkü 2 yıldır takipleşiyoruz ilk defa bütün fotoğraflarımı beğendi lütfen cevap yazın Özellikle kızlar görüşünüz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesin sonuç yok dalgınlığınada gelmiştir beğenmiştir ciddiye almadan direk kendini kandırma derim
Hayır ama kanka 2 yıldır takipleşiyoruz hiçbir fotoğrafımı beğenmemişti neden reddettikten bir müddet sonra yapıyor sadece oda değil Tweetter danda takip etti tweetlerimi falanda beğeniyor
Ha bide 1 tane beğenmedi aralıklı olarak attığım 5 fotoğrafıda beğendi
O zaman var birşeyler gibi
Mesela sen birini reddettin sonra o çocuğun attığı fotoğrafları tweetleri işte ınstagram şarkı anketlerini niye beğenip oylarsin?
Belkide arkadaş olmak istiyordur kesin aşk meşk dememelisin.
Yani bilemiyorum ama sanmıyorum çünkü daha öncesinden bi samimiyetimizde yoktu
kesinlikle senden hoşlanıyo bi daha teklif et bence
Aynen katılıyorum
@Tuna2134567 anlamadım?
Sanmıyorum sen kafanda fazla kurmuşsun gibi
Knk ama 2 yıldır takipleşiyoduk hiç beğenmedi neden son 1 aydır bütün fotoğraflarımı beğeniyor
Ona bakarsan bende eski sevgilimle takipleşiyorum kendisi tekrar istedi reddetim ama arada bende attığı şeyleri beğeniyorum yani ne var bunda
Ama sizin en azından bu geçmişiniz var ve bu kız hala ondan hoşlandığımı biliyor acaba bilerek şerefsizliğine yapıyo olabilir mi
Olabilir belki bi gün birini kıskandırmak için işine yarayabilirsin kolay lokmasın köşede kalsın yapıyo olabilir
Vallahi bilmiyorum ama tekrardan yazmak istiyorum çünkü durduk yere böyle olunca insan bi umutlanıyo
Üzülmek istemiyosan eğer umutlanma harcarlar
Ya bilmiyorum kafam çok karışık inan napıcağımı bilmiyorun
Sana bir şans veriyor.
Yaa gerçekten öyle oluyosa varya sizce ona birdaha yazmalı mıyım
Yaz tabi
Demekki fikri değişmiş
İnşallah ya 🤲🤲🤲
Beğenmiş olabilir yazmasını bekle
Olmamıştır