Güncellemeler
1 yıl
Stresli ve travmatik bir süreçten geçtim o süreç yıllar sürdü ne yaptıysam kilo alamadım şimdi o süreci atlattım yavaş yavaş kendime geldiğimi hissediyorum iştahım eskisi gibi değil
Azıcık kilo aldığımı hissediyorum 50 olmuşumdur. Bu boya ideal kilo kaç olmalı çok mu zayıfım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aynı kilo 164 boydayım sen çok zayıfsın kilo almalısın
Sen iysin
Evet fazla az en az 60
Ya çok şeysin cılız spora başla küre gir boyunu vermiş Allah yararlan sende bir dal kalma
1.73 boyun ideal kilosu 63 kilodur
bunu neye göre karar veriyorsun? kas kütlesi diye bir şey var. Kendi idealize ettiğin kiloya göre olmuyor maalesef..
@melikeysrr genel olarak çok ince bir yapım var kemiklerim inanılmaz ince. Parmağıma göre yüzük, bileğime göre bileklik bulamıyorum.
bak aynı boydayiz ama kemik yapısı değişmez yani sen kilo alıp spor yapsan bu dediğin şey değişmez ki ince bilek bence çok güzel bir şey
@melikeysrr Evet güzel bir şey ama benimki biraz şey korkunç 😂Birazcık da et olsaydı fena olmazdı.
55-60 kilo ile fıstık gibi olursun
Evet 55 kilo olsan daha güzel olur
evet biraz zayıf 65 felaket olur bu boya
65 66 bence o da minimum
Sensin kısa ve çirkin
+ Hadsiz
@Fqesto ama hala hadsizsin
Bize ne kanıtlamaya çalışıyorsun ajsjdkdl
60-68 arası iyidir efendim
Çiti pıtı
uçma dışarda aman diyim
Evet zayıfsn
Spor yapıyor musun
Hayır, kilo almak için düşündüm sonra çok hızlı yoruluyorum diye vazgeçtim
Kaç yaşındasın hemen yoruluyorum ne
Yaşlandığımı hissettirdin of
25 yasımdayım
Genel olarak hızlı yorulurum bir iş yaparken belli aralıklarla dinlenme ihtiyacı duyarım. Birkaç saat hiçbir şey yemeden durduğumda ani halsizlik ile titreme tutuyor.
Ne iş yapıyorsun peki çok mu yoruyor yaptığın iş
İş dediğim ev işi
Hemen yoruluveriyorum özellikle kahve içtikten sonra bayılacakmışım gibi bir halsizlik ile horon tepercesine titriyorum
He birde karadenizlisin çekilmez valla
Oiyyy Karadenuzlu değulum uşağum.
Spor yapma fikrini düşüneceğim bakalım.
bence biraz az evet