Acil ne yapcağımı söyleyin kriz geçircem?

Selamlar 4 ay önce kanadada yaşamaya başladım. Okulda bir türk ile tanıştım oda erkek neyse ben kütüphanden okula doğru giderken (Dışarı) eşofmanımı çekti iyi misin oğlum felan dedim Allahtan kanadada hava soğruk olduğu için altıma iki eşofman giyiyorum neyse bende okul koridorunda indirdim kızlar vardı onların gitmesini bekledim çünkü kızların gülmesi için yakınımı satmam neyse yaptım Küfür etti bende oğlum erkekmisin anaya bacıya küfür ediyon dedim etmedim dedi neyse bana sürekli seni s kicem diyo tamam dedim he he neyse okul sonu Ben okulun yanındaki parka çağırdı orada da kamara olmadığını biliyorum o yüzden çağırdılar baktım konuşyoruz boğamıza sıktı oğlum bırak konuşalım diyo erkek ya ağğmına neyse baktım 15 tane afgan çağırmış Beni dövmek için erkek ya 1 e 15 Afganlardan 2 si türkçe biliyor bana diyor vs atın ben diğerlerine söylicem sana karışmıyacaklar baktım arkamdakiler bıcaş çekti olum erkek misiniz lan dedim Sonra bana s kitr git dediler gitmiyorum abisi s! gara içicem dedim onlar gittiler eve doğru giderken iki tane denyo hızlı koşarak bana çarptılar şimdi ben yapıcam ben burada korkmuyorum kesinlikle sadece fikir alışverişi adına yazıyorum

Acil ne yapcağımı söyleyin kriz geçircem?