Yardım edin artık kriz geçiricem?

Arkadaşlar bi ablam var tam kıskanç ve her pislik bunda var genç yaşlarda ben bunun ne pisliklerini yakaladım ama kimseye söylemedim. o ne derse annem de ona uyuyor. Evde tişört ve tayt bile giymeme karışmaya başladı.3 gündür birşey olmuş kendisi kuduruyor bana. Bu kişi böyle kendisi boş boş konuşup insanları kıskanıp arkasindan konuşup herkese bela bulastirip iftira atacak birisi. Sabah sabah beni kolumdan tuttu yataktan kaldırdı kendi eşyasını benim dolabima koymuş sen aldın dimi sen aldın Çok yaşa ve daha ağır hakaretlerde bulunup kolumu acıttı. Ne yapcam ben? bu arada babam yok ayrı yaşıyoruz ve sürekli bana sen git pislik babanın yanında yaşaa özlemişsindir hahaha diyip psikolojik şiddette bulunuyor nasıl Kurtulcam sonuçta aynı evdeyiz bu böyle kardeş ilişkisi değil bam başka. anneme de sürekli olayları yanlış anlatıp kendine çekiyor. ben belki yumuşak davranırsam o da öyle olur dedim hediye hazırladım aldığım herşeyi yere attı üstüne suratıma tükürüp o*** dedi. Ben hala anlam veremedim bunun bu kıskançlığı ne zaman bitecek bu niye böyle? Napcam ben
Yardım edin artık kriz geçiricem?