Ton balıklı, hindi fümeli 2 yumurta çırpıp,
yanına zeytin, biraz peynir, domates salatalık.
ekmek, şeker vs yok.
diyet yapıyorum, uygun muuu
Ton balıklı, hindi fümeli 2 yumurta çırpıp,
yanına zeytin, biraz peynir, domates salatalık.
ekmek, şeker vs yok.
diyet yapıyorum, uygun muuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ekmeği çıkar protein gayet iyi yerinde
:D Ekmek nerde?
Pardon😀harikasin devam
mersi tatlımm
Spordan sonra uygun. Spor yapıyorsan eğer , düzenli olarak. Yediklerinden ziyade, beslenmeyi günde %60 protein , %20 yağ, %20 karbonhidrat olarak ayarla. Bu şekilde hergün yiyecek bişey aramak sıkıcı olabilir abicim.
onu öyle ayarlayamıyorum ki, sağlıklı beslenmeye yeni basladimm
Yediklerinin %60 protein ( hayvansal ya da bitkisel ) diğer yediklerinin yarısı yağ , yarısı karbonhidrat. İşlenmiş şekeri çıkar hayatından. Sindirim zorluklarına karşı lifli beslen ve yeterinde su içmelisin. Bu kadar basit abicimi.
Sekeri cikardimm, muz yiyorum onun yeirne arada ya da hurma. Karbonhidrat da cok az alıyorum, iste 1 2 kasık yulaf belki
Bu şekilde bu durum, en fazla 1 ay sürer. Bende diyet yapma, aktif spor yapıyorsan , beslenmeyi yediklerinin %60 protein? %20 yağ , %20 karbonhidrat olarak ayarla, şekeri çıkar hayatından , istediğini de yiyebilirsin, çok sağlıklı kilo verirsin diyorum ama yok sen illa ben muz yerim hurma yerim, at gibi yulaf yerim diyorsan sen bilirsin.
ama senin dediğin gibi de benimki de aynı olmuyor muu
Olmuyor. Gün içinde kaç öğün yiyorsun abicim?
2 öğün kahvaltı ve akşam
Bir kere spor yapıyorsan bu yanlış. Spor yapıyorsan spordan önce ya da sonra , protein almalısın. Karbonhidrat almalısın. Nerede tavuk eti? Nerede kırmızı et? B12 , b6, b1, vitaminler mineraller nerede? Aktif spor diyorsan her 2 günde bir 1-1,5 saat salonda çalışıyorsun diye düşünüyorum
E onu da akşam yiyeceğim, et tavuk yemediğimi neden düşündünüz
Aktif spor yapıyorsan , 3 öğünden az yeme. Afiyet olsun. Sen muz , hurma deyince yulaf falan bir tek onları yediğini düşündüm. Ama açıkla sende abicim. Müneccimmiyim ben. Kolay gelsin sana bol şans. Kiloları hızlıca verelim :)
Doğru diyorsun abi, affedersin ☺ Yulaf filan arada kahvaltida tercih ediyorum, mesela hafta sonu dershanem varsa pratik olması için yoğurtlu filan hazırlayıp çantaya atıyorum. Teşekkür ederim
2.2 gram uzerinden kilo basina protein alman laz8m
yani?
Hindi fume. var zaten ton baligina gerek yok + karbonitrat da az da olsa koy vucudun ihtoyaci var yulaf yiyebilirsin kalori acigi icin onemli sentez
Bol protein olsun istedim ya :(
Canim bende Şu an diyetteyim sabah kahve icine 1 tatlo kasigi hindistan cevizi yagi 4 yumurta hindi fume + 70 gram yulaf 2 dilim muz yiyorum
98 kilo idim 81 im Şu an
Sabah sabah canım çekti 😆 bence diyet için çok iyi
affedersin. :D fazla mı ya diyete acaba
Yok sıkıntı değil şimdi yulaf yumurta yiyecegim 😆 hayır fazla değil bence çok iyi
Afiyet olsun. Spor öncesi de badem sütlü kahve icicem. :D
Teşekkür ediyorum sana da 😆 bende spor öncesi 200 gram cevizli sucuk ile bir tane muz yiyorum 😆 sanki badem sütlü kahve yapacak kimse yok 😆😜
Oyy seninkiler asiri lezzetli. Ne yapacaksın sütü ahaha
sen de mi diyet yapıyorsun 💅🏻
Evet aşırı lezzetli 😆 cevizli sucuk savaşa gittiğimin belirtisi 😆 süt mü içilir be canım çekmiyor değil şimdi yulafa süt üzerine 7 yumurta yemem gerekiyor 😜
Evet bende diyet yapıyorum 😆
Aa amaç kaç kilo vermek :D Cevizli sucuk kilo vermek için olmaz amaaaa diyetini bozaaar
Evet amaç kilo vermek 😆 ama ben cevizli sucuğu spor öncesi tüketiyorum ki sporda Çevik olabileyim 😆 ve damat atomundan beter 😆
Gerçi sen benim gibi miyavlayarak spor yapmıyorsundur :D Ben biraz yapıyorum sıkılıyorum oram buram ağrıyo, sporu bırakıp dans ediyorum bi saat. 😅
Miyavlamam miyavlatırım 😆 işin şakası ama ya tabii miyavlayarak spor yapmıyorum 😆 45-43-39-35 diye 4S şeklinde yapıyorum (: biraz yapma oran buran agrimasin ağrısa bile yapmaya devam et 2 dakika aralıklı yapmaya çalış (: benle spora gelsen sadece yerinde oturur izlersin o zaman😆 en azından sporu bıraktığında da dans ediyorsun 😆 spor salonunda değildir umarım 😆
Salona yazın 3 ay gittim, çok bastı beni bıraktım. Sonra haliyle diyeti de bıraktım, verdiklerimi aldım filan :D Simdi evde basladim, bi program buldum onu yapıyorum matımı serip. 4S nedir? Ve ilk cümleni duymamis olayım cok ayıp
Bak ne güzel yazınız yazın üç ay gitmişsin keşke programlı bir şekilde gitseydin emin ol bastırmazdı (: desene yazın sonu saldın kendini 😆 en azından evde başlamışsın bir ayarlamışsın ayarlamasaydın yardımcı olabilirdim 😆 iyi yapıyorsun spor her zaman iyidir yani dört set şeklinde demek istedim (: ilk cümle duruma göre değişebilir 😆
Ya bisi sorucam. Kardiyonun nolduğunu biliyorum, agirlik egz adı üstünde agirlik. Şu ağırlıksız bazı egzersizleri yapıyoruz ya, karın bacak popo filan. Onlar hangi kategoriye giriyor
Tabi sor. Kardiyonun ne olduğunu bildiğine sevindim (: tabi ki hersey kategori halindedir 😆 Karın bacak popo gibi bölgelerin gelişimini evde ağırlıksız yaptığın egzersizleri vücud ağırlığınla yaptığın için direnç ve güç antrenmanları kategorisine giriyor (:
Onlar da kas yapıyor o zaman dimi?
Eğer güzel çalıştırırsan ve hareketleri düzgün yaparsan tabi ki kasların çalışır ve gelişir? Genel olarak nasıl yapıyorsun neleri yapıyorsun anlatma şansın var mı?
Biraz dans edeyim anlatacağım. Bir saate burada ol olur mu 😅
Şimdi sen dansı spordan ayrı mı yapıyorsun 😆 vay be bende mi başlasam 😆 bir saate benim nerede olduğunu bende bilmiyorum 😆 spora gidebilirim 😆 bugün kalça ile bacak çalışacağım 😆
Kolay gelsinn :D İyi calis ben hic calisamadim, 15 20 dk dans ettim üc bes karın ve bacak hareketi ancaa, regliyim umarım ondan böyle gecmistir :D
Kolay gelmiyor 😆 zorlanmıyor değilim bir de ben bacak ve kalçada çok zorlanıyorum 😆 ne güzel dünya 15 dakika 20 dakika dans Edip ondan sonra üçbeş karın ve bacak hareketi yaparak günü kurtardın 😆 regl isen fazla yüklenme 😆 reglden kaynaklı böyle geçsin zaten normal şartlarda çalış 😆
erkekler bizden daha cok zorlanıyor o bölgelerde, ama aferin yapmissin😅 of ya ben dayanamadım aksam yemeğin yanına pilav yedim 🥺 bi ara hurma ve muz da yemistim ara ögün olarak. ben yarın sadece corba günü mü yapsam. 🥺
Evet bacakda çok zorlanıyoruz 😆 özellikle kegel öyle bir zorluyor ki evet yaptım zaten ama bayılıyorum şu an 😆 sen neden o pilavı yedin 😆 şimdi demezler mi neden kilon gitmiyor 😆 ben salata yedim sadece (: hurma muz iyi gelir ara yemekte ben 15 dakika önce muz yedim 😆 hayır sadece çorba içme zarar verir 😆
huuu hu :D dünün günahı dünde kaldı.
Huuuhu ya dünün gunahı dünde kalır zaten 😆 yaptınmı bugün sporunu 😆 yoksa regl olduğunu mu bahane edeceksin 😆
noo su an spor yapıyorummm matımı sereyim dkdd sen?
Bence ben söyleyince hatırladın gibi 😆 tabi tabi şu an spor yaparken yazıyorsun felan 😜 ser ser matını 😆 ben spordayım zaten 😆
dkdkdd ya ne yapayım sevmiyorum gerçekten sporu. oram buram agriyo durduk yere. ama eskisine göre daha hareketliyim hic diilse ter atıyorum.
sen ne calisiyosun bugün veee ne yedin/yiceksin
Neden sevmiyorsun mesela 😆oran buran ağrımadan gelişir mi sence 😆 hem bide durduk yere değil çalışıyorsan ağrıyacak 😆 eskisine göre hareketliysen daha çok ter atacaksın bunlar daha başlangıç kızım seni bide spor salonunda görelim 😆
Omuz ve core çalışıyorum bide 30 dakika yürüme bandında 8.5 yükseklikte 7.0 hız ile koştum (:
şu an eve geldim duş aldım yoğurt içine muz koyup yemeyi düşünüyorum akşam için ise tavuk göğsü yiyeceğim 😆
İyi calismissin bravo 🥳Yani bayılarak yapmıyorum ama mecburen yapıyorum spor. Bu ay biraz alisayim diyet spor isine, gelecek ay salona baslarım. Simdiden gidersem kendimi biliyom, kacarım ben dkdd Çok az yemissin yogurt muz
Evet ben iyi çalıştım peki ya sen neye çalıştın 😆 bence de bayılarak yapmasan bile mecburiyet olduğunun farkında ol 😆 bence de spor ve diyete alışmadan yapma yoksa arkana bakmadan hem spordan hem diyetten kaçacaksın 😆 evet az yedim zaten bide az önce süt içtim 😆 peki ya sen ne yedin?
ayyy hatırlamıyorım kiii dkdlfd haha
dersanem var cmt pzrları ondan yokummm
Hatırlamazsın tabi ki 😆😆 ama hatırlaman gerekiyor hahaha neyin dersanesi kızım 😆 cumartesi pazar günlerinde sadece dinlen ve güneş varsa çık güneşlen 😆
sadece cmt pzt dersanem zaten :D kpss. bu buz havada ne günesi pardon ahaha su an disarda yakabilecek tek sey ayaz.
sen napıyosun bu arada bu saatte burada dkdd
Sadece cumartesi pazar ise çok iyi 😆 ah o KPSS ah 😆 herhalde 12 ay boyunca hava buz olmuyor 😆 zaten Nisan’ın ortasında bu karın olmasına insan hayretler içerisinde izliyor 😆 tek yakacağımız şey ayazlar ise yakalım gitsin 😆
Uzana uzana geziniyorum buralarda kızım asıl sen ne yapıyorsun 😆 bu saatte
benim moralim epey bozuk da uyumayı deniyorum hep
Neden bozuk neye bozuk? İstiyorsan anlat dinlerim?
Ay niye bozuktu ki kim bilir.. uyumustum 🥱 simdi iyiyim sanirim, iki günlük bozgunluktan sonra tekrar diyetteyim 🙈
Kim bilebilir ki neden bozuktu sen söylemedikten sonra 😆 iki gündür mü uyuyordun herhalde bayağı yoğun geçti 😆 tekrar bir diyet mi 😆
hafta sonları dershanem var demiştim😖
Hafta sonları dershanen varsa işin çok zor😆 hem dershane var diye diyet mi bozulur 😆 diyeti bozmak isterken girdiğim düşünceler dershanem vardı 😆
işim niye çok zor anlamadım. hdkd
Bilerek söyledim yani senin tam olarak bahane ettiğin diyete vurgu yapıyorum 😆
evden hazırlamayı düsünüyorum yanımda götürürsem diyetim bozulmaz 🥺
Bence de artık dershaneyi bahane etmeyip evden hazırlamayı düşün kimse seni bu konudan dolayı eziklemez veya kimseye seni kötülemek gibi bir had ve mesafe verme 😊 genel olarak herkes evden yemek götürmeyi eziklik olarak görüyor ona istinaden söyledim
ya bircok arkadasim getiriyo yanında aslında. öyle düsünceklerini cok zannetmiyorum. yanımda tasimalik tarif bakarım
Yani genel olarak durum öyle herkes yanında getirmediği için biraz eziklik olarak gözüküyor ben bunu ilkokulda yaşamış biri olarak söylüyorum buna istinaden söyledim zaten eğer zaten bir çok arkadaşın getiriyorsa evden sen de yanına diyet için alabileceğin birkaç atıştırmalık yemek alabilirsin
Ay herkes kendine baksın, kırolar :D Takmam takmam, salata hazırlarım biraz da meyve bitti bu is 🌸
Zaten herkes kendisine baksın 😆 ama işte insanlar insanlara bakmaktan kendilerine bakamıyorlar biz o şekilde olmayalım 😆 salata hazırla biraz da meyve onun haricinde salatanın içerisine ton balığı da koyabilirsin iyi gelir diyet için 😜
ton balığı kahvaltıda yumurtayla ya da yemekte kepek makarnayla güzel oluyor 😅 yaz gelince de çilek ve cevizli salatalar sahane oluyor, onun disinda hic sevmem salatayı
Kızım sen yapıyorsun bu işi 😆 neyi neyle yiyeceğini gayet iyi biliyorsun 😆 Çilekli salata şahane oluyor 😆 bence salata tüketilmeli diye düşünüyorum ama sevmiyorsan başka şeyler önerebilirim 😜
önerrrrr 😌
Sanki buradan çok fazla konuşmadık mı bu arada 😆
😅 cik gizliden istersen
Olur buralarda isen çıkabilirim 😜
burdayım
Bende buradayım 😆
neyse dkdj
Görmedin mi 😆
Yeşil soğan niye eklemedin
sabah sabah acı
yumurta çırpma değil haşlama olacak
Ton balığıyla cirpicamm
Haşlama yap , çırpacam şimdi halı gibi..
yaaa 4 gündür haslıyom, bugün cırpayım bırak da aa
neyse bana da çırp ordan iki tanede gömelim
yok canım sen haşlama ye 😜
yok yaw kaz yumurtası tavada daha leziz oluyo biliyon mu sjdf
Kafana göre yapma bı diyetisyene git ona göre
Bu nasıl diyet 😂
nesi varmis