Sağlık konu olunca insanları gerçekten anlamıyorum. Bugün acil bir rahatsızlığınız olsa? allah korusun olmasın tabiki.. randevu almak ya da röntgen için aylarca beklemek sizi sağlığınızdan edecek ve hastalığınız ilerleyecektir. özel sağlık sigortası yapmıyorsunuz? aylık 1700 1800 gibi rakama denk geliyor ve istediğiniz sağlık kuruluşunda , özel hastaneler de bundan ücretsiz ve anında hizmet alarak sağlığınızın korumak varken bu eziyeti neden cekiuorsunuz;
Ssk da sıra almak ve uygun zamanda gitmek mümkün mü?
Evet mecburen özele gidiyorum ama donumuza kadarda alıyorlar maalesef
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet o yüzden özel sağlık sigortası yaptırarak kuruş ödemeyin. Yaptırmadan gidersiniz bir muayene 8 10 bin artık tahliller vs uzar gider listeniz. Bu sepele sizden ricam özel sağlık sigortanızı yaptırın 20 23 arasi 1 yil ücretsiz muayene olup sağlığınızı koruyun. geçmiş olsun
Hastalığık ne olursa olsun kısayol ilaç tedavisi ile değil diyet ile çare arayınız...
İlaç asla tedavi etmez🌹
1
13 Yorumla
Soran
1 yıl
Tip var mesela abi her karın ağrısı ayni olmaz. ya da bas ağrısı.. tabiki ufak tefek seylerin tedavisi için haklısın bitki kürü ya da bol su iyidir.. ne olursa olsun sağlık sigortası hayat kurtarır. Bir defa bile muayene olsan ücretsiz bu size büyük katkı sağlar.
Yani şimdi hasta olsak içimizi görebilir miyiz? ozaman tıpı boşuna okuyorlar abi insanlara bunu öğretmeliler. dr ne ki abi ozaman kapatsınlar hastaneyi bunu mu diyoruz? senin dedigin abi bazi şeylerde evet gecerli olabilir. fakat bu her şeyde geçerli değil.. kalp sorunu da bir karin ağrısı gibi gelebilir. Tikanan damarlar sayamadığım milyonlarca rahatsızlık lar var. uzman bir dr en iyisi abi
Size o maneviyata başarılar dilerim. bunun açıklamasını bu şekilde verdiğiniz için gerçekten üzüldüm. Peki size. bir sorum olacak bilginiz vardir.. ben yıllarca çocuk yaşımda başladım tedaviye. Kas hipertrofisi hastasıyım bu kötü anlamda değil kaslarim diğer insanlara oranla daha iyi çalışıyor.. fakat öyle vucut gelistirme vs yapmıyorum şükür iyi bir durum muş bu ama bazan hali ile iş yaparken kaslarim çok belirgin çıkıyor ve yanma başlıyor. Bunun çözümü nedir?
Fiziksel olarak güçlü ve uzun periyotlar halin de öncelikle koşu ve tam donanım kol bacak bel boyun egzersizleri aralıksız haftanın her günü.
Beslenmeden duramam diyorsan asla asitli içecekler içmemek, çay kahve sıcak içecek içmemek. Tatlı ve şeker bazlı hiç bir ürün yememek abur cubur tüketmemek fastfood tüketmemek!
Ekmeği en ölçüye indirmek makarna pilav turşu vs yiyecekler yememek, et ürünleri yememek...
Sigara alkol uyuşturucu veya ilaç kullanmamak!
Yatarken bile egzersiz yapmak sürekli kendine spor veya fiziksel hareketler ile motivasyon sağlamak deli gibi dans etmek.
Sanırım beni anlamadınız?9 yaşından 21 yaşına kadar tedavi gördüm. Bu dediklerinizi ben zaten gündelik hayatimda yapıyorum. Ekmek haftada 1 tane zor yerim akşam 6 dan sonra asla yemek yemem belki 1 elma olabilir. boyum 184 kilom 72. Sporu zaten hep yapıyorum h h okulluyum.. bu dediğiniz seylerle alakali değil... ben kilolu değilim ya da kalp hastasi falan seker hastasi yasa tansiyon sorunu olan birisi de değilim. Bu bir kas gelişim sistemidir. dünyada 2793 kişiden 1 isi benim. ulkemizde de 2 kisi daha var.. bu sağlıklı bir kas sistemidir. tabiki aşırı zorlarsan yanmalar mevcut olur. et siz asla yaşamaz kas olan kişiler.. kizartam kesinlikle zaten yemem. Tavuk haşlanmış göğüs ve yumurta beyazı en iyi destek. siz bunları gerçekten nerden duydunuz, hastalik sporla yemekle diyetle olmaz mutlaka tedavisi edilmesi gereken ve bir dr dan yardım alınması gereken süreçtir.. ben ne hap kullanabiliyorum ne de pandemide 1 aşı oldum yasak kısacası. Fakat sizi anlamıyorum sizin her cevabınız ilimden bilimden uzak diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar