Hayır, yakışmıyor: Herhangi bir yetişkin insan 30-45 kg olup bir dahiliye uzmanına ya da diyetisyene muayene olsa anoreksiya teşhisi konur; konmuyorsa da, bir yetişkin için normal boy sınırının (1.47 m) altındadır bir boydadır ki bu durumda da akondroplazi (cücelik) denen gelişim bozukluğu teşhisi konur. Nereden bakarsak bakalım, yetişkin herhangi bir insanın 30-45 kg olması sağlıksız. Bir anormali, kişinin değerini belirlemez; elbet ama anormal olan bir duruma da anormal demediğimiz - diyemediğimiz, sapkınca bir beden olumlama algısını da reddetmeliyiz ki sağlıklı nesiller yetiştirebilelim ve bedenlerimize yönelik estetik kaygılarımızı, hatta daha ileri düzeyde beden dismorfik bozukluğu (beden algı bozukluğu) gibi bozuklukları aratacak psikolojik ve fizyolojik bozukluklardan müzdarip olmayalım.
1.75 cm boyundayım ve birkaç sene önce aşırı derecede vitaminsizlikten hastalıktan dolayı yaklaşık 52 kg’a kadar düştüm kemiklerim belli oluyordu gerçekten korkunç bir görüntüydü hiçbir kadınsal hattım kalmamıştı kilo almak için neredeyse ağzıma ne girdiyse yedim o dönem Hiçbir kadına yakışmıyor bu kadar zayıf olmak
Kadın dediğin 45 kiloyu geçmemeli 45 kilo üstü bana cok itici geliyor ya kilolu ve balık etli kadın kokar iğrenc yani... kadın dümdüz olmalı et olmamalı hic bir yerinde kaliteli erkek bilir bunu.
😅😅😅😂 yani bir kadın 30 kilo ise boyu kaç ve şöyle de bir şey var bu aşırı sağlıksız yani kadın değil çocok gibi görünüyor dur bence idail kilo eğer boyu 155 ile 160 arasında ise 52 kilo ile 55 kilo güzeldir
aynen sen buna zayıf mı diyorsun zayıf öyle olmaz zayıf değil Anoreksiye giriyor canım o. Bir tür hastalık zayıf dediğin benim gibi olur 164 50 kilo. sen 30 40 kilolardan bahsediyorsun.
Gayet iyi bence dahasa genc gösterir seni benim eski sevgilim 22 yasinda 1.55 38 kiloydu ben cok begeniyordum. Bence kilo alip sakin bozma. 38-42 iyi gayet en kotu 38-40 kg düs hata