Güncellemeler
1 yıl
Teşhis ve verilen ilaçlar bunlar hiç bı duzelme yok sağ kulağım mavoldu ağrı var akıntı var uğultu cinlanma zonklama cenemi açmakta zorlanıyorum sağ alt arka dişlerimde hepsi ağrıyor aralıktan beri çekiyorum asla duzelemiyorum sürekli Dr degisiyorum neyim var benim :(
Güncellemeler
1 yıl
Hiç mi memnun olduğunuz Dr yok ya ne olur kafayı yicem uyuyamıyorum agliyorum ağrım unutmak için burayla meşgul oluyorum cidden beynime vuruyor komple kulak beynim sağ alt arka dişlerim komple agriyo kasiliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen bana sıkıntını söyle bırak ilacı...
Teşhis ve verilen ilaçlar bunlar hiç bı duzelme yok sağ kulağım mavoldu ağrı var akıntı var uğultu cinlanma zonklama cenemi açmakta zorlanıyorum sağ alt arka dişlerimde hepsi ağrıyor aralıktan beri çekiyorum asla duzelemiyorum sürekli Dr degisiyorum neyim var benim agliyroum gerçekten uyuyamıyorum ağır ağrı kesiciler bile fayda etmiyor
Siz acil olarak iltihaplanmayı onlemelisiniz bunun için kesin olarak sıvı tüketimi kesmeniz gerekir!
Asla tatlı/şeker bazlı gıdalar abur cubur tüketmemeniz gerekir.
Asla yağlı yemekler et ürünleri makarna pilav veya zeytinyağlılar tüketmemeniz gerekir...
Asitli içecekler, sıcak meşrubatlar içmemeniz gerekir...
Sürekli egzersiz yapıp iltihaplanmayı engellemeniz gerekir!
Antibiyotik diye asla ilaç kullanmamanız gerekir!
Uzun süre cinsel münasebetlerden uzak durmanız gerekir...
Çok az miktar da su icebilir uzun periyotlar halin de salata tüketebilirsiniz!
Söylediklerimi harfi harfiyen uygulayın 1 hafta da kesin sonuç alırsınız...
Sevgiler 🌹
Gerçekten mi gerekirse hiç yemem içmem yeterki iyileşteyim
benim dişimi çeken kadın Dr çekmek çekmemek arasında kalmıştı bayağı uğraştı hatta çekemez de başkasına yönlendirme yapacaktı
Neyse çekti zar zor bir hafta boyunca ağrı sızı yine aynı Dr gittim bu sefer iltihaplanmjs
İltihap temizliği yaptı
Sonra kulak ağrıları ve detaydaki teşhis ilaçları kullanmaya başladım aralıktan beri bu şekilde yım
Yapabilirsen vücuduna saygı duyarsan iyileşirsin ve hayata bakış açını değiştirsin.
Sadece yememekle olmaz, pozitif düşünceler şart spor şart.
Sadece biraz sabır. İltihaplanmayı engellemek için yememek içmemek lazım!
İlla da yiyeceksen 24saatte bir salata ye yağsız ve tuzsuz
Ne oldu tam olarak
Gerçekten bilmiyorum tek istediğim artık iyilesmem
Bir dış çektirdim dış çektirdik ten sonra kulak sıkıntım. basladi
20 yaş mı çektirdin
İyi bir dr var ama anadolu yakasında, standart doktorla iş çıkmaz, bi şekilde dişindeki iltihap kulağına vurmuş
Yok yirmilik değildi ama benim dişimi çeken kadın Dr çekmek çekmemek arasında kalmıştı bayağı uğraştı hatta çekemez de başkasına yönlendirme yapacaktı
Neyse çekti zar zor bir hafta boyunca ağrı sızı yine aynı Dr gittim bu sefer iltihaplanmjs
İltihap temizliği yaptı
Sonra kulağımda ağrılar basladi
Detaydaki teşhis ve ilaçları kullandım kafayı yiyorum gecmiyor
Dişteki iltihap kulağında artık, siprogut ile o iltihap kurumaz, iyi dr şstiyorsab vereyim
Seni korkutmak istemem ama durumun ciddi
Lutgen verin ağlıyorum
Boynum tutuluyor kasılıyor gerçekten korkuyorum
Sürekli vücudum ateş içinde yanıyorum iki haftadır randevu bekliyorum pzt farklı bir KBB aldim
Sürekli Dr değiştiriyorum ya
Şu an acile gitmeyi düşünüyorum çok kötü ağrım var ağır ağrı kesiciler bile kesmiyor
Doktoru söyler misiniz lütfen neresinolursa olsun giderim
1. Acil için yensahra medient var
2. İyi dr istiyorsan da sahrayı ceditte (erenköy) irfan bey var
Kbb op dr irfan gözübüyük
Çok teşekkür ederim pazartesi günkü randevuyu iptal edersem ceza alırım yenisi alamam mecbur ona gidicem daha sonra sizin dediginize gidcegim
Sanırım 15 gün mü ne alamiyormusum
Sen bilirsin
Bulamıyorum mhrsden ya
Kimi bulamıyorsun
Bu dr özelde myaynehanesi var
Pazrayesi günkü KBB iptal edersem 15 gün KBB alamiyormusum sanırım o yüzden mecbur iptal edemiyorum sizin dr arastriiyorum şimdi teşekkür ederim
Ay evet şimdi buldum. teşekkür ederim numarayida buldum aricam. yarin
Önce para ayarlamam lazim biriktirim direkt gidiyorum o zaman çok sağolun yeterki iyileşteyim ya aralıktan beri cekiyorum
Estağfurullah bişi yapmadım
Takip ediyorum şimdi videolarini izliyorum güven verdi cidden
Durumun ciddi, beynine giderse...
Beynime vuruyor zaten zonkluyor kafayı yiyorum asla uyuyamıyorum
Ne olur beynime giderse :(
Her gittiğim de bir cihaz ila vakumlu gibi bişi kulağımdan bişi yaptı sanırım iltihap temizliği oluyor dimi o
Bilmiyorum diyeyim
Bir tanesi burnuma bir şey soktu canım açısından çok ağladım sıvı var felan dedi hepsi farklı diyor
Ne olur :(
Film çektirmen lazım
Hiç biride gerek görmedi filme
Senden çene ve kulağı görecekleri mr istemeleri lazımdı
İşitme testlerine girdim ondada orta derece çıktı ama sıvı var ondan dendi
Ben çene cerrahisinede alsammiki
Sen bence benim dediğim dr a git ve herşeyi anlat
Yani şu an ağrım var kulakta basınç var boynum cenem dış etlerim beynime doğru komple ağrı var kasılıyorum sürekli
Ona ne kadar para lazım olur bende anca bin kusur var
Çoktur dimi :(
İltihap çenenden bi şekilde kulağına yürümüş yol bulup, kurutmak içşn antibiyotik vermeliydiler
Korkuyorum ölüm korkusu sardı beni bennbekar bı anneyim küçük nir çocuğum var birbirimizden başka kimsemiz yok bana bişi olsa çocuğum ne olcak of
Bu muhabbete girmesek olur mu
Bencede girmeyelim çık kötü hissediyorum
Dişimi çeken Dr direkt dişimi çekti bir hafta ağrı çektim tekrar gittim bu sefe eiltihap temizliği yaptı muhtemelen iltihap dişimi çekmiş dimi :(
İltihap varken çekemez bas bas bağırırsın. Sonradan iltihap olmuş mikrop kapmışsın bence, işitme testi yapan dr gerçekten canım, sıvı varken test olmaz. Yani dr kalitesi yerlerde feziyor, bence hemen iyi bir dr a git sonra geç kalırsan çok ciddi dertlerin olur. Zaren aziyet çekiyorsun şu anda. Çenende iltşhap varken kulağına antibiyotikli damla vermişler, tani hakkaten bunların diplomasını iptal etmek lazım
Çok soru sordum k bakmayin
Geçmiş olsun sen dr a git yarın bence
Para ayarlıyorum gidicem kesinlikle çok korkuyorum
Hadi inşallah iyileşirsin kısa zamanda
İnşallah sağolun iyi aksamlar